til the dawn

idag var det dag för skola och jag känner bara att det blir värre och värre.
inte för att vi har jättemycket just denna veckan förutom ett prov. men allting som jag pluggar på försvinner, orden glider iväg.
igår var det dans, och det var som alltid otroligt roligt. en annan värld öppnar sig när jag går in i danssalen, jag kan vara någon annan. jag glömmer allting för en stund och kan bara lägga min energi på någonting annat så att det inte går att lägga den på något mer. tack älskade dans för att du finns.
idag var det fashion dolls och för en halvtimme sen kunde jag hela dansen, men nu... nu är allting borta igen , YES!
sov gott!
juste har ny header och design, så om ni inte ser något nytt kan ni ju uppdatera sidan en eller två gånger.

decent smile

We little knew that morning that God was going to call your name,
In life we loved you much, in death we do the same.

It broke our hearts to lose you, you did not go alone,
For part of us went with you, the day God called you home.

You left us peaceful memories, your love is still our guide,
And though we cannot see you, you are always at our side.

Our family chain is broken, and nothing seems the same,
But as God calls us one by one, the chain will link again.

Du är saknad.

dessa dagarna kommer vara och är otroligt jobbiga, då är begravning på fredag av hel släkts stöttpelare, han var släktens charm, släktens trygghet, nu är han borta, med vinden.
har var som min extra farfar, jag kände inte honom så väl men när vi väl sågs så klickade det alltid.
men i och med att jag inte kände honom så jättebra så kan jag inte riktigt sörja, men det som är jobbigt är att se min pappa förkrossad, hans älskade morbror, som vara som hans pappa är borta. det är nu bara et tomrum.
det finns ingenting som gör så ont. för han är stöttpelaren i mitt liv. min pappa. han har alltid funnits där för mig och varit en tryg klippa som jag sett upp till, men nu är det han som är svag, han som behöver tröst.
för att inte tala om min farmor, hennes andra halva, hennes storebror, som varit hennes liv. han är borta. en älskar storebror, som lämnat över.

det skadar mig när dom är ledsna. för jag älskar dom, jag är en del av dom. min pappa, min farmor. jag vill ju finnas där för dom. men jag vet bara inte om jag kan klara av det själv, klara av själva akten. det känss egoistiskt att säga så men jag är inte riktigt redo för detta.

förlåt, var bara tvungen att skriva av mig någonstans. hoppas ni har det bra! 
skriver vad jag gjort idag imorgon, känns inte rätt att göra det nu.

puss.





älskling.

åh snart är du min!
ska nu någon dag knappa hem denna älsklingen, hihi. <3

hott med hatt


och HATTIIII FNATTFNATTFNATT

jag kan ju börja med att säga, vi är skadade, så nu har vi det klart för oss! n
igår så vaknade jag sen flög jag direkt till johanna och i farten tog jag med mig gitarr väska och skor , landade halvfem efter en halvskakig åktur hos hatti,  men roligt var det!
kom till johanna och vi tog lite bilder på grodor och kräldjur och sånt nivet för det är NNICE
under hela kvälllen steg stämningen tillsammans med våra frisyrer tills den stod rakt upp, hey now dunkade muntert i högtalarna all night long medan vi spelade in en alldeles egenkomponead låt och på köpet får ni musikvideo!
vi uppdaterade youtubekanalen som jag för övrigt tar för givet att ni sitter och uppdaterar och väntar på uppladdningar lika ivrigt som ett barn som väntar att få gå på en riktigt toalett istället för en potta? tänkte väl det!
mat, njaa, linas matkasse, äppelpaj, 5100 g chips och tre liter läsk.. ehm.. jornöötsbågar... ja vi tar inte mer om det
mysig natt som faaaaaaan, Å HATTIIIIIIIIIII; FNATTFNATTFNATTT, älskar dig zatthatt
vaknade sju, och fick kommentaren: fnatt? du kommer inte hinna med bussen :)
störde ihjäl mig på den meningen så det sluta med att jag var en kvart tidig till bussen.......
satt och frös sen när jag väl lämnat min älskade hatt så kom jag till lund och skulle direkt på kyrktjänst och hjälpa jordens sötaste konfirmander, hihi,
stack hem, sen kom min nuttiga kusin och vi reepade inför en spelning nästa helg , hihi, blir två låtar, the water och radio america som förövrigt är asbra!
sen han stack så har jag bara grötat , tränat dans och armävningar som jag faktiskt kan göra två nu!! hih, sen har jag numera ändrat uppfattning om sexorna, alla är ganska störiga förutom en , som är så galet söt, känns typ som en lillasyster!
jaja i vilket fall som helst så kommer några av våra 95738 bilder idag sen kommer det fler unde veckan, hehe, sov gott!

typ nästan kanske ja, jag vet!!! eventuellt :)

hej bloggen , sitter nu hos hatt och vi ska inte se på my little pony för den är inte läskig och sen så ska vi inte äta chips och inte dricka smultronsoda
sov gott och drick inte kompott!
dagens outfit, tröja, STIL , jeans , GINATRICOT , strumpor, NEWBODY, hår, MAMMA, anki, JÄTTEKUL
älskar min fina anka <3

too good to be true

hej bloggen , började klockan åtta idag med idrott och hade dans, allting gick skitbra och sen helt plötsligt så kommer typ tio fotbollskillar inspringandes och skriker att skolan har stängt för att det är skiiitkallt och så fick vi gå hem!!
så jag och typ tio andra drog till espressohouse och fikade och myste.
satt där från nio till typ två. hihi
nej nu ska jag sticka hem till maxmaxmax.
hooppas ni får en awesome fredag, kanske bloggar inatt när jag kommer hem om jag pallar!
pusshaj!
ja, asså jag kan hålla på i evigheter, men jag tror ni har fått en inblick i våran relation. lika seriös som pingviner som dyker från klippor.

nej fanny, nej öppna inte datorn, nej sa jag, nejnejnejnej.... NO YOU DIDN'T!

jo det gjorde jag....... och nu är det fyra timmar tills jag ska upp. BRA FANNY!
du har just vunnit award i jordens mest iqbefriade pms idot :)
idag har jag haft pms och det var lite sorgligt att jag inte hittade mitt spanska papper så jag bölade hela spanskelektionen. åhnej mina nycklar borta, gråter lite till så hittar jag nog dom!
vad nu? min dator satte på en dålig låt, äh jag gråter lite till så kanske det byter automatiskt!
VA FAN ÄR DET HÄR?!?!
har gråtit i princio hela dagen och har ingen aning varför. my god.
som tur är så avslutades dagen med dans med david. saved my freaking life. jag blev som en ny människa så roligt det var  och när jag kom hem hade jag till och med ork att skriva klart min fantastiska krönika!
FANNY MAN STAVAR INTE HADE MED TVÅ D!??!?! OCH VARFÖR I HELVETE HAR DU SKRIVIT OXÅ!?!?! STAVAS O-C-K-S-Å!

wuäääääääääääääääääääääääääh
börjar gråta igen :)
nej nu känner jag att jag har för mycket vätska i kroppen, måste gråta nu, men vi hörs!
radarparet

yesterday

sorry för att jag inte bloggade igår, jag hade bestämt mig för att jag skulle gå och lägga mig klockan 22 och det brukar aldrig gå när jag sätter igång datorn.
THATS WHY
i onsdags hade jag danslektion men klassen, det var uppskattat från vissa håll men andra höll bara på att göra narr av mig. men skitsamma, jag hade iaf kul och sen fick genast ny energi när man såg en extremt söt hoppandes hatt längst bak ^^
ska även ha en till lektion på fredag, antagligen bara med tjejerna, hoppas det blir kul!
igår stack jag hem efter skolan, på något sätt typ, sen när jag kom hem så försökte jag plugga i typ en timme och spelade sen lite gitarr och bara tog det lugnt.
på något sätt måste man verkligen hitta lugnet även om vi har så mycket skolarbete så att jag bara vill gå och bryta benet så jag slipper göra det. men jag tänker liksom verkligen inte ge upp mitt mål, jag måste verkligen ta vara på varje dag och bara tänka på att det kommer belöna sig när jag får mina betyg i slutet på terminen. 90% att går till skolan är betygen. sen 10% hatt, hon ger mig alltid ny livsglädje och får mig att fprtsätta kämpa. så jävla skönt att ha en vän som verkligen peppar.
igår var det socialträff och jag var faktiskt enoormt social det var verkligen skitroligt, alla konfisar jättesöta och till sist efter musikquiz och stressiga och pinsama lärakännalekar så var till och med de tysta personerna sociala, galet mysigt!


ikväll är det dans med david och jag taggar så sjukt mycket då han har sagt att vi ska dansa till den låten som jag förslog, och jag bara älskar den!
dansen får mig verkligen att genomlida skolan, alla undrar hur jag kan hinna med skolan om jag dansar 5 gånger i veckan, och till dom svarar jag:
dansen ger mig energi till att plugga, jag kommer hem och är helt slutkörd i hela kroppen men min hjärna är på topp och jag kan sitta i timmar och plugga och till och med tycka att det är roligt att lära mig. så nu vet ni!
ska nu försöka vara lite ambitiös med matten. ha det jättebäst!

vi ska kola po et huss der

tjo, jag har dansat i typ fyra timmar nu och är helt jävla färdig.
imorgon blir det plugg och social träff, socialt va?
jaja, social är det minsta jag är just, är helt slut.
dröm söting ")
charmigt? j.a.g. v.e.t

black as night

jag lever fortfarande men provet gick åt samma håll som juholt.
nu har jag lassat i mig två liter depressionsglass och tränat i två timmar, en timme i min nya grupp. så sjuuukt roligt, äntligen en utmaning när det gäller dansen, lite skillnad när jag gick från steg 1 till elit. skitjobbigt att hänga med men GRYMT roligt!
känner på mig att det kommer bli en ball danstermin.
imorrn ska jag antagligen träffa afro, som gjort sitt andra intagningsprov till köpenhamns konservatorie, där det är måånga som söker och inte alls många kommer in och hon har kommit igenom första testet. gaaalet stolt. nu imorrn är det andra och slutgiltiga testet som ska avgöra om hon kommer inte där eller inte.
men va ni än är och gör så hålller ni tummarna det fetaste ni kan imorrn för henne kl 1.
imorrn danslektion med klassen och jag kommer ha sån helvetes träningvärk, menmen, verkar som att alla (HOST) tycker att det ska bli supelkul!
bra att har en positiv inställning! :)
dags för mig att krypa i säng, morgondagen blir tuff med träning igen på kvällen.
puss!
jag hatar dig så jävla mycket <3

pre death

tjo
om ca 29 minuter så är jag död. jag finns inte mer. jag vill tacka alla som funnits i mitt liv men det är nu officiellt över.
orsak: spanska inbördeskriget och benito mussolini.
skede: jag kommer gå in i rummet med de vita väggarna och de snedvända borden, göra provet och kommer sen gå fram till kvinnan som sitter vi katedern. hon kommer blicka mig stenhårt. sen kommer jag räcka henne papprena och sen kommer jag vända mig mot dörren och bara känna vägen mot friheten. 
just den sekund som jag tar i handtaget kommer jag höra en basstämmas ljugvågor komma som projektiler genom luften för att snart nå mitt öra.
FANNY!
jag kommer vända mig nervöst om och när jag vänder mig om så står med en pistol riktad rakt mot mig. resten av klassen sitter lugnt och skriver och reagerar inte. jag är alldeles ensam.
VARFÖR HAR DU INTE SVARAT PÅ FRÅGORNA OM SPANSKA INBÖRDESKRIGET OCH MUSSOLINI!?!?!?
.. för att jag inte kunde dom.
hennes ögon svartnar och jag känner pulsen i mina ögonfransar.
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG.
hej bloggen, jag ska ha soprov, wish me luck :)

cheesy sunday

dagen har mest bestått av pluggande, mest för slippa tänka på resten av världen.
imorgon har jag prov på 25 sidor + lite till och började plugga igår. allting känns hyfsat förutom det där "lite till" som kan åka till himlaya och fasta och begravas i en rullande lavin mot döden.
ett ljus i mörkret, nej men, är alla mina vänner, jag älskar er så otroligt mycket. ni betyder mer än mest.
har inte bara skolan att se fram emot denna veckan, dansen börjar nämligen denna veckan och det ska bli så otroligt skönt att bara dansa ur sig alla problem och slippa känna sig en rastlös ångvält som är vaken hela nätterna i brist på händelse.
sov gott söta bloggisar. puss
hej jag heter fanny och jag har fylliga ögonbryn och nej min ögonbrynspenna var inte nyvässad om ni undrar :)

-

tu est ma soeur et je t'aime. tu est mon grand idol.
j'espère que on va jamais séparer. 
sans toi je suis perdu.
tu est mon b.f.a.s.a.c.c compagnon. mais ça c'est pas tout.
tu est aussi mon part deux.

vila i frid.

like a rose stamped to the ground. you took the fall, a thought of me. Above all.
du har levt ditt liv i 83 långa år, 60 år av dom med den du älskade mest av alla.
er kärlek var lika stark första gången ni såg varandra som den var för några dagar sen.
nu har du blåst iväg. men du kommer alltid att finnas kvar hos oss.
din charm och ditt varma hjärta finns alltid inom mig.
vi älskar dig och alla ljusa minnen av dig kommer alltid leva kvar.
du är som vinden, den syns inte. men den känns.



tack för stödet från alla underbara vänner. 
betyder verkligen allt 

koolt

lalala, är så otroligt lycklig just nu. max stack precis och det känns som om jag inte har ett enda problem i hela världen. åh gud vad jag älskar den killen.
övervann även min rädsla för min solärare och satt längst fram och snackade med henne lite då och då idag under lektionen, hehe. YEY!
snön försvann ungefär lika fort som den kom och blev ganska lättad, för okej, jag äälskar verkligen snö men jag menar inte just nu... vill kunna cykla till skolan, tar en halv evighet att gå, vilket innebär att jag måste gå upp lökigt tidigt, vilket inte är så kul.
fnofno det är dags att vakna klockan är fyra :) 
nej just det.
imorgon blir det 10 timmar so, 5 timmar fysik.
har gett mig fan på att jag kan lära mig 38 sidar utantill på två dagar.
ha det bäst! lingonprotest.
puss
gammal bild huhu

yoyoyoyoyo

nationella prov i fysik, matte, svenska, engelska, franska nån mer som vill testa min kunskaper slå en pling på 112112 , svarar så for jag kommer ut från hjärtoperationen.
idag fick vi testa göra ett gammalt nationellt prov  i fysik och jag tror seriöst att jag klarade en fråga. på riktigt, hur pluggar man in 5 hela böcker? could someone please shoot me in my head with some whipped cream.
imorgon är det dags att ta tag i so problemen, har nämligen lite problemas med min lärare, och om jag vinner över mig själv så ska jag snacka med henne efter lektionen.
efter skolan stack jag hem, men då min nackspärr blivit 3 ggr värre så kunde jag inte träna me tjejgänget som planerat...  så istället värmde jag en vetekudde och lade näsan i soboken.
efter en timme vaknar jag från min so trans och tittar ut genom fönstret, ser flera cm stora snäflingor dala, åh gud, du måste skämta med mig så vackert!
stack ut och tog lite bilder, blev mest svart, fick en lite smått gullig hehe
nu ska jag sova, mamma flyger halv 6 imorrn och ska upp halv  5 för att säga hejdå. wish me luck.
puss och goodnight!

soy de suecia

shuu
sitter på matten och har lite sådär allmänt roligt, Matte kollar på johnny depp på youtube och jag sitter och lyssnar på jack johnson och försöker vara ambitiös. lyckas lite halvt hehe. dvs allt är helt som vanligt :)
snart så ska jag träffa hatten den fina, och kan ni fatta, jag har saknat henne heeeeeeeeela natten och dagen, haha, sen ska vi kanske till coop och fixa risifrutti,
börjar fundera på samhäll risifruttismaks linjen, tror det skulle passa mig perfekt.
ha det gött, hörs ikv

tjobrevadhenderjao?

wassup
dagen sammanfattat har varit helt ok, hatt var på myshumör och jag var på bättre humör, SHIT vilken bra kombi,
har  dock sån sjuk ångest inför gymnasiet, jag vet liksom verkligen inte alls vad jag vill gå. på riktigt, har typ sovit skit oroligt de senaste nätterna och tänkt på hur fkn mycket olika val det är man ska göra tillval hit och meriter dit. 
HEj vill du gå samhäll med inriktning justin bieber fanclub agent spion agency club crew? i så fall har vi den perfekta linjen till dig, den är breeed och man kan läsa aaaaaaaaallt man vill sen.
in my ass, det enda du kan bli är justinbieber fan, ooch så får du massa fakta om hur många ögonfransar han tappat under dagen och umgås med människor som inte finns för de har gått in i en depression för när de kom hem från semenstern i justin bieber resort så hade affischen med denne unge snygge mogna man trillat ned bakom sängen och hela världen har gått under.
har försökt läsa lite av de tjugofem sidorna som jag ska kunna utantill på måndag, men läste två och sen vaknade jag en timme senare av att jag låg på tankegenomströmning noll i riskzonen för bokstavsbarn- avdelningen på akuten. men är nu hemma igen.
har precis kopplat av med en kopp te och ett styck barca-real, och messi, jag vet att du följer min blogg, du är på riktigt världens bästa fotbollspelare, så sjukt GRYM 
FORSA BARCA! 


bjuder på ett styck fanny har tråkigt bilder, sov gott everyone"






hell yeah

nackspärr - check!
dagens humör ligger på noll och därför ska jag inte plåga er med mina klagande ord, hoppas ni har det bättre än jag fina läsare, puss!

love you

hej blögisch
dagen till öra har jag släppt ur mig varenda droppe vatten jag har så har druckit ca 3 liter vatten denna eftemiddag. trodde att lillenalle var borta, jag var så nära på att bara gå in i en depression, på riktigt, jag lever inte en sag utan honom.
hämtade min mobil hos majti och satt där och snackade med henne, sen stack jag hem och skrev fysik, och har nu skrivit i 4 timmar i streck och resultatet blev helt ok på fyra a4 sidor.
jag och hatti ska beställa jordens snyggaste tröjor, hatthatt, vi kommer sopa golvet med världen, fatta känslan?
nu är jag så pigg i huvudet att jag får lust att sovam hm konstigt.., hoppas ni haft en fin måndag, puss!

-

sov hos nisha efter en hel dag med en väldigt fin kusin, gud asså.
sen på kvällen  gick jag och nisha och handlade tårta, läsk och chips och gick hem kolla film, snacka, sov, hehe, har saknat lilla turken <3

idag var det konfaträff från 09-17 , är liiite trött nu.
sen pluugg plugg och vet ni vad? ännu mer plugg,  hihi!!!
kanske inte är jätteawesome på att blogga denna veckan för jag har så otroligt mycket just nu, 2 uppsatser, 1 prov snart nationella, 1 redovisning och 30 glosor. hoppas att ni kan ha överseende med det.
jag lovar att blogga så mycket jag hinner!
massa pussar. 

tjo

hej bloggen
idag har varit en galet rolig dag med hatt asså du är verkligen helt underbar. vi ska måla porträtt bilder på bilden och det är så sjukt ball!
annars så har det inte hänt så mycket idag mer än att jag har blivit inspirerad av hannah att lyssna på Awolnation och har därmed fått en ny favvolåt. Sail ,hade nog varit ganska ball att dansa till hehe.
anyway, så var jag och fikade idag med becci och salma, och salma ska baka en tårta till mig, så vi diskuterde hur man gör det i en timme, sen kom hon på att hon skulle hem och göra en tårt till sin lillebror som fylllde år och jaa... salma om du någonsin läser detta så vill jag att du ska veta att du är den värsta men även gulligaste tidsoptimisten jag känner, haha.
sen var det bara jag och becci kvar och när becci ätit upp sina crepes med xtra allt från grandiåååsa så snackade vi i typ 2 timmar, väldigt mysigt.
när jag kom hem städade jag, åt, spelade gitarr och duschade.
sen stack jag och hämtade Afra på stationen, åh har saknat henne så, har inte sett henne på hur länge som helst, och nu har vi suttit och malt i 6 timmar och sen spelat gitarr och imorrn blir det först stan med henne och sen nishaihahihihaio. hehe, gulligt, afan.
ÅH vad jag är rolig idag, dagens humor= z.e.r.o
sov gott nuttenihattfnattknattläsare!
Dagens bild tillägnas min fina vän Amanda, som jag kännt i 13 och ett halvt år nu. 
Tack för att du finns! 
You make med smile!

jagarsmart.net

hej
nu är klockan 00.03 och jag ska upp 05.50.
jag fattar inte varför jag aldrig kan fatta man kan blogga före elva på kvällen.
anyway, chill dag i skolan, stanna kvar med max efteråt och blev utslängda som vanligt av treskägget, nice, rushade till konfan och stack sen hem. kulva?
det var så sjuuukt roligt att träffa hatt igen så jag  nästan vill gråta, världens finaste hatt.
hoppas att ni haft en mer händelserik dag än vad jag har.
nu ska jag stänga ner datorn vilket leder till viloenergi och sovenergi. vad händer om jag släcker lampan oxå? jo då bildas medvetslöshetsenergi.

evakuera jorden

hej
jag sitter i en grotta med en yxa på väggen, har en pälsklänning på mig för att inte frysa. idag har jag jagat vildsvin och seglat med mina barkbbåtar. i hela mitt liv har jag inte haft någon stress i mitt liv tills idag då det kom en helt främmande stam till våran by. svaneskolan satmaror. dom är fruktade i hela landet. trots att mitt folk bor mer än 2 km ifrån dessa parasiter hör man deras lyckosånger ändå sjuda i himlens moln: plugg pluggelipluggpluggplugg plugg plugelipluggeli pluggiiiii plugg.
och bara för att jag är på så ***** bra humör så har jag lusten att berätta för er att en av jordens fulaste finnar har flugit och satt sig på ett av jordens sämsta ställe. mitt på Fannys näsa. och det gjorde min dag så J************* mycket bättre än vad den redan var.
tack och hej, och hatt, vi saknar dej!

and I was like WHOOOOOT

hoppsan hejsan
jag och hatti är duktiga på att sjunga på so lektionerna, jag menar vafan har lena emot SMOOTH(justlikeasilk):a människor?
anyway skolan började stentufft med en massa läxor första dagen, but I was like CHILLIN anyway.
sen stack jag och åt crepes med becci och karro och we was like TASTY . sjukt gott.
sen stack jag hemåt och pluggade fysik, japp den fysiken vara mycket rolig jao. (I was like HELL YEAH)
dagens höjdpunkt var dock när jag fick ett mejl från en fotograf som hade sett lite bilder på mig på fb och ville fotta mig, and I was like WHUUUT (cantdescribethefeelinginmyheadthatmomentwithwordsorpictures).
snackade sen även men sötaste, assså då menar jag jordens sötaste och gjorde mig sjukt glad och lycklig (den som känner för att vara jordens sötaste idag kan ju liksom inbilla sig att det är just dig jag snackar om).
hittade en gammal bild från när jag fotades för Lisa Kallos. sov sött!
ha d!
tagen i somras vid hamiltonhouse i helsingborg.

10e Januari 2012

första dagen på en termins slutspurt.
jag kan verkligen inte fatta det.
detta är sista terminen som jag går med min klass som jag har gått med sen typ förskolan.
sista terminen med hatt.
vill liksom inte förstå.
om någon från 9a på svaneskolan någonsin läser detta så vill jag att ni ska veta att ni har gjort grundskolan värd att gå.

yeah

efter en lååååååång
och mysig helg i småland så sitter jag nu hema och ugglar igen. eller nej, jag ugglar faktiskt inte, bara nästan, elleR? MOVE ON.
vaknade hos aylis, efter en lång natt med varm choklad olika dialekter och tår i öron och sånt nivet. 
men anyway, idag har jag varit duktig och hämtat min cykel fårn lagningen sisådär 3 veckor försent och cykelgubbjävlen spände ögonen i redan innan jag kom in i butiken. och så rååkande han tappa en jävla skiftnyckel rakt på min fot. EFTER att jag betalat, (så jag slog ner honom och skrek whatthefuckdoyouwant???!!?!?!?! jag ska hugga huvudet av dig din tjocka feta cykelmekaniker), men jag bara gick vidare och log mitt frånöratillöra leende.
HOPPSANÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ja hursomhelst så stack jag hem till klara sen och spelade wii med julia elsa och klara, hur mysigt som helst (förutom att jag kom på 12:e plats av 12 på mariokart) !
sen stack vi och tränade latinaerobics och jag måste säga att det var så sjukt bra träning. men det var dock inte speciellt självförtroendeboostande. i alla fall tyckte jag inte det var skitkul när det var 55+ kvinnor som dansade dubblelt så bra och oavbrutet. you bastards. nej men dom var väl .. söta. med typ 34 kg cameltoes osv etc..
nu taggar jag skola imorrn, och jag måste faktiskt säga att det är sant för jag ska få träffa världens finaste hatt, HA! det är inte många som har chansen att göra det. och sen så ska bli skönt liksom att bara komma igång med allting igen. tro det eller ej. men jag är faktiskt ärlig.
ha det gött!
nu kommer en egoistisk bildbomb av bilder jag tog innan idag.
släng in en kommentar vetttja!

en liten tankeställare innan jag åker norrut

kärlek finns i många olika former. familjekärlek, syskonkärlek, lycklig kärlek, obesvarad kärlek, för vissa så är kärleken ett minne blott.  vilken kärlek ni än har upplevt så vill jag att ni ska tänka på den här dikten ibland när ni har det svårt. den har hjälpt mig många gånger och även om det inte känns så ibland så vet man innerst inne att den faktiskt stämmer.
Love is always patient and kind
it is never jealous

Love is never boastful nor conceded
it is never rude or selfish

It does not take offense
it is not resentful

Love takes no pleasure in other people's sins
but delights in the truth

It is always ready to excuse
to trust
to hold
and to endure whatever comes

Den är tagen ur en av mina favoritfilmer: A walk to remember.

Ha en bra helg!



smålandet det sköna

hej bloggen
idag är det dags för mig att besäka småland, nämligen några kompisar till oss som har stuga där, ska bli sjukt skönt att bara komma ifrån allt det vanliga och ge sig ut till tystnaden.
inga bilar, avgaser, larm, hundar eller några andra vardagsljud
bara jag skogen, sjön, bastun, raggsockor och min gitarr.
hoppas att ni får en fin sista helg på jullovet!  skulle gjort någon väldigt illa om nån hade sagt till mig att det var sista helgen men nu var det jag som skrev det så sorry, hehe.
ha det bra, puss /f
har hittat min pappas fluga som han hade när han konfirmerade sig och tyckte den var lite cool. tänkte att det kanske kunde ge mig tur eller något.

trettondagsmidnatt quotes

hej bloggen, idag är det redan 13 dagar sedan jul. helt ofattbart.
inte så mycket att säga om denna dagen. väldigt spridda tankar.
johanna sover i kalmar just nu.
ayla ligger väl och kollar på nån film.
jag ligger här och bloggar.
ligger mest och tänker igenom allt gammalt som kommit upp nu på sistone. för varje dag som går så inser jag vilken otroligt meningslös och hemsk människa jag var för kanske ett år sedan. jag ångrar mer än vad jag någonsin skulle kunna erkänna allting som jag gjort fel.
och det här med att kunna hitta sig själv, inte för att jag är nån expert. men jag tror att man måste ha enorma motgångar för att verkligen kunna se sig själv utifrån och se vem man varit och vad man gjort fel för att kunna ändra sig och bli den människan som man egentligen är eller vill vara.

I miss you so much

jag saknar dig, jag saknar dig så det gör ont.

the old me is dead and gone away, please dont see anything else

hej bloggen kändes lite som att allting var helt tajmat idag. var först på konfaledarutbildning och det var så sjukt mysigt, asså, jag älskar er. Word. sen stack jag till graffiti för att träffa karolina och snacka med henne, det var som vanligt mysigt och jag åt mat i stora lass, rimmar inte men vafan.. sen stack jag hem lite allmänt depp, skulle egentligen stuckit ner till lovisa och spelat wii och myst med de andra men det blev inte riktigt så utan jag mådde inte så bra så jag stannade hemma drack te och tänkte istället. 2 minuter senare ringer det på dörren 20 ggr, och jag bara wtf? så ser man en liten vit tofs stå nedanför fönstret och bara vrider upp huvudet och vem är det inte om inte en leendes ayla, sötnos som säger: hej fannito, din ringklocka är cp så jag ringde 20 ggr för jag visste inte om det funkade, min mobil är död, jag ville träffa dig, jag orkar inte cykla hem, är du upptagen? kan jag komma upp? ååååh made my day, så hon kom upp, vi drack mer te och kollade film. sen så stannade hon och åt och försökte lära mig att flyga, dvs att man spänner sig och den andra lyfter upp en med fötterna... men då jag hade sån ******* träningvärk så kunde jag inte spänna mig och den blev därmed ingen flygande svan utan mer åt flygande geten/piggsvinet/bävern/grävlingen, ja välj själva.. som kompensation försökte jag lära henna en dans som jag kanske ska lära klassen när terminen börjar och som svar fick jag: duuuuuu, jag måste TYVÄRR gå nu, men jag älskar att dansa jag lovar! nu har jag dansat i två timmar och tränat lite styrka, tänkte jobba upp mig så jag kan göra en armhävning en vacker dag.. men den dagen den lyckan. har lyckats fixa bloggproblemet så nu kan jag lägga in bild i inlägget igen, meeeeeeeen. det blir ingen vacker syn på premiären av denna uppkomst. men som gott i alla fall!

Sov sött!

nu har jag tagit mig tiden att göra ett eget inlägg till denna väldesignade bild så se och njut, eller bara skit i det och rulla neråt istället!

hatt hatt lingonskatt

hej hej, idag träfffade jag hatti och det var så sjuukt längesen och vi var helt cp, och nu har jag liksom kommit upp i varv och sitter här och är helt rastlös så därför har jag bestämt mig för att skriva från höger till vänster vilket är sjukt jobbigt och min rastlöshet försvinner... imorgon ska jag först på ledarsak med konfan och förbereda inför första konfaträffen med alla söta konfisar, sen ska jag nog träffa karro på ehouse och snacka lite. mysigt värre. har sån sjuuk träningsvärk då jag tränade tre timmar igår , nivet känslan när musklerna liksom darrar, den känslan är ungefär lika härlig som detta blogginlägget håller på att bli intressant så nu tänkte jag ta mig i skinnet och sluta skriva och återgå till min rastlöshet. förlåt för att det inte blir så himla mycket bilder nuförtiden men jag har massa problem, blogg.se har typ laggat så att jag måste göra en eget inlägg för mina bilder om jag vill ha några alls och jag menar, man vill ju ha dom i inlägget, righT? hoppas ni njuter till fulla av de sista lovdagarna, det gör iaf jag! ha det bäst!

aight

JUSTE, GOTT NYTT ÅR!

2006 gammalt år

hej bloggen så sjukt störigt när man kollar bloggar heter ALLTID allas senaste inlägg 2012 NYTT ÅR, sjukt jobbigt så därför valde jag att döpa mitt till något annat nyår var awesome! asså med awesome menar jag liksom känslan av att äta sin favoriträtt tio gånger i rad utan att tröttna på den, att pricka målet 8 av 8 gånger, vakna klockan 5.30 och komma på att man har sovmorgon. AWESOME!!!!! efter mysigt nyår har jag tagit tag i både träningen och städningen. idag tränade jag både först ett minst sagt svettigt spinningpass och sen senare ett pilatespass med ayla och alexandra och sen massa maskiner i gymmet, nu är jag... slut men känner mig dock dubbelt så stark! hoppas nu bara att jag lyckas hålla igång med detta nu... jag och ayla hittade resturang SPISEN (lägg det på minnet) som vid lunch erbjuder den fukking bästa buffén ever! nudlar, gryta, sallad, vårrullar, nudlar och typ en massa mer, sen får du ta huuuur mycket du vill, dricka huuur mycket du vill, för 75 kronor...! kill me liksom. nu har jag precis kommit på att garageband existerar och att man liksom kan spela in sin röst på olika spår asså så man kan liksom sjunga stämmor till sig själv och sen bara spela gitarr på ett annat spår och bara sätta ihop allt så det låter som en kör, FATTAR NI!??!?!??!?!?!?!?! nu snackar jag med världens finaste hatt. tänkte tanka love actually och sen krypa ner till sängs! ha det bra kär läsare puss / f

RSS 2.0