~


ohyes--

hej bloggen! kom typ precis hem efter en alldeles för underbar dag i mitt alldeles för händelserika liv. igår var jag ock köpte mitt livs första gitarr och ja, för er som undrar, så är jag nu jordens mest underhållande person då jag ej går en meter utan den. älskar den. MYCKET sen stack jag jag in till stan och träffade max, fikade och satt på gamecenter (som förövrigt är mitt nya, hangaround) och snacka. sen buss hem till honom, myste, somnade. idag typ spelade vi biljard med ringar (som jag vann för er som är sugen på en utmaning). sen in till stan fika, hem städning och sedan till ayla på middag och vi skulle egentligen gått på bio men kände inte riktigt för att se en stig fukking helmer i mjukisbyxor dragna upp till halsgropen så att allting sticker fram, nejtack. så det blev nån gullig film med lyckligt slut, hihi. Beastly, kan absolut rekommendera den! sen låg vi och övade på flygande svanen (gymnastikövning) men det blev dock mer flygande bävern för min del. känner att jag lika gärna hade kunnat skriva min blogg i punktform, så kul är jag. men klockan är kvart i 3 och jag är pigg som en upphetsad gräsand så snälla, beware. imorrn är det fest hos karro med hela gänget och oh god vad det kommer bli ball! om jag inte hinner blogga imorrn (ska städa hela dagen) så GOTT NYTT JÄVLA ÅR EVERYONE! f ps. ja, jag har en bad hair day men jag hade det uppsatt ds.

buelöev


on n on

idag har varit en minst sagt lång dag, vaknade, städade, sen ringde jag till ayla och så stack vi till burlöv center på mellandagsrean, azum! köpte tröja / hm jeans/ veromoda pyjamasbyxor/hm plånbok/lindex klämmasaksmartgrej/ glitter bilder kommer antagligen på det imorrn om jag hinner! sen stack jag hem, dansade, snackade med hatti och allee. snackade även med primus som kom över en sväng och snackade, väl behövligt! hoppas att alla haft en nice onsdag! imorrn ska jag in till malmö med mamma och löpa present till max och min efterlängtade gitarr hihi, sen ska jag även sova hos max, mysmys. puss /f

middledays are on!

hej bloggen! har kommit på att jag gör så ÖVERDRIVET roliga inlägg nu. kan bero på att jag inte träffat hatti (www.bobsak.blogg.se) på ett tag.. men igår var kusinerna här och på dagen så kom simon tidigare så att vi skulle kunna öva! ska nämligen spela en stämsång på en fest och eventuellt cafeole. på kvällen var det julbord och julklappsutdelning hihi, fick presentkort, pengar och kläder. nu ska jag ut och träffa mormor och äta frukost. ha det!

you listen

titta... jag hade skrivit ett JÄTTEFINT inlägg som till och med var lite vitsigt ( ! ) och så skulle jag lägga till en bild och så klickade jag på bild och så försvann allt. uppdaterar imorrn istället för nu är jag trött på teknik. godnatt.

~ over war is?

Nu har juldagen lidit mot sitt slut och jag tror att jag ätit runt 2-4kg mat.
Om det inte vore för min fantastiska vän sängen så hade jag nog inte suttit uppkuvad i en blå luggsliten soffa hos farmor med en fet mandelmussla med grädde och sylt och bloggat, right?
Hoppas att allting är bra med er och att ni lever ett mer hälsosamt liv än vad jag gör!

/ f


|••••$••••| ^*%*^

Åååh det är så roligt när man kan göra tecken på en iphone som man inte kan göra på datan hehe
Nu sitter jag och lysnar på sopranisk vibrerande mansröst och dricker te och luktar på julgranen. Har precis duschat för man är inte sådär skitfräsch efter 2 timmars julklappsutdelning.
Igår var det julafton med familj och släkt, åt ton med mat och gröt och drack typ 3 l julmust, kittlar dödsskönt i kistan!
Fick lite olika saker typ som kläder, jacka, film, bok, servetter med en ros på, korg, pengar, tigersauce (internskämt) och lite till. Nu när jag tittar igenom det ser det helt sjukt ut men jag är galet lycklig.
Idag kommet resten av släkten och vi kommer inte få plats att sova så jag ska sova på några kuddar i badkaret, (kom igen katten det svänger ju!) kommer vara en kul experience, haha.
Iaf så kommer några av mina kusiner och vi ska ha en till julklappsutdelning, mysigt värre.

Kan tyvärr inte ladda upp några bilder för det är för dålig täckning men ni överlever nog.

Merry x-mas!!


Kiribati

Kiribati är ett land och har en flagga med hav sol och fiskmås. Nu har ni också lärt er något idag!


Christmas christmas christmas, dear christmas.
For some days ago I wondered what christmas was without snow. But then christmas happened and I realised that what counts is to be with the ones you love. And miss the ones you loves but who are somewhere else.

I love you all

Nu ska jag supa mig full på gröt. Puss!


Put your raggsockor on, its mini christmas!!

Hej bloggen
Igår var jag trött och därför sov jag klockan tidigt dvs inget blogginlägg
Men idag har jag i alla fall slått in julklappar, handlat julklappar, rimmat julklappar, morrat på vädret, morrat på en gran som bara ville trilla från början, klätt en gran, spelat neversaynever fast med mellanrum, saknat hatti, saknat maxi, saknar mandi, saknat ALLA som bor i Lund och som har med Lund att göra, snackat med hatti och haft världens mest cp diskussioner med henne både via sms och tankeöverföring brevduvor och hattifnatti voice.
Jag HAR varit effektiv och ja, jag vet att det är många pensionärer som läser min blogg och jag lovar et att vi tonåringar KAN vara effektiva. Promise.

Hoppas att ni har haft en lika gullig och mysig minijul som jag har haft.
Puss på er och imorgon är det LA GRANDE JUUUUL!!!!

Pussinussi hattefnatte


Biologi

Har nu kommi fram till farmor och det luktar spaghettiröra i väggarna. Inte för att det är något dåligt för jag lovar er att om ni någongång smakar det komma ni känna era vener och artärer sukta efter det Ever after!!
Nej ska äta uppdaterar ikv puss / F


Lost in the world


here we go!

nu bär det av mot norr, lovar att blogga sen från bilen!
ska sitta rastlös i 4 timmar så smsa ring eller skicka lite tankeöverföringar så bli jag jordens lyckligaste!
puss


my grandmother

sen fyndade jag även en tröja idag på humana secondhand, en röd stickad mormorströja som luktar tvål, piano, bibel, ögondroppar och löständer, men jag ÄLSKAR den.
cam har bääst kvalité och jag har bäst utseende halv två på natten!

joggare och andra filurer

hej bloggen
varit en lugn med kul dag
träffade ayla och myste lite här hemma, sen satte vi på oss awsome kläder och gick ut på stan för att  fika och handla de sista julklapparna, sen stack vi hem hit igen, kollade lite mode, snackade och tog foton hon visade mig världens finaste hemsida
sen stack hon och jag testade lite kläder och dansade lite, övade att gå catwalk haha, och sen beställde jag pizza och stack ner till stan och träffade max och hans kompisar och hämtade min pizza, stannade ett tag och snackade med dom och sen så gick jag hem men mina iskalla pizzor och var allmänt överlycklig.
käkade min pizza utan ett enda problem och sen dess har jag packat dansat, fotat, spelat lite gitarr, och bara haft det lite allmänt mysigt!
snackade även lite med hatti och helt plötsligt undrar hon om jag vill veta något läskigt, lite tveksamt säger jag ja, och så berättar hon att hon suttit med fjärrkontrollen typ 2 m ifrån sig och kollat på south park och så helt plötsligt så bara: NU SKA VI VISA LITE RÖRLIGA BILDER FRÅN EN VÅRDAG I BJÄRRED! enjoy typ!!!
hahah asså jag tror jag skulle dö av skratt för  jag kunde verkligen se det framför mig, och så skickar hon en film på det och det var verkligen exakt så som jag hade tänkt mig det, typ en joggare som springer på en åker. asså jag pallar inte allting ibland...
anyway så ska jag upp 6 imorrn för då ska mamma köra till jobbet och då jag inte kan ta med mig mitt täcke på tåget så måste hon ta det i bilen, därför känns det lite ångestartat att klockan nu är 1.14 och att jag ska upp om typ 4 timmar och 46 minuter, YEÄS!!
och då detta är sista gången som jag har dator innan jag sticker upp till farmor så vill jag passa på att önska er alla en riktigt god jul och det kommer antagligen komma ett och annat mobilblogginlägg men fula kamera bilder men alltid något.
ha det hääääääääääääst!!!!!!!!!

nu kommer lite bilder som jag tog idag:
skjorta h&m/ kavaj armani jeans/ leggings lindex/ shorts uniqlo/ skor h&m
vi hörs alla söta bloggisläsare (dock inte så många) <3

I need some fine wine and you, you need to be nicer.

tjeenare bloggen
för er som inte riktigt har huvudet med er vid denna tidpunkten på dygnet så är rubriken en låttext och det betyder inte att jag är sur på någon eller att jag dricker vin.
idag var "la GRANDE (impressions) finale" och jag lyckades på något jvla sätt klämma ut mig mina texterrader och få dem att låta helt okej. TROTS att min ben var svajigare än palmerna på gotland.
bilder och eventuellt film kommer kanske imorrn, becci har dem så om hon skickar dem så lägger jjag nog upp dem hehe.
dagens mysigaste var nog JULGRÖTEN i skolan , med hatt och några till. ååååh asså vill inte ha skola men vill träffa klassen. finafinafina klass 9a , ni är cp, men fkn bäst.
sen fikade jag med världens finaste pojkvän och sen var det dubbelpass på gerda och nu har jag lagt in sill så mina fingrar luktar värre än.. jaa.. jag vet inte riktigt om det finns några ord som kan beskriva.
men tog iaf lite bilder med kameran idag så ni slipper igenklibbade ögonlock och osminkade finnar.
hoppas ni haft en mer stabil dag än vad jag har haft. ha det!
puss / f

när nötterna blir långa

like a baws

You say the left but never the right

glasögonormen taggar avslutning imorrn med nervösa ben och 12 cm skor och framförallt synundersökning.
hoppas ni mår fysiskt mindre skakigt än jag.
sov gott alla sötnosar!

charged

hey
idag har varit en lååååååååååång dag, efter att sovit typ två timmar efter VÄRLDENS roligaste (läs mer om det på http://bobsak.blogg.se/ ) kväll/natt med hatti, innehållande FEST hos emil, tomater i kinderna, tacosoppa, tantjogging ,höjdskräck, 1000 pannkakor och seriös sång. så bar det av mot burlöv center för puff-uppdrag. gick runt där och såg allmänt trevlig ut i två timmar = kramp i kinderna,   sen åkte vi och köpte gran och pyntade den, bakade kakor och mådde allmänt bra.
sen typ bestämde jag mig för att sova, så jag somnade i soffan, sen släpade mamma in mig hit och jag höll på och somna tills jag vaknade av ett ryck när jag kom på att jag glömt blogga.
så nu är alla mina punkter på dagens 2do lista avcheckade!
nej nu ska jag sova och se om jag eventuellt kan försöka hinna stoppa det migränanfallet som jag känner är på väg och så kanske jag kan få lite ny energi till imorgon så jag kanske kan göra ett ännu roligare inlägg imorgon!!! hihi.
sov gott everythree, haha get it?
hohohoho

cheektomatoes

hej bloggen , jag ser dum ut med tomater i kinderna men det gör johanna oxå.
så därför bloggar jag mer imorgon.
nu ska jag skratta tills solen går upp.
ha d!

Ain't nothin but a heartache

nämen hallå
idag har varit en totallt chill dag, hade el musica med el hattu ( smeknamn lika nytt som barack obamas skäggstubb), efter el musica vart det jullunch och sen blev det jackies chokladpudding (JACCCKKKIIIEEE) och kalla brisar på en mur utanför coop.
sedan hade vi so, och jag har höjt migi två so ämnen, hihi!!
efter det stack jag till cafe Cream, på lilla fiskaregatan om nu officiellt blivit mitt favoritcafé! där åt vi crepês, stack till panduro och köpte papper som skulle vara tapeter i ett dockhus.
senare på kvällen drog jag till café och le, som nu officiellt inte är mitt favoritcafé då max inte praoar där längre, men mysigt var det, sen spelade jag lite och jaa, var inte så mycket folk där men mysigt i vilket fall.
hade på mig mina nya skor och max var inte sådär överdrivet lycklig då jag liksom blev ett halvt huvud längre än honom. men jaa, dom är snygga, jag lovar!
stack hem och somnade framför en film med mina skor hängandes över kanten, sen vaknar jag av att min kära pappa står och olyckligt lyssnar på yappy jazz och oroar sig för hur han ska dansa till de, han ska tydligen på nån fest där man måste dansa till happy jazz. pappa som är the king of dance frågar mig om steg och vi har dansat tills nu.
imorgon är det piff- och ouffdräkt i 2,5 timmar och sen på kvällen så kommer traaaatti hiiit och ska koordinerat jasta ut röda rosenblad framför hennes fötter, där hon går, i hela mitt hus, ihihihiihii
nej nu vill jag krypa ner under mitt varma täcke och sova. måste ju vara pigg imorgon när alla små skrikande 7-åringar med blöjor springer fram med sina BRIOkameror och vill fottas med piff.
ha det fett!


kund på novalund

hej bloggen , jag vet att jag har en snitsig rubrik, ni behöver inte nämna det.
idag har varit en ganska chill dag, hade först några lektioner, sen var det typ dags för volleyboll, men jag skulle till sjukgymnasten så det blev inställt. sen stack jag till nova med hatthatt för att handla julklappar  och då några jag köpte till läser min blogg tänker jag inte nämna var eller vad jag köpte, tyvärr. det enda jag kan berätta är att jag köpte en donut,som man har till håret, på glitter, kostade typ ingenting så ja.
sen efter det så stack jag hem, tränade lite och typ spela gitarr och nu snackar jag med maxmax.
imorgon börjar vi 8 med idrott och jag känner att jag är så galet taggad, shit taggningen bara växer i mig liksom.
ska eventuellt spela på café och le imorrn så om ni vill kan ni ju komma och kolla, puss på er.
OBS MEDDELANDE TILL ALLA FACEBOOK TEKNISKA!
JAG HA RÅKAT FÅ NÅGOT PÅ MIN FACEBOOK SOM KALLAS TIDSLINJE, SOM JAG HAR RÅKAT PUBLICERA, OCH JAG VILL VERKLIGEN HA TILLBAKA MITT GAMLA FACEBOOK, DVS DET GAMLA UTSEENDET! OM NÅGON VET HUR MAN FÅR BORT DET SÅ SKRIV GENAST TILL MIG, KOMMENTERA DETTA INLÄGGET ELLER VAD SOM HELST!
TACK!

~

you are my fire,  the one desire  -

one in the night

idag var det lousiana med klassen (inklusivr eva och lotta) och det var skitmysigt, fast det slutade med att alla killarna i klassen köpte sprit i helsingör men innan dess var allting beeeest.
hatti var söt som vanligt och vi gick runt och tittade på alla små prickar som fanns utspridda lite här och där på de gigantiska pappersarken... förlåt , men klee eller vad du nu heter, jag vet inte om du lever men om du gör det, snälla skaffa en annan karriär, för jag kan faktiskt oxå rita prickar.
och imorrn så är det volleybolldag i skolan, yeeey, så ja jag bloggar mer imorrn, nu efter att ha kommit hem, spelat gitarr, myst, tränat och dansat så ska jag nu dra mig tillbaka.
de högklassiga bilderna får nassar stå för idag, dvs om ni inte vill ha bilder på igenmurade pupiller och fönsterglasglansiga näsor, va vill ni inte det? okej då... 
nassar its up to you!
sov gott evrybådy!
sötnosar <3
nasse och hatte
hatt, fina hatt.
hihi längdskillnad...
behöver jag säga något?

Lucia

hej bloggen ,
idag var det lucia i skolan och... ja... som jag skrev i mitt gästinlägg igår på johannas blogg ( www.bobsak.blogg.se )
så såg jag ut som en levrad blodkropp men det var lite roligt iaf, speciellt så hade vi en underbar tomte denna gången herr Ahmed! 
sen var det dags för håltimme och läxförhör och det gick faktiskt bra! sen franska uppsats, sen spanska betygsnack och allt gick SÅ JÄVLA BRA.
http://www.youtube.com/watch?v=h8tuTSi6Sck

sen efter skolan så snacka jag lite med primus, matte och maxmax.
en gick jag primus och matte till mc och åt lite och sen stack jag hem.
och nu sitter jag här med lite luciastämning och är allmänt glad.
imorrn är det lousiana med klassen och et kommer vara ball att vara där men sjukt drygt att kolla på konst, men yeye.
ha det!
det är ju trots allt lucia...
EN DAG NÄRMRE LÖRDAG

ONE

I'm not going to stop until I reach the top, the limit, the High Energy dancecrew.

my only desire.

hej bloggen
så galet rolig show idag, det är helt fantastiskt vad kul det äär. åååh helt taggad nu.
filmen mm finns på facebook hehe.
ja som sagt, så var den sista företällningen idag och det gick riiktigt bra. nu är jag trött som ett lik efter en minst sagt intensiv helg.
fick ett par strumpor av min farmor idag och de var så sjukt mysiga sen gick ja runt med dem mellan alla mina nummer på stadshallen.
imorgon är det skola och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för att jag blir illamående bara jag tänker på hur mycket jag har nu.
ja, det gäller bara att köra allt man har, sen är det jullov och bara att släppa allting. så nej, nu ska jag sluta wajna och bara fixa det istället!
hoppas att ni har haft en lika underbar helg som jag har!
ha det!

attention , höpp, onetwo

tjääna bloggen
idg har varit en minst sagt pressig dag, jag stack till stadhallen och var där till genrepet började, vi gick igenom hela skiten och sen var det typ två timmar till föreställingen, temperaturen accelererade under kvällens gång till det låg flådda barn i hörnen. hyfsat varmt.
jag gick med michelle, lina och emma till mc och åt lite, sen var det dags.
dansade mina tre danser och det gick så KANIN I GRÖNSAKSLÅDANS bra. åååååh vad det var roligt.
sen efter det satt jag och snackade med en kompis och kollade klart på föreställningen, sen stack jag hem och nu sitter jag och spelar gitarr efter att ha testat mina nya skor, hehe.
älskar dem.
saknar min kusin men annars är allting bara bra.
nej nu ska jag sätta mig och kolla på min favvofilm och sen ska jag sova så sjuuukt gott efter ätta timmars typ dans.
just chillin with my new shoes hehe.

HOME

hej bloggen, förlåt för sen uppdatering, har nämligen inte haft något internet på datorn, bara på mobilen nu de senaste dagarna i göteborg, men nu är jag hemma  och redo att berätta lite om mina sista dagar i göteborg.
i onsdags så var det ju min födelsedag och jag fick väldigt många fina gratulationer, dock inte på morgonen för jag skulle öppna i caféet med min kusin och gick upp halv fem. men sen både på jobbet och när jag loggade in på facebook.
efter jobbet så åkte vi hem och fixade i ordning oss och sen gav vi oss ut, vi började med att se den nya filmen "En dag" på bio som var helt perfekt men otroligt tragisk. så efter att vi suttit och gråtit i 1,5 timme så gick vi till världens mysigaste resturang, en fransk, vid domkyrkan i göteborg. det var helt fantaaaaaastiskt god mat och servitören trodde att jag hade bott i frankrike så han pratade skitmycket franska och jag lyckades svara oxå, gjorde heeela min kväll fantastisk. så vi satt och snackade om allt och åt underbar mat och sen när klockan började dra sig mot mycket så stack vi hem , degade, somnade.
torsdagen så var jag inne hos kallskänkorna (trodde först att de hette kallskinkor ... )  i köket  som har hand om all bakning och mackor mm, så jag fick baka en massa och sen fick jag servera och göra kaffe, och så testade jag cappuchino med extra skum och nötsmak och tro det eller ej men det var så otroooligt gott!?
efter jobbet så gick vi och shoppade lite och sen hem och gjorde billys pizza och degade framför 2 filmer, man var helt enkelt slutkörd.
igår så gick jag upp med min kusin och packade ( :'( ) och sen åkte vid med bussen, bara det att jag hoppade av vid stationen och åkte inte till chalmers. sade hejdå till min fantastiska kusin och gick mot tågen.
sen väl inne  på stationen så låste jag in min väska i ett förvaringsskåp som var läskigt, sen gick jag och shoppade ett par skor och lite julklappar, samtidigt som jag snackade med söta hatti, hihi.
sen hoppade jag på tåget och åkte hem..
efter npgra timmars sovande på ett tåg så var jag framme och gick och hälsade på hannah på espressohouse, ni skulle sett hennes min när jag helt plötsligt stod där ihih hanni! sen gick jag till max och snackade med honom, myyyyyyyysigt.
på kvällen färgade jag håret sen så vad det genrep med dansen och det gick bra, sen testade jag mina nya skor och den var omöjliga att gå i med de är galet snygga,  åkte hem, åt , träffade max ett tag, fina max, sen åkte jag hem och somnade otroligt gott med mitt nya ljudsystem, hihi.
som ni kanske vet så hatar jag alla fåglar förutom småfåglar, asså verkligen hatar, känns som om de följer efter mig, och nej jag är faktiskt inte psykiskt sjuk... och idag fick jag det värsta uppvaknandet någonsin (förutom när ayla låg och dreglade 2 cm från mitt huvud)
det var en FKN kråka som satt och försökte komma in genom mitt halvöppnade fönster, och så hade han typ fastnat så han kraxade sjuuukt mycket så jag var liksom tvungen att putta ut honom, jävla äckel, usch, hataaaaaa fåglar...
anyway så ringde jag ayla och snacka lite med henne hihi, och nu ska jag beställa min klänning från www.nelly.com och sen ska jag duscha sen ska jag på genrep sen blir det väl hem och kolla film och sen är det föreställning ikväll.
ska kanske träffa ayla snabbt ikväll.
bloggar mer ikvöll om mina snygga kläder som jag fått av isa och som jag ska ha på mig på föreställningarna, hehe.
pusss
mina nya skor, jag kommer bli 1.92 ....
min nya hårfeeeääeeäeäeääeäeäeäerg

there's no one like the other

heyheyhello bloggischshschsch sccccccchhhhhhhhhhhhhh!?
idag var andra dagen på jobbet och det var verkligen riktigt mysigt och jag fick göra en massa saker, skriver mer imorrn , för jag ska upp 4 imorrn så ska sova, sov gott sötnosar
och gissa vems födelsedag det är? hihiihihihihiihihih

first day

hej bloggen, idag var första dagen på praoen här i göteborg och det var så otroligt roligt. jag fick typ göra kaffe med sån cool maskin, tända ljus, diska, servera, rullade chokladbollar, rullade bestick, gjorde yoghurt och packade för en avhämtning.
allting var så himla kul och alla var galet snälla och det var så himla mycket variation.
efter jobbet idag så gick jag med min kusin till coop och handla och sen hem, nu har jag snackat med max och lyssnat på musik och ska göra ansiktmask.
allting är så otroligt mysigt här, fina fina kusin <3
förlåt för att det inte blev något inlägg igår, internetet la av och jag hade inte förstånd nog att fixa det,
nej nu ska jag kolla på 2 and a half men men kusinen och sen sova för ännu en dag på chalmers.
höres! puss
bild från trött tjej igår
glöggmys med kusin, hihi
nu ikväll med mochos fina ansiktsmasker.

2 flugor i en smäll

hej bloggen
blev inget inlägg igår för att det var en riiiktigt intensv dag och jag behövde komma iväg från datorn lite.
i vilket fall så var det party hos mig med skläkt och vänner då jag fyller år på torsdag men är bortrest, mina kusiner och ayla var här och det vart riktigt mysigt, saknade dock johanna, anyway så var vi först hemma och åt och sen stack vi ner till café och le och mötte upp lite kompisar och sen spelade jag några låtar och det var nervöst men det gick ganska bra iaf, jag tog inga foton, vet inte om någon anna gjorde men isf kommer det väl fram senare, det var i vilket fall som helst riktigt roligt och det är absolut något jag tänker göra om.
idag så blev jag firad på morgonen med en massa presenter och fruktsallad, julmust och kakor. fick så sjukt fina saker, bl.a ett riiiktigt bra ljudsystem till datorn så det första jag gjorde var att sätta på justin bieber (fuck you haters, hehe ) sen fick jag fina kläder , och en massa annat, lite filmer och såna stjärnor som man sätter upp i taket som är självlysande.
nu ska jag baka pepparkakor med mormor och mamma och sen ska jag på tåget mooot götalaborg!
bloggar nog mer ikväll om jag har internet, pusss
nytt linne och halsduk från hm , present av ayla <3

café olé!

hej allihopa, sista dagen på praoen var seg och med extremt mycket att göra men alla där är helt underbara och det var riktigt kul att vara där ändå, tydligen tyckte de om att jag var där för jag har nu blivit erbjuden jobb under våren och hela sommaren.
sista dagen firades såklart med enorm chokladtårta och 15 bitar sushi.
efter det så stack jag till café & le och snackade med hugo, sören och max.
sen hem och städa, duscha och mysa med mamma.
sen träffade jag max, hugo och sören igen nere på GC och jag äger på att döda zombies, nej men jag spela inte, men max gjorde. har kommit på att det faktiskt är sjukt mysigt där , kanske borde börja hänga där? haha
sen gick jag och max till mc och åt lite, sen vidare till café & le och myste till live musik, ska för allas intresse uppträda där imorgon med gitarrspel och sång, så för dem som känner för det så få ni jättegärna komma och kolla, ta en chailatte eller en kaka och sätt er och slappna av och mys!
ligger brevid sf bion mot botulfsplatsen, börjar klockan 19.30.
sen efter att ha suttit där i typ 4 timmar så stack jag hem och han hem. och nu sitter jag här och saknar honom som en jävla mupp, fina maxmax. ♥♥♥♥
jaja nej, nu ska jag sova då jag ska upp och packa och städa imorrn, hoppas att ni har haft en härlig fredagkväll, och så ses vi imorrn 19.30!
saknar mitt hatt ♥

var är julen?

sitter i köket nu på morgonen med min söta vän, lille-nalle. fick lite tid över då jag duschade igårkväll så jag slipper göra det nu.
det är bara en sak jag inte riktigt kan förstå, var är julen? vi har satt upp adventsljustakar, adventsstjärnor och på stan så glittrar julbelysningen hela natten, men hur mycket jag än försöker hittar jag inte julstämningen på något sätt. som att vi har förberett allt för att julen ska känna sig välkommer men den känner sig inte redo än.
jaja, nej nu ska jga ta en kopp chai te och mumsa på en lussebulle så får vi se om jag och lille-nalle märker någon skillnad.
pusssss

briefly min dag

idag så var det inte lika kul på epoken som det varit de andra dagarna, daniel var inte där med än nån halvtimme och han brukar lätta upp stämningen och iaf ge beröm när man gjort något rätt eller bli vilket ingen av de andra gör.
men jag fick iaf jobba mycket flitigt idag och jag klippte bl.a chili och pressade 100 citroner över att sedan mixa det och råkade få det ögat och sedan ta ett lite för djupt andetag så jag hade chili ner i ändtarmen, så efter 7 minuter oavbrutet hostande så fortsatte jag och gjorde klart det. sen skalade jag räkor diskade, la upp sushi, serverade och skar upp en köttbit på 5 kg för att sedan kunna göra chili con carne till lunch. sen kom ayla och åt och det var så galet mysigt, vi kommer eventuellt få sommarjobb tillsammans där och jag är så sjukt lycklig!
sen efter en ganska seg dag så stack jag till max i nån minut sen hem och duschade, sen till dansen, men jag hade så förbannat ont i mitt knä så jag var inte med så mycket men det var riktigt roligt, åh snart är det föreställning, boka biljetter på www.crazyfeet.se , jag cyklade till max och vi tog oss till nova där jag köpte en ny tröja och ett par hörlurar.
imorrn ska köpa en riktigt fet tårta till rå epok, för att de har gjort denna veckan så sjukt ball! sen ska jag träffa max efteråt.
nej nu ska jag sova och här kommer nån bild på min tröja, som är rosa och glittrig. hehe.
utan blixt i sken från mina snöbollar...
med blixt, hihi, nu ser den rosa ut i alla fall
godnatt söta människor.

just wednesday

hej bloggen
hade riktigt roligt idag, alla var helt glada och ja, vi lyssnade på bra musik för en gångs skull. så efter en ganska omtumlad morgon pga av dåliga besked så slutade dagen bra till slut.
tog sönder ännu ett glas men annars gick allt bra, gjorde sojakoppar, skalade räkor, rörde ris, diskade, serverade, fixade i resturangen och lärde mig göra en maträtt som heter jakuniku tyyyyyyyyyp...
fick reda på att hampus snart är pappa och daniel blev pappa för ett halvår sen. yeyeye
klockan två kom pappa och åt och jag tog ut min lunch så vi kunde äta tsm, riktigt mysigt. sen klockan tre så sitter amanda och hannah och vinkar till människor och väntar på att jag ska bli klar, sen efter praoen så kommer nisha lily  och vi går tillsammans och hälsar på maxmax.
sen efter det så träffade jag ayla och vi handlade blommor till min söta far som har namnsdag och sen tog vi en snabb fika innan dansen.
ayla hände med till dansen vilket var tur för att min kedja till cykeln gick HELT isönder, asså kedjan delade sig på mitten och släpade efter cyklen så ayla fick dra mig hem heheh. har inte träffat ayla på veckor känns det som, men det var i vilket fall otroligt mysigt att snacka med henne och imorrn kommer hon och äter med mig på rå epok.
och nu har jag ätit, dansat, spelat gitarr och snackat med primus, max och dauviid.
efter en långlång dag ska jag nu äntligen få komma till ro.
vi hörs igen imorrn! KRAAAAAAAAAAAAM (åh saknar hattti)
just det, måste återigen passa på att rekommendera RÅ EPOK SUSHIBAR, KLOSTERGATAN, LUND. som gör skånes godaste sushi och har sveriges härligaste personal. KOM och ät!
bild från igår på dansen, challan sminkade hehe
jag hade på mig nordens hetaste klänning, med paljetter OCH fuskpäls..
jordens fulaste fisk, men även universums finaste kille. ♥

RSS 2.0