achtung x-mas

haxlax!
mitt nya sätt att säga hej på.
ännu en dag på rå epok har gått förbi och efter 6 timmars springade med brickor laxar disk mm så är jag galet trött och en timmes dans gjorde ju inte direkt saken bättre, dock så var max med och kollade och det var riktigt mysigt. made my day.
på jobbet idag har jag mest diskat, plockat undan och fyllt på i resturangen, skalat räkor, kladdat runt i riset och packat alger. MEN jag har även serverat och gjort några sushibitar heeeeeeeeelt själv och det är ball! (så nu tänker jag göra en ball smiley som passar den ballheten jag har just nu) : o.O   .
det var riktigt roligt idag och jag kommer skitbra överens med alla och min chef och jag har askul.
alla är helt cp, en göteborgare som drar torra skämt och sen massa skåningar och en polack/grek, som kastar lax på varandra och lyssnar på tysk techno på fukkin högsta volym.
sen kom hannah och åt lite sushi och myyste , söta hannah!
sen efter att jag jobbat över lite och tjänat in lite flextid så stack jag hem och läste en bok för första gången på ett år typ, sen somna jag, sen var klockan sex och jag duschade och stack ner till max och sen gick vi runt på stan och titta i skyltfönster sen stack vi till dansen.
jag dansade men min guldiga assexiga paljettklänning...
sen gick vi till coop sen stod vi och snackade och gnuggade, sen stack jag hem.
men nu är klockan för mycket och mina föräldrar sover och jag kom precis på att jag har glömt äta middag och är skiiithungrig. jaja.
nu ska jag sova och förbereda mig för imorrn, måste kolla mina knän för jag kan knappt stödja på det ena. fattar inte, har så ont så jag vill spy.
sov så gott alla söta människor, hoppas att ni har haft eller kommer ha en lika underbar och bäst prao som jag har!
jag stod inne i köket så att jag kunde se när hannah åt och så ser jagatt hon sitter och pillar med någonting på sin tallrik och sen går hon och jag tänker inte mer på det och så hör jag ett gapskratt från resturangen och så står min chef och skrattar åt hannahs tallrik och jag bara wtf? så visar det sig att hannah skapat ett litet konstverk av sushi, söta söta hanni <3
stället jag jobbar på, rå epok! sushi på skånska (ser lite annorlunda ut än på bilden då dom bytt ägare sen bilden togs)
tysk/svensk cp musik som får en att skratta som dunkar så att fisken dallrar i köket hela luncherna!
Tyskarna Från Lund – Achtung X-mas!

laxlax

började dagen med ett djupt andetag för att förbereda mig mentalt inför min nya prao, som visade sig vara världens roligaste!
jag fick typ diska, skära gurka och plocka in tallrikar och servera, och de killarna som jobbar där är runt 20 och hur härliga som helst! de drar dåliga skämt lyssnar på tysk/japansk techno och kastar lax på varandra, helt enkelt chill. sen får jag äta hur mycket sushi jag vill till lunch om jag är ämbitiös och sjunger med i alla låtar när jag diskar.
men när man börjar på ett nytt ställe är ju inte allting frid och fröjd från början utan jag tappade lite saker, skar mig i fingret och lite sånt, och sen såklart så händer det alltid någon pinsam sak:
mitt jobb är ju delvis att diska, diska ur baljor som varit fyllt med kletigt ris och andra saker, så under typ en kvart så hade jag inte så mycket att göra så jag sköljde igenom diskhon för 76532 gången och sen så var ett litet envist riskorn som satt kvar på sidan, och jag trodde inte att det var någon i köket så jag började spruta allt vad jag kunde på det med slangen och det lossnade inte, så jag började prata lite lågmält med det och bara: ja du lilla riskorn, du kanske borde lossna nu annars tar jag dig med slangen, HA! (jaa... jag pratade med ett riskorn) sen känner jag en varm andedräkt på min axel, min chef bara: jadu lilla riskorn, akta dig för Fanny, nu när hon har stått med sin slang och spolat på dig i 20 minuter tänker inte hon sluta förrän hon har stått här i 20 minuter till! sa han och skrattade mot mig.
SKITKUL
han tror nog att jag är psykiskt nedsatt eller dylikt.
anyway , rå epok heter ställer och ligger på klostergatan, kom in och ät lunch nån dag vetja!? det är riktigt härliga människor som jobbar där och jag trivs nästan redan!
anyway så stack jag hem till julia sen och övade de vi ska göra på avslutningen och sen stack jag och spelade gitarr och nu har jag ätit, sovit på en tidning och testat massa kläder. borde nog sova snart och låta sushiguden dra mig in i den sushiga världen...! ...nej okej men jag tror jag ska dra mig till sängs.
sov gott, bloggar mer imorrrn, puss!
somnade vid köksbordet, därav trycksvärtan från dagstidningen i pannan.

berit blew threw my mind

hej bloggen
har haft ett tillfälligt blogg uppbehåll pga överdos av livet,
igår vart det storm och första advent så jag passade på att mysa till det lite inne på mitt rum, jag fixade lite ljus och tände mina snöbollar och spelad gitarr. så medan mitt rum och tak gnisslade så låg jag med min gitarr och spela norah jones, snacka om mys.
johanna har sprungit iväg till landkrona nu och ska vara borta i två veckor, och jag springer snart i väg till min prao som blir på rå epok i lund ena veckan och chalmers i göteborg andra.
igår  träffade man alla konfisar för första gången och det var mysigt, tror berit ville önska de lycka till med konfirmandtiden eller nåt.. haha.
sen när man sticker huvudet utanför bildörren och ska gå de 25 meter mellan bilen och huset så får man en fet valnötsgren i huvudet, berit skärp dig!
sen ikväll så ska jag först sticka hem till julia och öva lite inför skolavslutningen då vi ska spela adele, ska bli riktigt mysigt!
senare ikväll gitarr och sen ska jag hem och njuta av två veckors prao och julpynta mitt rum ytterligare, ÅH älska denna tiden.
ni får ha det bra! bloggar igen ikväll!

beundran till 100%

hey bloggen
dålig uppdatering för tillfället, anledningen är att jag har haft så sjukt mycket och har verkligen satsat på skolan, sen har jag lagt massa tid på att kolla igenom den här undebara killens blogg, William Marklund,  http://www.nattstad.se/WMarklund
det är helt otroligt hur mycket jag älskar gay människor, asså dom här två är så söta så att det inte är sant. och så sjukt härligt att han/dom verkligen står på sig om sin sexualitet och jag avundas hans mod så oerhört mycket. han lade upp bilden, bilden som fått mer än tvåtusen kommentarer och 1000 likes. ni är så sjukt fina! jag önskar er all lycka i framtiden, med era liv och ert förhållande!
skulle det någonsin hända något med honom så skulle han ha hela sverige som backup. vi stöttar dig.
du verkar vara en sjukt härlig kille och ni är ett helt otroligt fint par!
hold your head high!

what to do

tre prov denna veckan då, taggad! eller?
suttit de senaste 5 timmarna hos ayla och pluggat matte, borde pluggat teknik då jag kanske har chans på vg iaf i det men jag vet inte vad jag gör just nu.
alla tabletter driver mig till vansinne och jag får ingen större aptit- dvs att jag inte får någon energi, så klockan 19 blir jag så trött så att nån hade kunnat dänga en steriliserad järnklubba i huvudet på mig, men , okej, jag höll mig vaken tills nu.
antagligen så ska jag skriva lite stödord till det nu och sen ska jag sova en mycket god sömn.
inte så många roliga bilder nuförtiden, känner att de flesta bilder blir på mig , klockan 23 på natten när jag ser ut som en bedövad gnu men annars hoppas jag nu står ut!
för ert intresse så kan jag berätta att jag för första gånger på över 2 år har gått,  heeeelt osminkad till skolan, som ni ser. HEJ gnugg i ögonen.
jaja pussss

snowballs

kom hem från en mysig kväll på skubb, ni är så fina allihopa,
egentligen har jag inte gjort så mycket idag men det har ändå varit en fin och lugn dag, imorgon blir det skolan och tillbaka till stresshuvudvärk och hjärtkramp, ska antagligen be mamma ringa nån vårdcentral för mitt hjärta har börjar krampa riktigt mycket när jag har mycket att göra.
men innan jag återgår till vardagen och mina tankspridda banor så ska jag ligga lite fridfullt under mitt mysiga täcke och titta på mina snöbollarna som jag hände upp i mitt tak innan idag, och bara njuta av den sista halvtimmen helg på en vecka.
puss och kraaaaaaaaam

lycka

kan ni fatta det?
jag kan inte fatta det
kan ni tänka er?
jag kan inte tänka mig
det är helt sjukt
tänk på de stackars människorna i kina som aldrig kommer få lära känna dig
eller bara så nära som i malmö, finns det tusentals människor som inte ens vet att du existerar.
jag är så fylld av lycka för att jag har fått lära känna dig.
KAN MAN BLI SÖTARE!?
svaret är nej, det går inte.

so far so long

hej bloggen ,
idag har jag inte hunnit med så mycket än dock men för en gångs skull så tänkte jag hinna med en dagens outfit,
men innan dess så tänkte jag berätta lita av vad jag har för planer mm.
först så ska jag göra mig i ordning och kanske ringa majti och kolla om hon vill hänga med ut och fotta i dimman, hehe, sen ikväll är det ledarutbildning och jag taggar som fan, sjukt kul!
hitintills så har dansat , spelat gitarr ocg övat på de låtarna jag ska spela på avslutningen, även hunnit med lite städning och nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig ordning inför ikväll.
hoppas att alla har en bra söndag!
simma lugnt!
tröja, uniqlo/ leggings, uniqlo/ kjol, h&m

saturday night

blubb
idag har jag köpt nya hörlurar som seriöst är de bästa hörlurarna jag någonsin haft! typ från sony och själva knepet för att de verkligen ska sitta bra i öronen är typ att de är lite sneda. så man hör nästan inget ljud som finns runtomkring för att de sitter så tätt. kostar ca 349:- så om ni letar efter ett par riktiiigt bra hörlurar så kommentera så kan jag skicka bilder och mer fakta kring dem.
anyway , sen var jag i malmö med ayla och fikade sen stack jag till ikea med mamma och köpte lite feta ramar, då jag hade tänkt göra ett kollage med bilder på mina kompisar och så.
stack hem, dansade och använde mina perfekta hörlurar och typ sprang runt , sen stack jag till ayla och kollade film och myste.
helt plötsligt när jag ligger där och filmen precis ska börja så ringer hatti och bara: "HEJ FNATT DET ÄR DIN HATT!! hehehe jag kom på det själv heheheh "
och så står hon utanför mitt hus... asså jag fattar verkligen inte hur alla gulliga människor lyckas komma ooch våldgästa mig JUST de timmarna jag inte är hemma, jag menar jag spenderar ju typ 97% av mitt liv hemma och ändå så finns inte den tajmingen. jaja, träffar hatttttiiii sötaste haaaaaaaatt på måndag. mehe
nej nu är jag så sjukt tröttt så nu ska jag sova och sen imorrn så ska jag plugga teknik, franska och sen är det skubbmys och ledarutbildning som gäller! gotta love it.
saknar min fina max.

baby baby baby oh

blööggeeen!
hej!
idag har varit en sjuk kul dag, började med gymnasiemässa och johanna fick sin dröm uppfylld, hon ska få bygga en rosa bil, jag lärde mig ingenting på mässan förutom att spykens rektor är sjukt sympatisk och att fordontekniker med nit halsband inte har så mysig andedräkt när de frågar en på ca fem mm i diameters avstånd om man vet vad en cylinder är, efter femton koppar kaffe och 956784 cigaretter så är det inte så många som dras till cylindrar och ventiler, no offence.
sen  var det musik med hatti och det var som vanligt sjukt ball och vi spelade upp en låt som inte direkt var inövad men det gick awesome, för vi är ju HATTIFNATTI BAND !
sen var det prov och det gick väl helt ok, iaf vg, hoppas jag, det var historia som pluggandes in dagen innan så ja, ända helt ok.
sen efter skolan fikade jag med primus och becci som snortade socker så jag bet sönder en sked och klappad henne med den.
sen hem äta och sen stack jag till värpinge för att träffa max, efter en helt underbar kväll med honom så kommer jag hem, lite mörbultad efter bussturen som bestod av (lite konstigt skrivet men jag skrev de som ett meddelande):
när jag kom in så typ betalade jag , sen satte jag mig ner och så åkte dom inte, utan bara stod där, så var det typ 2 invandrare och då busschaufför mne han var typ vän med dom och hade dom gjort något mot mig så hade han ju inte hjälpt mig utan dom, kände mig sjukt utlämnad, så när vi stod där i typ 10 minuter så gjorde den ena såna rörelser som typ syftade på ligg, typ drog sitt finger fram och tillbaka genom en ögla och sånt och så tittade dom på mig och typ dog av skratt.
sen typ var den ena på väg och bara resa upp och gå fram till mig men då tog den andra typ tag i hans ärm och bara på svenska, låt henne va, typ så, och massa sånt, sen när det kom andra på bussen slutade dom, men just när vi stod stilla liksom..
när jag kom in så typ betalade jag , sen satte jag mig ner och så åkte dom inte, utan bara stod där, så var det typ 2 invandrare och då busschaufför men han var typ vän med dom och hade dom gjort något mot mig så hade han ju inte hjälpt mig, utan dom, kände mig sjukt utlämnad, så när vi stod där i typ 10 minuter så gjorde den ena såna rörelser som typ syftade på ligg, typ drog sitt finger fram och tillbaka genom en ögla och sånt och så tittade dom på mig och typ dog av skratt.
sen typ var den ena på väg och bara resa upp och gå fram till mig men då tog den andra typ tag i hans ärm och bara på svenska, låt henne va, typ så, och massa sånt, sen när det kom andra på bussen slutade dom, men just när vi stod stilla liksom..
men när mamma kom och hämta mig så var det inte lika sexigt längre så då ägnade de sina små hjärnpor åt något annat, piew.
nej nu ska jag sova, varit en sjukt lång dag.
puss
ankiiii ! <3333

weey

hej! idag har jag pluggat!! (eller...? o.O miowmiowmiow maha) hejdå!
pappa: hej fanny! välkommen hem. ska du dansa ikväll?
jag: hejhej pappa, jaa klockan 18-19
pappa: jaa okej, men om vi äter runt halv åtta blir det bra?
jag: jaa klart, perfekt!
pappa: men du? är du sugen på nåt groteskt?
jag: eeeeeeeeeeeh dudeeeee? jaa.....?
pappa: jo asså titta om man ska orka plugga till klockan 4 på natten så behöver man energi så därför har jag tagit mig tiden att vispa grädde och lägga den på en tallrik så den står i kylen sen tar du vaniljglass som finns i frysen och lägger på, blir det bra?
jag: HAHAHHHAHA, ey dude wtf, det blir perfektiamos!
så jaaa. jag är tjuck meehhehe

glueglue before your life is over

efter att ha använt upp hela svaneskolans limförråd till min och Hattis AWESOME bro så hade jag muntligt prov (tack för att du plockade undan allt älskade johanna) och det gick faktiskt skitbra, fick näääääästan vg eller ja hon ska ööverväga om jag ska få det eller inte...
sen pluggade jag med salma, och nu börjar jag komma in i de gamla gubbarnas tänkande, 1:a världskriget filosofi. suck..
sen kom den söta treskäggade lilla vaktmästaren trippandes och sa med snäll röst att vi fick stanna om vi ville men att han helst ville att vi skulle gå så han kunde låsa. så sa jag att jag skulle ha utvecklingssamtal och med snäll ton sa han att han trodde oss och vi fick sitta kvar, sedan trippade han iväg med sin nätta näsa i vädret.
så jag och salma pluggade på tills i insåg att det  var BÄCKMÖRKT över hela skolgården och gick ut,
sen gick jag och dansade, sjukt givande.
hem, studera studera studera, och ja, studera... STUUUUDE!!!!!!!! jo jag vet jag är ledsen men förutom faktumet att den jävulska vaktmästaren skrek åt oss och blängde med sina självlysande ulvögon på oss och att jag gärna vill komma in på mitt gymnasium, så har det varit en bra eftermiddag och kväll.
haha WASÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄP själva?
sen vill jag oxå att ni ska veta att jag gerstl och harald (mest gerstl) har gjort en freakin ZOPF, och okej den kanske inte är det godaste brödet jag smakat och nej, det kanske i slår de andras bröd i smaken , men namnet slår fan ALLT. okej, italienskt lantbröd eller en GORGEOUS ZOPF?! hmmm....

studiedag hell YEAH

tjena bloggen
jag vaknade (noshit) klockan 10 åt frukost sen har jag mest pluggat och spelat gitarr och dansat lite,
prov onsdag torsdag fredag wish me luck, så imorgon blir det plugg plugg plugg
anyway så hade jag lovat mig själv att ta pauser så mycket jag behövde idag fårn pluggandet så jag stack ut och gick en runda och sen fortsatte plugga, spelade gitarr, pluggade ... sen blev klockan ganska mycket och blev sugen på att fotta så det gjorde jag.
åt sedan, stack till träningen och fick reda på att när jag går catwalk så ser jag besvärad ut och min högra arm rör sig lika bra som en stelopererad hemul , men annars var det sjukt kul. jag försvarade mig med att jag iaf var i takt till musiken jämfört med de andra hehe
kuuuuuuuuuuuuul inklägg och jaa jag menar inklägg... 

JOHANNA du är en stlrd... :)
nej nu ska jag sova och  vila ut mitt stukade pekfinger som jag råkade slänga in i en dörr innan.
puss på er
nej det skulle inte vara graciösa bilder ^^

destiny's sisterhood brought in for us

What you mean to me,
is more than I can express.
You see, I had no sister when I was little,
To call when I was in distress.
When we first met,
We had no clue,
What was getting ready to happen,
Was not completely out of the blue.
God had a plan,
Throughout all the years,
He was making us for each other,
To share life's smiles and tears.
I never could have imagined,
What a sister's love was about,
Until I met you,
And then I really found out.
A sister's love is unconditional,
It's a love has no end,
A sister's love wants the best for each other,
It's a love that will always defend.
Förlåt för dålig engelska, men ja, du vet vem du är ♥

sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

det bästa vore egentligen om jag kunde skriva detta på franska men jag vet att ingen skulle vilja läsa så jag gör ett försök på svenska.
ibland gör man misstag som man i efterhand inte ens kunnat föreställa sig att man kunnat göra. vad tänkte jag? om jag hade kunnat spola tillbaka tiden och handlat annorlunda så hade jag med hela mitt hjärta gjort det. men så säger man ju alltid, tänk om. men helt ärligt tänk om? tänk om jag hade handlat annorlunda. hur hade allting varit då? bättre än innan eller bara som vanligt eller kanske värre? tankarna på tänk om sjuder i huvudet och det känns som om jag öppnar munnen så bara skulle jag tappa allt och aldrig hitta det igen.
du är nog den snällaste killen jag känner, om någon person i världen någonsin skulle förtjäna att bli behandlad så som jag behandlat dig så skulle det vara vem som helst förutom du. inte du, bara inte du. allt var så bra, jag trodde verkligen att det var långt till fronten och hade ingen aning att det skulle förstöras redan samma kväll.
jag skulle berättat allt men hittade inget mod, så istället fick du reda på det på det värsta sättet av alla. du litade på mig du trodde att vi delade tankar, och det gjorde vi till största del.
nu.
nu är allt borta. men tänk om det gick att spola tillbaka tiden, så perfekt det hade varit.
om du läser detta, vilket jag antar att du aldrig kommer göra, om det är bra eller inte vet jag inte. även om du inte gör det så ska du veta att jag är hemskt ledsen för vad jag gjorde, det var verkligen inte meningen att vända upp och ner på allt.
förlåt.



DUUUUUUDE

hey
igår var nog den roligaste dagen på så helvetes länge jag kan komma ihåg med johanna,
på musiken så hade vi en myckte bra relation till google chrome, HOPPSANÖÖÖ GOOGLE CHROME HAR KRASHAT, synd för dem liksom men vi vill fortfarande ha våra chords? och observera att smarta som vi är så skrek vi sönder våra röster INNAN vi spelade upp så att resten av lektionen gick åt att harkla sig som strypt åsna
men vi spelade upp och fick MVGiamos och gick runt och skrek hela dagen,
bertil försvann igår (simply needed some vacation) och ingen fattar inte var ha tagit vägen och alla bara undrar skitmycket var han är och jag säger bara HOPPSANÖÖÖ någon måste ha tappat honom?
sen så stack jag hem, hade följe med primus hugo och max, stack sen till tiger och köpte nya hörlurar, de går sönder fort med det billiga priset överväger det dåliga, hehe.
kom hem, spelade gitarr, snackade med ayla, meningen var egentligen att vi skulle setts men det blev inte av då hon inte mådde så bra, det gjorde dock inte jag heller senare på kvällen, ont i magen som ett litet djur och mådde typ illa, skypade med hannah nisha och erik och ladda över musik till min ipod
senare ringde majti och undrade om jag ville komma till elsa och alla små söta konfisar och jag förberedde mig på det sen blev det inte så för att mamma fattade inte hur man drog igång dvd.n och hon ville ha sällskap för att vi inte setts på en vecka, och senare på kvällen spydde jag för att jag mådde skit, så det kanske inte hade blivit så lyckat om jag stuckit till dem.
ANYWAY
idag så är det städning som gäller då hela släkten ska trycka in sina gråa rufsiga huvuden i vår 100 kvm lägenhet, jahaja, bara dags att beställa flyttlådor från rusta och begrava allting som tar plats, i trädgården
nej nu ska jag äta lite frukost sen spela lite gitarr och städa
daglig dos av Hattifnatti charm!
NÄMEN HOPPSANÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

?-tecken inspirerat inlägg

hej bloggen
idag har varit en helt ok dag, jag och johanna ska bygga en bro så vi satt och sprutade in azul lim i sugrör och helevetetamos potatas vilken bra bro vi ska göra.
sen pluggade jag lite med salma och sen stack jag till träningen, så sjukt kul det var idag damn alla människor i gruppen är så jävla härliga , blir alltid på lika bra humör när jag är där!
sen stack jag hem , njöt över att inte ha något prov imorgon, sörjde mitt mattehelvetespissprov, spelade gitarr och sjäng lite, film kanske kommer en vacker dag.. höhö

nu tänkte jag avsluta med att lägga in ett litet inlägg av min favoritbloggare emil, www.emil.blogg.se , han skriver om STIMOROLs mya tuggummi SENSES ?  som då går ut på att man ska gissa smaken (för att de ska sälja bättre)
detta gjorde min dag!  :
Den här jäveln köpte jag en gång. Och nu har jag börjat se reklam om den här jäveln på TV på sistone. "Vad det är för smak? Skit i det du, köp den och ta reda på det själv vetja, idiotjävel!" går reklamen ut på i alla fall. Man ska alltså lockas till att köpa det här epilepsiframkallande färgglada paketet med tuggummin och gissa sig till vad det är för smak.

Men man får inte avslöja det, för då blir man enligt reklamen anfallen av bankdirektörer som rider på strutsar. Ja, frisk reklam, jag vet. Men jag tänkte avslöja smaken ändå.

Det smakar frukt. I åtta sekunder. Sen smakar det som luft i degform. Som exakt alla andra tuggummin med fruktsmak. Vad är grejen med det där egentligen? Köper jag tuggummin med tandkrämssmak så kan jag tugga på det tills jag dör utan att smaken försvinner. Men jag köper inte såna tuggummin. Tuggar hellre på lite torkad sperma från en Hepatit C-smittad åsna. "Men köp tuggummi med eukalyptus då Emil?" Okej, vänta, jag ska bara kolla en grej först. Nej, jag var tydligen inte en koalabjörn, så nej tack.

Jag älskar tuggummin med fruktsmak. Skriv ner det nu i anteckningsblocket "Bra saker att veta om Emil" okej? Men jag hinner tugga på det EN gång, sen smakar det lika mycket som förpackningen jag tog det ifrån. Ska det vara så jävla svårt att ordna på nåt sätt?

Vore förresten kul att börja tillverka tuggummin med lite otippade smaker. Vad sägs om "Köttbullar och potatis med lingonsylt"-tuggummi? Influerad av lite klassisk svensk husmanskost. Tuggummi som smakar vodka? Som även innehåller vodka? Så vaknar man upp lite småbakis dagen efter och kastar in ett pizza-tuggummi i truten?

Fan, nu måste jag springa till jobbet... jag som var on a roll här med mina affärsidéer.

asså denna människan borde få ett pris som världens roligaste man, ni skulle sett när han nästan ringde polisen pga av en nattfjäril.
"hej, jo asså jag har fått inbrott av en nattfjäril,  vad ska jag göra?!
checka som sagt in hans blogg! värt ett besök!
nu lite bilder från imorse när mitt hår såg... rött ut.
pusss och godnatt!

dagens meny: skratt med skratttäcke

hej bloggen
dagens inlägg är LITE roligare än gårdagens,
jag tror inte jag har skrattat så mycket någonsin som jag gjort idag, har träningsvärk i magen, fick även 40/42 och 75/78 på mina engelskatest och jag är ÖVERLYCKLIG!
i vilket fall som helst så slutade jag skolan och stack ut mec becci och letade praoplats och efter 3251 sura butikinnehavare som inte kunde säga: nej tyvärr vi tar inte emot praoelever. utan var tvugna att säga: NEJ; GÅ NU!!!!!!!!
så slutade med att jag hamnade på ett sushiställe där komiskt nog ayla praoade förra året. perfekt! hur trevligt som helst
anyway så fikade jag med becci sen stack till dansen och satt där i en timme och spela bridge builder till min dans började, dansade sönder mig och halvcykla hem. kan ju säga att en övertränat söndrigt knä och en cykel där växlarna stannat på 3/3 är inte en extra ordinär kombination.
MEN
jag kom hem, jag ringde becci, käkade lite och sen spelade jag gitarr mm, läste lite franska och så.
sen dansade jag lite och nu så sitter jag med FB men jag känner att det börjar bli lite så att jag uppdaterar 7 ggr i minuten  och då vet man att det är dags att stänga ned....
nej nu ska jag sova, pusss
sjukt bra ljus i mitt rum på kvällen. men ändå min dansoutfit iaf.

heavens on fire

hey

idag var det engelskatest och det gick bra men sen fick vi tillbaka noprovet och seriöst jag vill bara dö, jag orkar inte.
nu ska jag berätta, (jag skriver ganska öppet om mitt liv och mina problem och finner ni det stötande behöver ni inte läsa följande text. jag tar dock gärna emot frågor om det är något men stötande kommentarer tas bort)

för ca två månader sen tappade jag kontrollen och började göra massa dumma saker. jag blev tvingad till hjälp och började ta antidepressiva & antisjälvskadotabletter, och det hjälpte, jag mådde betydligt bättre och allting flöt på.
men sen hände en sak och jag föll in i en svacka igen och nu för ca en vecka sen började gå tillbaka till gamla vanor och depressionsbeteende, men för en gångs skull kunde jag se mig själv utifrån och verkligen se mina problem och jag vill inte vara en som går runt med ärr på armen utan att veta varför, en som inte har kontroll över sina egna känslor så jag bestämde mig för att söka hjälp. jag gick till ett ställe och snackade med nån människa och berättade att jag går på tabletter men att de inte hjälper längre, och hon föreslog att jag skulle börja med lite starkare/tyngre så nu har jag ny medicinering. jag blev trött, orkade inte plugga, mitt huvud vägde 283259 kilo och hon sa att det var normalt i början men att det ska lätta om sisådär 2-3 veckor då kroppen vant sig.
och ja, medicinen har hjälpt mig OTROLIGT mycket och jag behöver verkligen ta den, men jag kan inte tänka och vara aktiv speciellt länge och jag försöker verkligen lära mig allting jag hör i skolan, och när jag kommer hem sätter jag mig ned utan dator och mobil och verkligen pluggar på det sättet som jag alltid brukat göra men orkar inte alls, har bara ont i huvudet m.m.
så därför kunde jag inte plugga som jag ville till no provet, engelskaverben kunde jag sedan innan, men jag blir bara så ledsen på mig själv att jag inte ens kan ha kontroll på min egen hjärna och hindra mig själv från allt dumt jag gör, men nej det kan jag inte utan jag måste ta massa j vla tabletter för det istället och få ett halvt poäng från G på ett BIOLOGIprov, det om något är ju liksom det enklaste och roligaste ämnet i no!?
men som är så har jag mina helt fantasktiskt fina vänner, som stöttar, det hjälper mig så enormt mycket, och det är typ för dem som jag fortsätter kämpa.

jaa, anyway, jag ska verkligen inte wayna mer och förlåt för att jag bara kastar ur mig allt men jag blir så besviken på mig själv.

nej nu ska jag försöka plugga lite konsumentkunskap och sen sova är extremt trött efter träning mm, även om jag inte kan vara med på provet för att jag ska till den dumma sjukgymnasten så vill jag ändå plugga. eller ja , som sagt, försöka plugga.

puss på er alla, förlåt återigen för allt waynande. ni behövde inte läsa det. puss


två timmar för mycket

hej bloggen
vaknade av klockan som stod på klockan sju för en gångs skull då jag inte börjar förrän 09.15 så kommer mamma inspringandes på mitt rum och bara FANNY jag har gjort en överraskning till dig, så kom NU !!!!!
jag bara : godmorgon mamma.
sen somna jag lite.

sen gick jag ut i köket och så visar det sig att mamma har gjort en fet skål med fruktsallad till mig som jag kan äta till frukost (jag älskar fruktsallad mjemjemjemjemje)

sen bestämde jag mig för att slå mitt duschrekord som ligger på 6m36s så jag jag duschade på 5m49s *sjukt stolt*

sen sminkade jag mig och valde gympakläder, satte på mig vanliga kläder och sen satte jag mig på en stol och tänkte.

jag tittade på klockan och så var hon 07.49 och jag ska träffa amanda 08.55. jag brukar ALDRIG ha så gott om tid?
dvs de sakerna som brukar ta längst tid för mig dvs frukost och dusch tog typ en kvart!?!??! så nu sitter jag här...

jag har städat, ritat en almanacka (stavning?) , pysslat ett julkort med en sköldpadda på och gjort massa lovely frisyrer.
man kan helt enkelt med andra ord säga att jag för tillfället har för mycket tid eller kan man ha det? känns som det...

så nu när ni vet lite mer om min morgon, berätta hur eran har varit? eller brukar ni någonsin få överflöd på tid eller är det bara jag som inte inser vad jag skulle behöva göra på den tiden jag tycker är överflödig? hmm...

nej nu ska jag gå upp på vinden och hämta anki, hihi, pussss på er.




school's in

första dagen efter lovet , TAGGA, sjukt mysigt att träffa alla men ja, jag börjar bli så sjukt trött på den jävla byggnaden så jag kan spy på det.

väldigt många stora och svåra prov framför mig att beta av men ja. det är bara att ta tag i det och så brukar det lösa  sig.
jag har oxå en litem varning till er, att denna veckan så  kommer det nog inte bli så mycket bloggande, dels för att jag måste komma ikapp i många ämnen och dels för att vi ska fixa vårat internet.
men jag lovar att lägga varje ledig minut på min blogg.
nej nu ska jag spela lite gitarr och plugga, lärt mig nytt komp, kanske kommer film en vacker dag, men än sålänge får ni njuta av green days verision av Good Riddance.
älskar er, puss.

sunday

tjena bloggen
idag har jag inte gjort så jättemycket, typ spela gitarr, varit på stan och köpt present till majti och pysslat ihop ett lite vackert kort till henne oxå.
sen var det skubb nu på kvällen och vi julpysslade, lite tidigt kanske... jaa.. men det var mysigt, sen typ sjöng vi och massa annat,
sen cyklade jag hem och tittade på ema, så himla mysigt.
nu har jag spelat gitarr till jag kom på att klockan var asmycket så nu var min tanke att sova och sen imorgon blir entré till skolan igen ... suck, vet inte om jag ska skratta eller gråta, väldigt många prov nu som jag inte känner mig så föreberedd för som står på schemat så jag lär väl ha fullt upp i veckan.
jag ska även testa lite av mina nya kläder imorgon i skolan och en ny sminkning även min mya parfym som jag köpte idag, nej klockan är halv tolv och jag måste sova.
puss på er!
luktar.... hmm... *sniffsniff*.....sockervadd!

äpplen ur munnen

hej blooggen
sitter här med johanna och pratar äpplen ur munnen, ni kan inte fatta vad jag har saknat henne, jag fick sån johanna abstinens och hon kom hit så nu har vi ätit mm och spelat på stardoll, för vi är SÅ inne.
juste nu ska jag diskret ge er det nyaste skvallret,
J O H A N N A   K Ö R D E   S Ö N D E R   S I N   M O P P E   N Ä R   H O N   K Ö R D E   Ö V E R   E N   V Ä G B U L A   S Å   H E N N E S   M O P P E   D O G   S Å   A T T   H O N  F I C K   K Ö R A   H E M   D E N   M E D   S I N   H Ä S T T R A N S P O R T .   O M F G . S Å   E X T R E M T   J Ä V L A   R O L I G T .   M E N   J A G   Ä L S K A R   D I G   I   A L L A   F A L L   H A T T I H A T T I .
så, nu vet ni.
godnatt alla små söta människor!
saknar alla från konfan galet mycket så jag satte på mig konfaklänningen och blundade och kom ihåg allt. allt vi har är så sjukt underbart.

röd, rödare fanny i paris

heeeeej bloggen.
nu är jag hemma efter en awesome dagar i Paris, älskar verkligen den staden.
vi gick runt, tittade på sevärdheter, shoppade, drack kaffe, gick runt, åt, tittade på folk, shoppade, drack kaffe, gick runt, sov, åt frukost, drack kaffe, gick runt, åkte buss, gick runt, shoppade, åkte taxi, drack kaffe, sov, gick runt och shoppade. fantastiskt va!?
nej jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva resan så jag tror det är enklare om jag laddar upp lite bilder som jag tog där och sen berättar lite om dem. okej håll i er, för nu kommer det bilder!
vårat lilla hotellrum, med betoning på lilla
våran toalett var en garderob för er som är intresserade så fattade vi först inte var toaletten var förrän mamma skulle hänga in sina saken i ''garderoben"
första dagen drog vi till Centre Pompidou eller ja om man tycker det är svårt att uttala så kan nu ju pröva Beaubourg...
vi bestämde oss för att åka upp, bild tagen från rultrappan som ni ser som rören på bilden ovan
utsikt från rulltrappan inkl. sacre coeur.
on our way up, i ett rör..
det lilla torget hööööögt uppifrån
ett kort korridor
bild från den svincoola resturangen högst upp
resturangen bestod av stora puppliknande saker som man kunde sitta i typ..
lite bilder från konsten som vi såg på 4:e våningen i rörhuset
kan ju inte påstå att jag fattar men ändå, man kanske inte alltid måste det.
snel hest
the flying rope, jag fattar inte hur det kunde flyga...
utanför satt en tjej och spela på en stock, höhö
nu kommer lite bilder från stadens gator
hotel de ville, stadshuset
seine
notre dame
inne i notre dame
en lite sådär smått fet orgel
japaner på en båt i seine, paris, frankrike, europa, världen.
bara på ett litet gathörn sådär
en liten bild på hur rött jag tyckte mitt hår var innan jag färgade det i paris..
lite från gatorna
en butik i paris med ENDAST rosor i varma färger och vitt...
mitt nya röda hår i glödlampeljus, ser inte så rött ut men vänta bara
just chillin'
hotellfoajen, inte så lyxigt som det ser ut, som hade bara lagt LITE extra energi på entrén men hissen var lika stor som två utfällda pungråttor, rummet var litet och ja, men det var übermysigt.
som sagt, någon hade lite tråkigt och stack och köpte jord och stenar och kaktusar och lade dem i hela ingången.
hissen för gnagare
lite bilder från luxemburgparken som låg ca 100 m från vårat hotell
om du är överallt , ta en lapp?
place de la sorbonne, vårat torg.
sista dagen, grand palais
okej nu kommer det, är ni redo? here we go REEEEED !
haha, hello...
fransmännen gillar stora feta byggander
vadå, nej asså man ska ju inte ha för stora portar...
triumfbågen
operan, minuterna innan vi skulle sticka gick vi in på affären uniqlo för att shoppa loss
sen åkte vi hem, så. nu vet ni lite mer om hur jag har haft det på lovet.
puss och kram.

here we go

nu är klockan alldeles för tidigt och jag gick upp klockan halv fyra, riktigt mysigt men är sjukt trött, saknar hatti, men nu måste jag sticka för att hinna med tåget, pusss på er alla och jag bloggar så fort jag kommer hem igen, pusss

RSS 2.0