grillade tröjor

hej bloggen!
idag vart det fri-lufts-dag med skolan så alla ungar förutom de handikappade skulle cykla dit (2 km), orientera, sjunger fågelkvitter, grisa i sig hamburgare och cykla hem.
själv var jag handikappad och fick åka bil dit, trillade i min jävla stentrappa igår när jag skulle rusa till skolan och typ spräckte av någonting i mitt knä typ som dock redan är helt pajar pga alla sjukdomar mm ... KUL. jag säger bara
1. så jävla onödigt
2. kan jag inte dansa pga mitt knä så dör jag
3. det var så jävla vidrigt att åka i lasses bil, det  var vita fläckar överallt och spindelnät och så låg det massa verktyg i bagaget... ?
så jag och matte stod och grillade hamburgare åt varenda jävla litet barn som skrek och det var mysigt, men det som är ännu mysigare är hur min ulltröjaextraordinärkvalitetsullsomtrorattdenärekologiskmeninteärdet luktar, den luktar bränd dronthinna.
älskade lilla hatti var inte med idag då hon skulle till doktorn, det är tydligen ett återfall och jag bara önskar över allting annat att det kunde varit jag som fått fkn körtelfeber istället för henne, hon förtjänar så himla mycket bättre.
fina johanna, jag tänker på dig.
sen var det dans med DAVID and that made my fkn day! gud han är så underbar, blir liksom glad när han är glad och han är så glad och då blir alla glada och då blir jag glad... Sammanfattning: jag blir glad av dans och David.
jag tog ut mig mycket på dansen och var helt jävla slut när jag kom hem och nu ligger jag här en måltid, en timmes gitarrspelande och chattande senare och bloggar.
imorgon blir det evetuellt grillning i stadsparken på kvällen men iaf så ska jag träffa hatti och det är huvudsaken!
OJ sängen skriker efter mig, gotta go!
pussssss på er.
Bild från fotografering med Lisa Kallos.

domdom

All I have is you 
It is all that I'm breathing for 
All I need is you 
Now I can't make it through 

All the nights I've prayed 
Must this all be untrue 
I am not prepared to be strong 
I just can't believe 
I am losing you 
Unprepared to carry on 
I can't see you walk away 
So cold, so alone 




tjuuuu

hejhej bloggen,
förlåt för att det inte blev något inlägg igår. jag var och tog en spruta och nu har jag så ***** ont i min arm och ja det suger. sen typ stack och fikae och pluggade för att vi skulle ha franskaprov idag.
har tagit steget och berättat allt för lisa om varför jag inte kunnat plugga så mycket och ja, jag ör typ hjärntvättad och jag vet inte vad jag ska göra.
nu idag ska jag dansa, riktigt skönt att bara ha någonstans att ta vägen med sin överflödsenergi.
imorgon ska jag dansa igen med David Ron min nya idol, helt grymt vad han är duktig. Gosh.
åh jag saknar alla från konfan så extremt mycket och på söndag ska vi ses ses ses ses ses ses ! *lycklig*
tänker på alla ledare som ska sluta och det kommer vara bullshit jag saknar redan typ 4 av dem riktigt mycket.
sen i skolan går det väl framåt men jag ska nog sluta umgås med någon och bara koncentrera mig på pluggningen för det behöver en rejäl push och det känns ju inte direkt bättre av att alla vänner typ är helt faded.
ha det iaf.

Johanna Bengtsson, min älskade ängel och syster. ♥

one foot on each side

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ bloggen.
jag har saknat er.
hela denna helgen har jag varit på konfa skubbläger och nu var det sista gången jag var på åsljunga med allihopa och jag är splittrad. jag älskar er alla galet mycket och ni betyder verkligen guld för mig och att veta att det var sista gången vi var där tillsammans gjorde ont. bara tanken av att aldrig mer få träffa vissa av er igen tar sönder mig. ni lever liksom inom mig och driver mig framåt och puffar mig i rätt riktning när jag håller på att trilla av vägen och nu så försvinner vissa av er och det gör ont.
men så får jag tänka på att allt vi har haft har varit underbart och nu så ska vi nya ledare göra ett fkn awesome läger för 97:orna! :D
igår så kom jag hem från lägret och dansade ut typ all min sorg haha eller nåt och sen typ gjorde jag ansiktsmask och massa saker i heoåret (h) ... och sen gick jag och lade mig vid typ 20 eller nåt.. och sov GOOTT då det ej blev så mochos timmar under lägret
idag träffade jag nuttienihattenihatthattihatthatt och jag har saknat henne så JÄVLA mmycket, hon är nästan den enda anledningen till att jag inte bytar skola nu. min fina Hatt ♥
idag har jag även suttit med min trötta skalle och råpluggat på stadsbiblioteket med julia efter las schkolasch. sen var det gitarr och fyhelvete vad svårt det är men det är kul oxå så det jämnar ut sig. sen har jag dansat, tänkt på alla på konfan, gråtit en skvätt och lagat mat=hkkläxa YES!
nu tänker jag helt enkelt göra något så otroligt iqkrävande som att sova för det är just vad min hjärna håller för just nu.
hoppas detta inlägget inte blev allt för känslosamt men nu har jag faktiskt en anledning, jag skärper mig.. snart.
puss på alla söta läsare, gonatt!
öööööhm... skedskedsked med Hatti , på golvet på so:n ♥
rosa ansiktsmask, åhléns.
rosa morgonrock, åhléns.

helt galet

min danslärare till höger!
JUST GOTTA LOVE IT
http://www.youtube.com/watch?v=Sg5GloUsacw&feature=player_embedded

eyal, ny idol

tjäääääääääänare bloggen
förlåt för att det inte blev något inlägg igår, jag ska skärpa mig, promise.
idag har iaf varit awesome , stack  till skolan och träffade hatti och det var helt sjukt vad kul vi hade,
vi går in i matsalen och så letar vi efter någonstans att sitta haha så ser vi linnea och olivia , vi bara ja! vi sitter med dom. så sätter vi oss med dom och så får vi syn på salma och becci som sitter ensamma vid ett stort bord så vi frågar olivia och linnea om vi ska sätta oss vid salma och becci ist som bara okej. så går vi ditåt, så sätter sig olivia och linnea sig brevid dom och jag och johanna går och hämtar ett knäckebröd och så när vi ska sätta oss med dom andra så har jakob, erik, primus och mattias redan satt sig där och fyllt bordet.. så går vi och sätter oss vid det ursprungliga och forever alone-bordet ensamma och johanna bara : vi är helt mobbade! och så skyfflar hon in en liter morötter i munnen så fort så att hon tappar hälften ner på tallriken och sitt knä , vi gapflabbar, sen ska jag äta en potatis, så trycker jag in gaffeln i den och för den mot munnen och tror du inte att den bara helt plötsligt delar sig och trillar ner på tallriken med ett TJOFF , johanna gapflabbar och jag blir chockad och sen gapflabbar jag med.
det var inte vår dag så sen gick vi därifrån!
på no:n så typ sitter vi och försöker vara seriösa men det går inte så bra så vi typ sitter och gör miner och jag lovar dig johanna du ska få en fukking spegel i julklapp som du ska sätta upp i skåpet så sen när vi står där och ska ta böcker så bara fastnar vi framför spegeln, höhö.
anyway, sen stack jag till naturkompaniet och fixade presentkort till min kära kusin som fyller 18.
sen stack jag hem och spelade gitarr dansade bytte om och spelade gitarr,
jag drog till dansen lite sådär smått nervös då jag började i ny grupp, men herregud jag har fått världens BÄSTA lärare, det är helt sjukt, jag är typ förälskad i hans dans! han är GRYM! jag älskar allt han gjorde bara efter flrsta lektionen, kan ni fatta hur bra han är då!??! vi ska dansa nån slags michael jackson men inslag av breakdance och det kommer bli så sjukt ball så det är inte sant. ÄLSKAÄLSKAÄLSKA*.
anyway så sen stack jag helt slut och nynnandes därifrån till en resturang där vi skulle möta mamma och fina kusiner för att fira 18årsdag. mysmys, jag har världens finaste kusiner. älskar dom så sjukt mycket.
sen stack jag hem och nu har jag dansat, spelat gitarr och packat lite, och nu taggar jag ÅTERLÄGER med konfan åh det ska bli så sjuukt mysigt att komma tillbaka till åsljunga och det kommer komma en massa bilder på det sen efter helgen.
nu ska jag sova gott för imorrn så är det idrott 8.00 ..!
och ADAM RYDE du kan bara gå och gömma dig, bara för att du börjar 09.25 typ. orättvist...
Jaja, godnatt alla söta människor, puss!
kavaj h&m / linne h&m / mjukisbyxor bikbok
Dansoutfit.

kråkor i paviljongen

tjenare bloggen! 
idag har varit en mycket underlig dag och JA jag sa underlig..!
skolan började med fkn poängboll på gympan och det var ball sen hade vi massa andra lektionen och JAG som aldrig läst en deckare i hela mitt liv ska skriva en fkn uppsats om MISS MARPLE, vem det nu är har jag iiiiiiingen aning om.
nu har jag suttit i en halvtimme och försökt komma på vad min argumenterande text (...) ska handla om. och jag har kommit på det perfekta! vill du veta ring: 0708282842.
idag har jag även varit och fikat med söta ayla och det var mysigt, tycker dock att vi borde träffas snart och vara lite längre.
nu har jag även suttit och lyssnat på emils ( www.emil.blogg.se ) blogginlägg om de talandes/sjungandes finska människorna och jag verkligen dör av skratt, vill ni bli på bättre humör så checka hans blogg!
nu var min tanke att göra ett till hål i mitt öra och sen måla min naglar, spela gitarr och läsa lite in den förbannat bra boken  tusen gånger starkare där inledningsidorna slutar på kanske sidan femhundranittioelva, WÜNDERBAR!

puss och haj
mollys kanin.
IDJUT.
nu taggar jag även konfaåterläger som äger rum i den enorma staden åsljunga under helgen och det ska verkligen bli asballt att träffa alla igen och att komma tillbaka till vårat paradis..!

segt inlägg

hejhej bloggen.
idag träffade jag hatti i skolan och det var myysigt as usual sen fikade jag med karro efteråt och de var verkligen sjukligt mysigt och ja, har verkligen saknat henne.

allt känns typ mer eller mindre kaos. och ja. kuuuuul.

sen spelade jag min första gitarrlektion idag med SCHIMON och det var riktigt ball, spelar 22,5 minuter med honom varje måndag och bara idag lärde jag mig sketamycket! åh så kul!
nej nu vill jag verkligen sova, mer bilder mm kommer imorrn.
pusspuss bloggen.

tefling och hoppande äppelhögarduvet

heeeeeeej
idag har jag skuttat upp i ottan och sprungit på mig en benhinnsinflammation genom lund och bjärred med en ryggsäck och en halsduk, för att hinna till johannas pay&jump, jaa.. pay&jump , med BOBBAN , vi rushade till stallet gjorde honom fin packade sen åkte vi till helsingborg, utanför glumslöv tyckte johanna det var perfekt att komma på att hon glömt sin sadelgjord, braaa hatti. hennes pappa kom med den i ILFART maj gosh, sen hittade vi inte till det förbannade ridhushelvetet, så kom jag på att jag hade gps på min mobil SMART så vi åkte till kungsbruket eller vafan det hette hittade till kungstorpsvägen  (elr liknande) åkte femtioelva varv på den sen hittade vi sanatorievägen som skulle leda till antingen en återvändsgränd eller patronvägen, såklart så kom vi till återvändsgränden och bobban fick hålla i sig i svängarna, KRYYYYP, sen svängde vi åt andra hållet och guess what!!?!?! bakom tusen pilträd, åkrar, berg, kullar, hav och oceaner hittade vi kungsbackas ridhusförening, eller kungsbackas ryttarbullshit eller nåt sånt...!!! tada!
så snart vi lastat av och anmält johanna gick vi till framridningen och det var det gulligaste jag sett i heeeela mitt långa och lärorika liv, johanna bengtsson på hold bobbo bell , d-ponny kommer i stolt galopp på långsidan av paddocken då möter hon 195 cm mkh brunt halv/full-blod som kommer i dundrandes galopp och bara täcker för henne i typ en minut, jag dooog. så gulligt!
sen framhoppningen var ännu sötare, asså gud johanna, kom travandes mot första hindret och typ stegade över det så kommer alla andra jävla hästar och bara BOOMSHAKALAKALAKA över det typ och bobban bara WOOOOOOW.
hoppningen gick jättebra och jag är så sjukt stolt över hatthatt så det inte är sant
sen stack vi hem och bakade kladdkaka och spelade gitarr så mysigt! älskar dig hatti.
vi hoppade till bussen och jag åkte hem och till konfan och det berättar jag mer om imorrn!

nattinatti pusss
jag älskar dig. I'll stand by your side.











äppelkastade connemaror hoppar inte över vågiga träbitar, understood?





proud mama'











ötroligt sött



fina fina ekipage!


höhö









nutteni <3



dagens förtjänst!



dagens fotograf!


TACK för allt fina hatti <3

äntrééééééééé

tjeeeeeeeeeeeena bloggen , idag har jag varit med becci på entré och shoppat allt annat än vad jag behövde ,  mascara, block och typ örhängen. och jag skulle köpa en skinnjacka, leggings och ja en mascara. juste sen stack jag in till en frisör som flätade sidecut, kanske kommer bild på det höh.
sen stack jag ut med becci och sassy på kulturnatten som var riiiiiiiiiiiiiktigt bull så sen stack jag hem och nu har jag suttit och spelat gitarr i typ fyra timmar.
igår träffade man ayaalalalala och nicole och åkte runt i en cykelvagn och klättrade på ett skoltak mm , eeeextreeeemt kul!
imorgon ska hattihatti tääääääävla hoppning med dressyrponnyn BOBBAN , awh så sött, så sjukt gulligt det kommer vara. så nu kanske jag borde sova då jag ska upp typ så klockan halv sju för jag ska vara i BJÄRRED klockan 8 imorrn och försöka peppa hatthatt. höhö. saknar henne anyway. som fan faktiskt.
ska köpa en present till henne som hon ska få bara för att hon är så söt. hihi.
nu ska jag sovelisööööööva mig själv och så ses vi igen imorrn då det antagligen kommer bilder från tävlingen om jag för en gångs skull är lite ambitiös och tar med kamera och fottar , men föfan , det mååste jag verkligen göra.
pussspusss godnattuhattifnatti
sidecut i flätor (y)



in da cykelvagn!

otherside

mysmysmys med johanna idag, men allt annat var bara bullshit.
musiken asså herreguuuuuuuuud vad mysigt, jag har nynnat på vår lilla låt hela dagen. sjukt söt hattihatti är!
sen stack jag ut på stan och köpte en väska, en ryggsäck, den är inte snygg men nu med datorn och sånt så blir jag helt sjukt sned och jag kan knappt stödja på mitt ena knä för att jag har blivit så sned i ryggen så jag lägger över allt på mitt ena knä och så ja får jag ont, och de skulle inte förvåna mig om min skolios blivit sjukt mycket värre, ANYWAY, så köpte jag även ett par ny skor som jag verkligen älskar!
nu ska jag skynda mig hem till ayla och ha filmkväll med henne och nicole,
bilder på mina skor kommer så snart jag hinner ,
pusspusspuss
fnattihatti, hattifnatti. kärlek.

varje sekund

varje dag, varje natt, varje timme, varje lektion är en plåga.
det blev bara värre och värre under dagen och jag vet snart inte hur jag ska hantera allt. jag älskar dig, det kan jag inte komma ifrån, hur mycket jag än vill och försöker göra det. men det var inte ens en vecka sen vi gjorde slut och att jag saknar betyder väl bara att jag älskade dig på riktigt. eller nåt.  och jag vet inte hur många gånger jag har gått igenom den jvla skypehistoriken. jag saknar det så otroligt mycket och ja, jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allting.
så nu har jag fått det ur mig och det kanske gör mina problem ett mindre. goooooosh. förlåt alla läsare nu ska jag inte wajna mer.
~ det sista jag behöver är flera minnen utav dig, men nu när det är över så finns du verkligen överallt. ~

HEJ BLOGGEN!
dagarna som går denna veckan blir värre och värre men imorrn är det fredag och musik med johanna (mysigaste lektionen på hela veckan) så antagligen kommer det bli bättre.
idag har varit... eh...idag... tänker inte säga mer men johanna du är verkligen bättre än bäst. utan dig hade jag tryckt mig in i mitt skåp och låst in mig där och tvinat bort. men du är verkligen där HELA tiden och jag lovar dig att om det händer dig något så kommer jag finnas där 24 timmar om dygnet för dig.
gjorde sidecut på johanna med flätor och det blev verkligen jättefint, du är så vacker! bild kommer.
imorgon ska jag träffa världens finaste hatti, sen ska jag hem och typ blogga, spela gitarr, träna och tänka.
om det är någon som vill träffas så är jag free.
lördag ska jag shoppa lite höstsaker med Becci, riktigt mycket som behövs, börjar ju verkligen bli höst nu.
nej nu ska jag försöka trycka ihop mina tankar i en dront pappersfigur och låta den flyga ut genom fönstret, godnatt alla fina människor. ni är älskade och ni är värdefulla.

puss





hatti ♥ fnatti
always by your side.

scratch

hejhej bloggen,
efter att ha tagit en dags vila från bloggandet pga en liten fors av tankar i mitt huvud som inte vill sluta rinna så känner jag mig nu i alla fall nedskrivade ohandikappad dvs tillgänglig för att skriva ner saker.
grejen är den att just nu så är det verkligen så att jag goes with the flow, varje dag går, det händer saker, man kommer hem, pluggar, tränar , sover. allt bara går. jag är inte speciellt översocial men inte asocial heller. jag bara är.
varje dag segar sig förbi och varje lektion tar sin tid, som tur är så finns johanna ( www.bobsak.blogg.se ) som drar tillbaks mig till jorden när jag liksom flyger ut genom fönstret bort genom regnet. hon drar tillbaka mig till nuet och till verkligheten men samtidigt som jag inser att jag verkligen inte vill leva i denna verklighet så får hon mig och skratta och jag bara glömmer bort allt och tänker på vilken tur att jag har framförallt henne och mina fina vänner. hon sätter verkligen guldkant på min vardag och jag hade varit ett deprimerat vrak med fettigt hår utan henne. tack för att du finns hattihatti.
anyway, igår var jag med mamma en snabbis på nova och köpte en mörkgrön tubhalsduk och den är verkligen det bästa köpet jag gjort på väldigt länge! (bild kommer antagligen imorrn) sen stack jag hem och spelade gitarr och pluggade medmera.
idag har jag träffat hatti och hon har verkligen fått mig sjukt glad, jag typ sjöng av glädje när jag kom hem pga henne. sen städade jag och sen typ spelade jag gitarr och sen beställde vi sushi och så spelade jag ännu mer gitarr och sen har jag kollat film med mamma , country strong, faktiskt en sjukt berörande  film och den var rätt bra faktiskt.
nu har jag pluggat lite fysik och tänkte nu ringa john blund och fråga om han kan komma och läsa en godnattsaga för mig.
sov gott alla!
posssssss
detta får bli dagens högklassiga bild, mycket fin film i alla fall.

whales

hejhej bloggen , idag har nog varit den mest plågsamma detta halvåret. vet inte riktigt hur jag ska beskriva varför men efter i fredags var allt helt sjukt idag, (varning, sjukt waynig text, läs ej om du inte orkar) varje gång jag ser dig vill jag bara gå fram och krama om dig och bara känna din lukt. sen påminns jag om verkligheten och nu är allt liksom borta och trots att jag är två meter ifrån känns det som 500 mil. så fort jag loggar in på skype trycker jag alltid upp ditt namn och bara shit måste säga hej, nej just det. det är över.
herregud, trots att jag vet att jag inte älskar dig mer än som en vän så vet jag att jag älskar dig som vän. och jag saknar verkligen dig som vän. vet inte varför.
jag minns hur jag sa: men tänk om du tappar känslorna för mig och gör slut och så bara snackar vi inte alls? jag kommer inte klara det!
då sa du lugnt: nej älskling, det kommer aldrig hända. jag kommer aldrig sluta snacka med dig.
men jo, det, just det, just det hände. och jag hade mördat för att få tillbaka våran vänskap. trots allt som hänt, och det sorgliga är att jag vet verkligen inte varför. ingen aning. (slut på wayning text, fortsätt läs om du orkar).

hej igen bloggen!
denna helgen har jag mest tänkt igenom allt som hänt den senaste tiden och försökt hitta en någorlunda intelligent förklaring till allt, sen har jag spelar gitarr och bara stirrat. kul. och även så denna helgen har mina tankar gått till alla strandade valar här i världen, för att det är det, just det jag känner mig som. en strandad val, jag måste bara låta tiden gå, jag ser båtar åka förbi men jag ligger bara där och viftar på mina feta fenor och försöker se lite normal ut, inte för att en val som ligger på land kan se normal ut men ändå. nu sitter ni säkert där hemma och tänker bara vad fan snackar hon om, men lovar att jag försöker förklara mina känslor så gått det går!

nu när sitter här och bloggar så kan jag ju sluta wayna och lika gärna berätta vad som står på mitt schema idag, först ska jag plugga lite engelskaglosor sen ska jag ut och fika med ayla verkligen sjukt behövligt, bara snacka med någon som inte går på våran skola och som jag vet att jag kan berätta allt för och som jag verkligen kan lita på och sen ska jag hem och spela gitarr och dansa lite tror jag, imorrn blir det dubbelpass, träna är verkligen det enda jag känner för att göra just nu.
puss på alla strandade valar, JAG TÄNKER PÅ ER!
puss på alla er andra oxå <3

fall for your type

~ you say that you're nothing like the last boy
I just pray that you don’t let me down right now
it’s too late, I’m already yours
you just gotta promise me, hearts won’t break
and end up like before
I swear I always fall for your type, for your type
tell me why I always fall for your type, for your type. ~
todays bullshit, men dagar är dagar och man måste kunna gå vidare, jag kände på mig att det var påväg och det hade ändå tagit slut. men som sagt, some things are ment to be other's not. du är i alla fall en av mina bästa vänner och kommer alltid att vara det. matter what.
hej bloggen, idag har varit crap till att börja med men har blivit bättre och bättre ju längre kvällen gått. stack i alla fall in till emma och fick en selfconfidenceboost, petra marklundstyyle, kan inte betsämma mig om jag såg ut som bullshit eller ifall det var okej menmen bilder kommer i alla fall snart.
imorgon står österlen på schemat, känner att jag måste hemifrån och bara vara. men jag har lovat mig själv att inte tänka så förbannat mycket denna helgen. det är liksom inte värt det.
sen vill jag bara tacka mina fantastiska vänner som finns där för mig när dagar som denna inträffar. jag älskar er med hela mitt hjärta och jag hoppas vekligen ni vet att jag alltid finns där för er med.
ny bok , Crystal Renns, Hungrig, ska inhandlas snart anyway så jag kan sysselsätta mig med något. tänkte skita i datan lite, inte för att det kommer gå men jag måste bara komma iväg från skype fb mm då det är draget till mycket mycket minnen för tillfället. men bloggen jag överger dig aldrig.
som kompensation för att det kanske inte kommer något inlägg imorrn då jag ska ut på skånska höglandet så kommer det extremt många bilder.
inga snygga bilder men bara för att fylla ut lite och för att jag verkligen behöver ha nåt att göra.
tack för att ni står ut med psykopatiska inlägg, jag är sjukt ledsen att det inträffar men idag är ett undantag. tyvärr.
ha det bra, pusssss
kommentera gärna vad ni tycker om bilderna/inlägget/frisyren ja anything!

domdomdom

nu så har jag sjungit i en kyrka gått till skolan haft en kvartsmattelektion - i en ROSA flanell pyjamas. NÖJDA?
hejsan blöggish, idag är det internationella pyjamasdagen, så dagen till ära så har jag invigt hannahsrosa flanellpyjamas, så HASTA MAÑANA till min extremt seriösa sida, hehe
nu sitter jag och sjunger baby med matte och kollar på frisyrer som hon ska klippa sitt hår i , asså helt seriöst BALL!
nu ska jag äta min ostmosade macko och skriva några mattetal , hr faktiskt jobbat på sjukt bra på senaste,
pussssssshaaaaaaaaaj.
två små elektroner som dragits till varandra och bildar nu en pyjamasklackskomolekyl (h)

väderstrecksbebisar

tjänare bloggen,
för det första måste jag säga att jag LÄTT har den snyggaste barkundsbilden på min dator den är otroooligt het asså jag bara älskar den, jag ska lätt göra ett collage med johannas drontar, HAHA , kan ni tänka er, johannasdrontar.jpeg *DÖR* anyway, jag älskar dom!
!
JOHANNA JAG AVGUDAR DIN DRONT!
nu har jag pluggat so , prövat en pyjamas som ska med till da pyjamasdag i skolish, nu är jag döööööööööd.
asså ofta att buddha föddes ur sidan? det går väl ändå inte? och sen kom det lotusblad och sen reste han sig upp och tog ett steg i varje väderstreck,
noway,
1. bebisar kan inte stå
2. bebisar vet INGENTING om väderstreck speciellt inte buddhabebisar
3. man har inte hängslen OCH skärp, man har hängslen ELLER skärp.
så nu veeeeet ni.
jag måste nog kila nu, då jag faktiskt ska upp och idrutttttna (haha fattar ni id-ruttna, ruttna!? eheheh jag är SÅ smart) (jag är inte trött) imorgon.
sovish gotttish allish mannish sûr le bloggish.

wh000t wh000t

hejselihejhej,
nu är det dags för no prov och jag är TAGGAD!
igår satt jag mest och pluggade och sen tränade jag lite men då jag har sån jävla träningsvärk sen i tisdags.
idag blir det mest att plugga budda , höhö det rimmade nääääääääääääästan, nej men sososososoossosoo ska plugas och sen ska jag nog antagligen träna oxå för då pluggar jag typ femtioelva gånger så bra, nu måste jag kila, ska plugga ickemetalliskamatvanokostcirkelselektronkomponenter.
pusssssssssss.
juste , glömde säga att jag har gjort en laxrosa tabell.
JOHANNA STYYLE. (Y)

tomatsoppa med negativa joner

hej.
igår var den mest hemska dagen i mitt liv. jag förlorade min bror och jag kommer aldrig förlåta mig sjölv för vad jag har gjort och allt känns bara förjävligt. så denna dagen har mest gått ut på att försöka gårdagen och det är jävligt svårt när man sitter och kollar igenom skypehistoriken om och om igen. men..

..idag har adam fanny och johanna gjort tomtsoppa med smarriga bullar på häljarps kvinnoklinik, nej men hkk, haha yeeeeman.
nu har jag en mycket fin atomlärolektion och senare ska jag hem och plugga och stretcha, jag har sån jääääääääääävla träningsvärk efter två timmars träning igår.
nej nu ska jag späda svavelsyra och testa om den leder ström.................. YES det gjorde den.
pusssshej
ser det inte otroligt gott ut!?

kuligt värre

tjeeeeeeeeeena,
igår var det fest hos sten , sjukt roligt! alla var helt härliga och ja, jag dansade till fest hos mange för er som gett en kromozon till drontföreningen och undrar.
idag vaknade jag med ayallalala och vi typ åt frukost sen stack jag ner till kolonin och spelade in film med hannah amanda o nisha, mysigt mysigt!
nu på kvällen har vi ätit drontmelerad frisörsorbet med ostronliknande hallon till med ayaayalala och hennes lilla gang, nu är jag struts och tänker sticka ner mitt stora kloka kromozonneutraltbalanserade huvud djupt under marken och bara vänta på morgondagen, vilken inte är så efterlängtad, menmen,
sov så gott allihopa!
pose!

racerbilen

tjenare bloggen ,
idag blev johanna akut sjuk och var tvungen att lastas med tåg till häljarp med direkten från spår tre utan sin skåpsnyckel.. eh... fast nä.
johanna fick cancer och lades in på hkk häljapskvinnoklinik.... eh ... fast nä
johanna skulle till christina och fick ta h.e.u (häljarps expressen ultra) till häljarp för att hälsa på.
hon tänkte att det skulle bli tomatsoppa med makaroner (kunde lika gärna ätit flytande drontmarmelad) men det blev chicky BITCH , hehe.
sitter nu med salma och tittar på vaktmästarens racerbil och den är BALL !
PUSSSSSSSSSS

burney

Kolla även min väninnas blogg och hennes finaaaaaaaaaaaaaa inlägg. www.bobsak.blogg.se
feeeel the taste of the buuuuuuurn.!!


späda syror, whops!

 

HEJ BLOGGEN. JAG HAR NO OCH JAG HAR PRECIS LÄRT MIG ATT SKRIVA UPPE OCH NERE PÅ TABELLER. DET ÄR MYCKET SMART DÅ MAN FAKTISKT SLIPPER BYTA TYPSNITT HELA TIDEN.

NU SKA JAG SPÄDA SYRA OCH KOLLA PH.

PUSS HEJ. DAAAAAAAAAAAAAAH. (Y)


RSS 2.0