never.

tears streaming down your face. when you lose something you can't replace.

livet

idag har varit väldigt nice dag i skolan, fick reda på att jag fått skitbra på nationella proven, svenska, läsförståelsen vilket gör mig oerhört lycklig! sen fick jag tillbaka mitt 2:a världskrigsprov och hade lika bra, och dessa var de proven jag oroat mig mycket över, YES! plugget lönade sig!
efter skolan stack jag till gitarren. åkte hem sedan direkt till dansen där jag bara kollade på idag pga sjukhet jootack. nu har jag pluggat matte typ en timme ungefär.
livet går upp och ner. för någon vecka sen hade ångest så det värkte för vartenda steg jag tog pga mitt skolarbete som bara dränkte mig.
nationella prov ska göras, slutbetygen ska fås och jag ska komma in på mitt gymnasium. helt plötsligt går allting som på moln och sen är man nere i helvetet, just nu är allting i skolan moln men utaanför lite halvt rödflammigt.
men i vilket fall som helst. men några halvflummiga ord såhär klockan 1 på natten så ska jag säga er att inställning är 90% av vad ditt blir. är inte du satsig kan du glömma resultaten. tänk positivt, det låter sjukt mainstream, sjukt trist, men testa, jag lovar att det kommer vara värd en hel dag.
hoppas jag inte sabbade eran natt med dessa konstiga ord nu...
jaja, imorgon är det gympa och sen kanske ALVAA och ddans på kvällen, ses imorrn, puss!
hope
trust
love.
ingredients who will last forever.

nothing but a surface

legat hemma idag, inte för att jag mått sämre utan mest för att vara på den säkra sidan att bli frisk.
nu på kvällen kände jag mig pigg och stack ner och kollade på this means war , faktiskt en skitbra, kanske för att huvudrollerna inte ser för fula ut eller bara för att man vet exakt hur allting artar sig, nånting sånt.
när jag snackar om film så kan jag passa på och rekommendera min absoluta favoritfilm burlesque , gud jag bara älskar den. dans, sång och kärlek - kan det bli bättre?
anyway så var det sjukt mysigt att träffa ayla som förövrigt försöker lägga upp en sparplan åt jordens mest spenderande (för sin budget) tjej (impulsköp, crêpes, läsk och jojokort räknas knappt), kom fram till att antingen så får jag lägga in mina pengar i min spargris (en lila fyrkantig kloss) där koden står på undersidan elller så får jag komma hem till henne och lägga pengarna i hennes garderob och aldrig mer komma hem till henne. vad tror ni? har ni nån bättre idé? inte jag i alla fall. let's pray...
nej nu är det dags för lite sömn, vilket för min del inte kommer funka alls då jag ska till tandläkaren imorrn men är fortfarande lite sjuk så jag får väl jobba på det, precis som på min blogginläggskvalitet.
sov gott!

)(/&%€#"!

slip n slide över rubriken, tjofaderittan, känner mig sjuk, rastlös och varm. som botningsmedel ska jag sätta på melodifestivalen och äta godis.
för er som sökt på wikipedia om hur jag mår så kan ge prognosen, rastlös på bättringsvägen tjej som vill bli frisk med stort F.
daMn.
vacker som jag är nu sisådär snorig och sånt ska jag ut och fotta mig själv på en kulle med en polaroidkamera för att sedan kunna mata piggsvin med papprena sen.
kompott i grytan vad jag är trött nu, jag har suttit ca 1 kvart på en stol och röven värker som aldrig förr.
sleep tight.

yesterday, all my troubles seemed so far away.

hej bloggen. fick underbara dagar i köpenhamn med min fina familj. köpte ett par helt underbara nya skor på topshop åt gott och bodde otroligt fint. dock resulterade detta med försämring av min sjukdom och jag ligger nu hemma med hög feber. uppdaterar så snart den friska anden vill ge mig tillstånd att bli frisk eller ja.. hrm.. så snart jag känner mig på bättringsvägen. puss!
bild från sängen på hotellet i copehague, en fantastiskt mysig utsikt att vakna upp till!

Chao

Hej allihopa, sitter vi frukostbordet och lyssnar på björnstammen. Kunde dock varit lite bättre, mitt huvud är tungt, näsan rinner och jag är otroligt seg.. Men det är bara knarka Alvedon och sen ta tåget med familjen till Köpenhamn och leva sista dagarna av lovet som om ingenting.

Nej att packa!
Ha d fint kära läsare! Puss


like you.

tjeena! right here!
haft väldigt mysigt dagar i getinge, måste säga att jag har jordens finaste mormor.
dagar bestående av te, spel, matte, sytt kavaj, promenader och sen lite utflykter men framförallt fantantiskt god mat. så otroligt skönt att komma ifrån och skönt att slappna av helt. jag älskar dig, tack för att du finns. du är en otrolig ikon, en förebild som alltid kommer finnas i mitt liv.

idag var jag en stund på mammas jobb igen och sen hem och nu ligger jag här as förkyld och läser igenom mina 97536 bloglovin inlägg. imorgon bär det av till lyxhotell i köpenhamn med familia och vi ska spendera dagen i staden och shoppa äta och ha mysigt.
får se om jag hinner blogga imorrn!
sov sött mina söta bloggisar!
uppdatera sidan, har nämligen hittat en ännu mer mainstream design som ni borde kolla in. btw, om någon har ett förslag på bakrund eller header med någon av mina bilder så bara kommentera!

Jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden.
Bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon.
Vi har något stort på gång, så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå.
På vilken sida som vi står.




You know what's beautiful? Read the first word again

förutom att jag har varit så in i strandad val aktiv idag så har jag inte gjort så mycket. ni vet den känslan när man gör så mycket så man inte hinner med vad man egentligen skulle göra?
sitter nu och packar och spelar gitarr, imorgon sticker jag till mormor. bara vara där utan mobil, utan dator. spela gitarr, dricka te och snacka med min fina mormor.
kommer nog inte ha möjlighet att blogga, men ska ta lite fina bilder (förhoppningsvis) som kommer upp på bloggen nån gång!
ha en fin vecka!

Si si

Hej bloggen, igår var jag hos finaste och hade otroligt mysigt. Kommer antagligen inte ses på hela lovet :(
Hoppas att alla har haft en mysig helg so far.
Idag har jag seriöst suttit hemma och grisat hela dagen sen när kvällen började falla över den lilla staden Lund så träffade jag Hannah nere vid Coop, vi handlade lite tilltugg till kvällen och begav oss hem.
Nu har vi spelat in spelat in en film om hur det kan gå om man ska knippa upp ett lås på svaneskolan och att man måste ha koll på vassa föremål. Halleå halleåja.
Nej nu ska vi dricka vatten och leva livet!
Ha en finfin lördag!


nej tack.

hje bloggen, har (borde ha) suttit heeela kvällen och pluggat so och är helt slut (trots att jag inte gjort ett skit).
var och dansade innan och från att vara på lite sämre humör så kom jag som alltid därifrån med ett leende från öra till till kind. wHAt?
imorgon är det so prov och kunde inte ha pluggat mer, förutom typ mycket extremt jävligt otroligt mycket mer än vad jag gjort, dvs, nu ligger den underbara känslan av lenas värmade blickar i sinnet. (j.ag.ä.r.d.ö.d.)
sen imorrn kväll ska jag hem till max, kolla på film och snacka osv. hoppas ni får en härlig torsdagssömn!
puss!
bild påväg till heeestra. måste kommentera att johanna åker till kalmar imorgon och ska vara borta sisådär tillräckligt länge för att hennes dialekt ska ändras sådär lite smått.
om någon har en imitation eller bara en helt enkelt något tips på hur man ska säga hejdå på bästa sätt för att få personen att inte åka så kan ni väl ringa?

day after yesterday

hej bloggen, igår var en otroligt mysig dag i skolan, verkligen. har världens finaste vänner och pojkvän.
när jag kom hem satte dock jag och mina familj igång och bråka så in i £]$§∞|¶© och som alltid ställer de upp på varandras sida och jag fick jordens mysigaste och största utskällning, awesome! hihi nu ska jag wajna, men jag grät faktiskt mig till sömns, jag bara undrar, varför skapar de ett barn om de ändå bara vill få bort det igen? och varför säger mamma att jag inte ska ha dåligt självförtroende när det är hon och pappa som får mig att sjunka lägre än lägst?
så ledsen för att det inte blev så mycket bloggande igår.
idag däremot så hade jag mysigt i skolan (går det?) och sen gick jag och fikade med becci och satt och snackade om allting, fint slut på dagen.
kom hem, skulle göra så att mina kära päron får bort sina ångestkänslor att de skapade mig så jag dammsög hela lägenheten, pluggade som ett litet svin, lagade mat och diskade allting och sen gick jag och la mig i tid också. 
riiiiiiiiiiight, mer om igår!!  :
igår kom jag till skolan glad i hågen och fick en liten påse med chokladhjärtan av sötaste olivia som gjorde hela min dag. dagen fluffade på som vanligt och sen efter skolan så skulle jag snacka med max, och gissa vad han tar upp ur sin väska? jo, gelehjärtan, ett kort men framförallt......................... : 
varför vet killar alltid hur de ska få en på fall?
max, om du någonsin läser detta, så vill jag att du ska veta att jag älskar dig oerhört mycket. <3

sen gick jag hannah och becci och kollade balklänningar och träffade jordens sämsta försäljare som började med repliken: "ska ni verkligen köpa så dyra kläder? " när jag tog en klänning för prov. 
nejnej, jag kan handla min klänning någon annanstans, chill för min del liksom! :)

sen stack jag och hannah romantiskt nog till burger king och snackade, åkte hem (... kaosade med min familj) sen stack jag till dansen och hade lite valentines day mys med dom.
kom hem, fick massa kommentarer, och allting jag gjorde var helt fel och jag har aldrig känt mig klumpigare.
stämningen hemma är även idag helt sjukt jobbig, jag längtar nästan efter att åka till skolan.

wellwell, nu tänkte jag laddda upp lite random bilder från de senaste  dagarna, ha det bäst! och happy valentine's day! 



såhär såg jag ut igår.


om det är någon som undrar hur jag ser ut i profil, eller när det snöar, eller när det snöar utanför mitt hus? skriv bara en kommentar och fråga. puss!

happy valentines day!


over and over again.

dagen har varit chill, är ganska trött eftersom jag har lite svårt att sova på nätterna.
men nu har jag äntligen vågat skicka min ansökan till gymnasiet , så nu behöver jag inte ha det hängandes över mig.
imorgon är det alla hjärtans dag och det ska bli lite smått speciellt då det är den första dagen på 8 år som jag har en kille att fira med.
för en gångs skull så kanske det kommer upp en bild på oss två, vi får se.
nu har jag precis kolorerat mitt hår, så resultatet kommer imorrn.
massa pussar till er, höres!

na ni nana nooooooo

hej bloggen
igår hängde jag med sötaste maxmax, efter en heldag med konfan. så otroligt mysigt, fina kille.
idag har jag varit på konfan runt typ sju timmar och nu har jag precis gjort mina gymnasieval och det känns allt annat än bra, hihihihiihih yes!
nej nu ska jag ta och sätta på min min lille mösse och sen sova en blund, puss och natti
vill även passa på att berätta att jag har jordens sötaste kompis, massa pussar på henne.

this is the shit ♥

gick upp fem , åkte till skolan, bussen stack från skolan kl halv 8,  buss i tre timmar, alla sov, framme i hestra, hyrde skidsaker, åkte skidor i sju timmar, åkte buss hem i tre timmar, tre timmars gaalen dynamik, älska klass 9a, kom hem, packade upp, bloggar, ska sova.
denna dagen har varit fukking amazing, det var så sjukt kul att åka skidor och sen med våran mysiga klass. men hemresan slår allting, alla sover först i typ 20 minuter och är allmänt döda, alla är efter ett tag utvilade, och sen sätter någon igång att sjunga och till sist sjunger och skrattar hela jävla bussen. my god, stämningen den sista timmen är obetalbar.
hoppas nu haft en mysig dag i skolan, pusss 



a a aaaaaaaaaaaaaaaaa

klockan är .. fem.
och gissa vem som är minst taggad i världen, oj mena mest, på att åka skidor? JO JAG.
höppas att ni får en trevlig fredag och att ni känner lite avundsjuka på oss som ska sola oss på en mysig bergstopp, högt över mooooooolnen.
hatthattttttttttttttttttttttttttttttt
puss heeeeeeeet tjoheeeej!

~

Följ min blogg med Bloglovin

AND I WAS LIKE, WHO'S THAT CHIC IN THE SKIISLOPE (?)

imrgon taggar vi skidor med nian, wihoo, tre timmar buss, eller jag ska sova.
kan någon snäll människa smsa mig oavbrutet kl 04.30 till ni får svar imorgon så att jag vaknar vilket kommer vara lite sådär busenkelt.
åh tittade på en film från hestra och fyfan vad nice backar asså, SHIT; TAGGAAAAAA

har haft en mysig dag, och satt med hannah nästan 7 timmar på café cream, hihihiihi.
då jag ska åka skidor imorgon med träningsvärk från idag så kommer jag kanske inte hinna blogga innan jag faller död ner i min säng men om jag får de sekunderna som behövs så lovar  jag att slänga hit några ord.
bilder från idag  kommer här:



better together

tjoo, sitter på café cream men hannah och julia. jack johnson spelas i högtalarna.
är helt slut i huvudet efter nationella, men jag vet hur mycket ni bryr så tänker inte tjata om det men det gick helt okej i alla fall så ska vi köra dubbelnisse nu och sen ikväll så ska jag dansa och sen ska johaaannna sova hos mig hihiihhi. 

puss
taggad på livet

dude..

dunkdunk
dunkdunk
dunkdunk
om jag skulle beskiva hur jag kände mig just exakt nu (dunkdunk) skulle det får eran puls att stickaa iväg som en kossa med pms, ni skulle hoppa på stället tills  brädorna under era fötter långsamt (dunkdunk) börjar svikta. om det inte hade varit för den lilla detaljen att jag har haft glosan nervös både i franskan och spanskan och kan säga hej jag heter fanny och jag är väligt (dunkduunk) nervös, svärord. :) på både franska svenska engelska och spanska så hade vid detta lagret varit på öob och handlat godis (dunkdunk) för mina konfirmationspengar och tuggat lika fort och intensivt som violetta i kalle och chokladfabriken.
nu är det såhär att jag har haft en bra dag, men faktumet är att imorgon så ligger mitt liv i en pennas händer och jag ska skriva (gulp, dunkduunk) min svenska nationellaprov uppsats.
lucky you! kanske ni tänker? men nej jag lovar. det är inte så roligt som det låter.
försöker trösta mig med att vi slutar 11, johanna ska sova hos mig, jag ska äta risoni till frukost middag kvälls mat, även äta godis och dricka skakad sprite under 3 timmars tid och att jag ska dansa på kvällen. men just nu hade jag behövt en iskall plasthandske fylld med vatten upptryckt i näsan för att lugna ner mig men jag är inte riktigt kompetent till det, tyvärr.
nej nu ska jag sova och vakna go och glad imorgon! puss
'
sista bilden är bara mindfuck

why are you playing with my conscience? because you know it works.

nationella prov, fika med becci, dans, franska och sooova.
hur såg eran dag ut?
becci är lite smått bekymrad över balen. aw, finns.

solsken på eftermiddagen skadar aldrig en fisk!
ha d!

this will be worth all the while, förlåt.

anyone but you.

fifth day

söndagen är snart slut, precis som jag, sov gott!
denna bodyn inhandlade jag idag, bästa köpet på otroligt länge.

well

tjo bloggen , nu var det ett tag sedan jag skrev här men har varti iväg och inte riiiiiktigt haft de tekniska förutsättningarna för att kunna blogga, sorry för det.
i tordags så stack i alla fall jag och min familj upp till farmor och sen  i fredags var det begravning. trodde inte det skulle bli sådär jättejobbigt med det var otroligt jobbigt.
i lördags så begav vi oss hemåt, väl hemma fixade vi till oss lite och stack iväg på 50 årsfest. hade otroligt kul, spelade och sjöng all night , maha.
finns tyvörr ingen bra bild på vad jag hade på mig så jag ska inte plåga er med den tanken mer.
lite smått otaggad som jag var på att blogga klockan halv 3 inatt så fick det bli ett lite segt inlägg nu istället.
idag så blir de först en rejäl städning och senare ska jag antagligen inte till malmö och köpa några grejor och sen ikväll blir det attt träffa tjejerna på skubb, wihooo.
taggad på söndag, ni med? GÖTT
uppdaterar lite senare, pöss


without you

tjo, idag har varit en allmänt trist dag, syslöjd och min kaval kommer aldrig bli färdig haha, franska gjorde jordens fulaste film.. , svenska - nationella prov nästa vecka som kommer gå åt fiskmåssoppsslevsskål, no - prov imorrn- kommer antagligen gå okej (never say never)
engelskan med hatt var... i alla fall långt från kaniner som sliter av hår och gör linor så de kan fånga sin föda och sånt för en gångs skull.
stack sen med becci till ep och pluggade, sen kom ayla, pluggade lite till, stack hem, packade och pluggade.
imorgon blir det skola, sen drar jag norrut på begravning, antar att jag inte riktigt kommer vara på blogghumör.
sovsött!

RSS 2.0