hello saturday!

I just woke up and the first thing I hear is mum teaching dad how to use dental floss.

boost

hej min kära läsare!
äntligen fredag ocr haft en mysig eftermiddag med becci. nu sitter hon här och läser och så ska vi snart käka.
ikväll blir det mys, snack och film. hihi.
chacha'  ;*

MWah

riktigt underbart väder idag fast det ska bli väldigt skönt med snö i helgen. längtar sjukt mycket!
efter skolan snackade jag lite med becci och drog sen hemåt. fick sen ett samtal som sa att jag fått jobb, happpppy!!
hann med att träffa ayla en stund innan jag handlade, sen fixade jag en jättegod kycklingsallad med valnötter, tomater och vinegrette och nu har jag pluggat en massa spanska!
sleep tight tonight!

get out of here.

snälla låt mig får börja på spyken snart, grundskolan är alldeles för fint för mig!

twentyseven

började dagen med att simma non fukking stop i en halvtimme, sisådär hel roligt och sånt!
sitter nu hemma efter först mycket plugg med becci och sen träning i nästan två timmar, loveit!
träningsvärk, va vem sa nåt? nej just det.
idag kommer det en bild på mina nya sunglasses och michelle , puss o kram!

inside and out


tomorrow's not happening

imorgon ska vi bada. med klassen, behöver jag säga mer? har varit en mindre bra kväll.
puss
lire bilder från mattelektionen heheh
beccis skiss, GALET BRA!

that time

varit en väldigt mysig dag idag. började med att käka jordens godaste brunch på ett ställe som heter vindåkra, exotiska frukter, ostar, bröd, sallader, charkuterier och en massa annat. och mormor som kom hit igår var oxå med men hon åker tyvärr imorgon.
sen efter en lugn morgon där så kom vi hem, mamma  körde mig till ayla.
vi satt och snackade i kanske några timmar, sen kollade vi på johnny english.
vi gick sen 4 (jävla) kilometer in till lund men hade en väldigt mysig promenad. hon åt här och vi lirade cut the ropepopopoe.
väldigt mysig dag och en underbart slut på en underbar helg!
imorgon är det dags för skola och sen gitarr, dans och kanske nattning hos bästis.
hoppas ni haft en fin helg! 

tänkte visa er en liten sång som jag spelade in idag, sov gott finisar!

please


you are

lugn dag idag. sov gott och länge. sen kom mormor och vi gick ut på stan och handlade garn, byxor och skor. hihi. överlycklig.
sen gick vi hem, käkade tårta och sen har mormor stickat och jag har spelat gitarr och dansat.
mysig dag!
haft en fin lördag? 

puss
WARP 399:-

night of indie

riktigt skön dag idag, efter skolan stack jag ut med salma och becci på stan där vi käkade kebab och solade, sen gick jag och becci lite på stan och snackade.
skyndade mig sen hem, bytte om och drog ner till majti och gjorde mig i ordning, sen vidare till lovisa för lite mys och sånt. åh fina vänner!
nån timme senare cyklade vi tillsammans genom staden, glada, flummiga, lyckliga och tillsammans.
efter riktigt härlig spelning med finaste kusinen så gick vi några till mc och fjortade oss. efter snack och bank, utskällningar och ilningar så kom vi inte på något att annat sätt att förstöra matron för de andra gästerna så vi skildes åt och drog hem till sina kyffen.
riktigt härlig kväll, sköna människor, skön musik och skön stämning. men framförallt hatten av för jordens finaste kusin och hans band som verkligen var helt sjukt bra.
lyssna på deras låtar. gilla dem på facebook och sprid dem i sommmarvinden över ängarna
till äran av kvällen så klippte jag sönder lite saker och använde. bl a ett par slitna målarjeans som jag gjorde till ett par snygga shorts och sen en avklippttröja som numera är ett linne.
hoppas ni haft en fin fredagkväll!
hörs igen imorgon!!

ball rubrik

mysig dag, har skrivit SO som ett jävla vårtsvin hela kvällen och nu är det dags att sova, sisådär 4 timmar tills jag ska upp.
skitsamma. imorgon är det simons gig så jag och some buddies drar dit. awesome, längesen utekväll med tjejerna!
hoppas jag hinner blogga imorrn. sov gott mina små mjölbaggar. 



show the people two sides

heyy bloggen, igår ryckte jag min röv från datastolen och fikade med primus och becci efter skolan, bloody awesome. sen var det dags för utvecklingssamtal med älskade john och det gick lika fort som john paddlingsturer i sydamerika, trevligt nog så var det just det vi snackade om.
sen skrev jag lite so och kände att sidnumrena inte ville som jag så jag gav upp. mitt humör är lika flexibelt som mitt hår, känns... bra. nej. men ändå.
nu sitter jag sprängfull av vårkänslor inne på en mattelektion och bara väntar på att få rulla mig i jordiga gräsmattor och bygga sandslott av mina tänder som jag kommer tappa när jag försöker stå på händerna. underbara sommar.
nej, visst fan, funktioner var det ja.
hörs senare! MEN först some entertainment.
dagens outfit, jeans från h&m, pina colada linne h&m, tubtopp från gina. SOMMAR

dafuq

tisdag, inte hänt så mycket, efter skolan drog jag hem spela lite gitarr och plugga engelska sen drog jag ner till klara och myste med tjejerna, så galet mysigt, mackor, keso, kladdkaka, ni fattar. ska börja ha mer vardagsmys, sjukt avslapppnande mitt i all stress. tack för att ni lyser upp min vardag.
drog till dansen och dansade i nästan 1,5 timmar och nu är jag helt slut efter ett jobbigt träningspass med matte imorse oxå, haha.
sov gott!
cool kido!

♦.♦

mycket fin helg, fina människor och en enda stor gemenskap. alla börjar hitta varandra nu och lägerkänslan börjar öppnas, lycklig.
efter mycket fin helg är det alltid dags för måndag igen och kommer alltid vara. fick tillbaka engelskaprov och träffade fina klassen igen.
nu på kvällen var det först gitarr som gick jättebra men sen nu sitter jag här på ganska dåligt humör och med en molande iska inom mig efter sjukt dryg danslektion. trist att behöva känna att man sticker dit för att ha kul och kommer därifrån med en iska större än på måndagsmorgonen.
jaja , nu ska jag inte tjata. min dag har varit fin fram tills dess!
hur har eran måndag varit? hoppas ni kunnat hitta tillbaka till pluggandet efter en lång och skön helg. börjar redan nedräkningen till fredag, maha.
nu ska jag och min lilla frälsarkrans gå och lägga oss och vakna med sooooligt humör imorrn.
sov sött!

konfahelg

så var det dags för konfahelg och ha miniläger med alla små barn. hoppas att ni får en underbar helg! puss!
som bild får ni dagens quote, min inspiration är härifrån .

that's what everyone thinks. that's a lie.

I adore you

classy!

nationella gick helt okej och jag är lycklig!
dock så känner jag mig lite sämre och funderar ganska stark på att stänga ner datorn och koppla av.
mamma kom hem med en bunt elletidningar (som inte kommit i butik, hiihihih) och i kombination med min nya läslampa känner jag på mig att denna natten kommer bli sen. finns fördelar att han en mamma som jobbar med tidning.
sov gott mina fina!

凸◕‿◕凸

dagen har bestått av plugg inför nationella imorgon och nu hoppas jag på det bästa, det bästa är i alla fall vad jag ska göra.
tog en sväng till skolan och hämtade lite böcker, ska vara hemma några dagar till.
nu på kvällen har jag spelat lite gitarr och läst en helt vanlig frivillig bok, känner mig uråldrig, filosofisk och en massa annat men gud jag känner mig redan bättre på svenska. hoho.
dags att sova, tuff dag imorgon. tänkte vara aktiv i min hjärna från 8.20-11 imorgon och då krävs det både det ena och det andra, bl.a sömn.
sov sött!
kommer nu lite blandade bilder ffrån dagen.

t for thirteen

då var det andra dagen i min konvalescens och dagen består av plugg då jag ska gå och göra provet imorgon och på torsdag. dagen har redan fått en fet uppgift förutom plugg och det är att jag vekligen måste hitta en engelska bok och sen så har jag lovat mig själv att gå ut och går en runda.
känner mig inte sådär jättejättesjuk men det är mer penicillinet som biter.
imorse tog jag mig tiden och gjorde en fin frukost, då jag inte brukar vara så ambitiös när det kommer till den saken. gjorde toast, ruccola sallad med körsbärstomater och åt en stor grapefrukt halva. superbt!
har dessutom nu äntligen kommit till mitt favorit kapitel i fysikboken. magnetism och elektromagnetism. alla sidorna liksom lyser av kärlek och rabies. got to love it.
hörs antagligen senare!

C a r e l e s s

bloggis, sitter här med mina dumma prickar, mina dumma tabletter och försöker se livet från den lilla extra ljusa sidan. det gick inte bra på matteprovet, jag är sjuk igen, tar meterstora tabletter och kan inte dansa eller göra nationella prov, som fanny what do you want in life? peace and understanding. aaaalright...
tog lite bilder innan när jag hade mindre roligt och det livade upp denna dagen rejält, passade på att byta min uuuuuuuuurgamla header, så klicka uppdatera i webbläsaren eller nån F-knapp om ni har PC.
kommer nu från och med imorgon att vara social dygnet runt så snälla kommentera, smsa, ring, skriv satan och gör mig lycklig!
massa pussar.
mary poppins, haha.

P.I.M.P

helt jävla underbart. efter en mysig dag i skolan, får man glad i hågen reda på att man ska till vårdcentralen, deal. jag stack dit, dom tryckte upp en pinne i halsen på mig och får några minuter senare reda på att jag har halsfluss, får inte gå i skolan på 3 dagar och har både nationella, prov och läxar. NICE!
så sitter nu och lyssnar på J Dilla och försöker att bota mig själv utan penicillin, går SVINBRA!
dags för fysik och engelska grammatik, mina favoriter.
uppdatera oxå , lite småändringar i designen. puss!

oh happy day!

tjenare bloggen! superdag, iloveyou!
började dagen med att vakna upp med solsken, redan där var mitt sinnestillstånd på topp! sedan berättade mamma att vi skulle åka iväg till romelåsen och fika med eva och ayla. så väl framme gick mammorna på powerwalk medan jag och ayla satte oss på cafeet och med näsorna i kemi och fysik böckerna, nationella på onsdag och jag känner för att sätta mig ner mot en betongvägg för att sedan be någon sparka en basketboll riktigt jävla hårt i mitt huvud. men jag hoppas på det bästa och försöker faktiskt tänka "nu jävlar" istället för "@£$∞§|[$∞§|[]]][|§∞$£" .
senare så åkte vi in till lund och satte oss på coffeebreak där jag tog en halv grillad ljus cibatta med salami feta ost sallad utan paprika men med extra mycket rucola, did you get that? ta det lugnt, det gjorde inte han heller. 
efter fikan, drog vi oss hemåt, pluggade fysik för hela öret och monterade upp min sänglampa, och holy COW rummet ser som nytt ut och jag bara älskar det!!
nu på kvällen snackade jag med fina barndomskompis clara (med icke rullande rrrrr) sjuuuuukt längsen! söta kompis!
ska försöka sova nu så jag pallar morgondagen, skola, gitarr, dans och plugg. sen ska jag nog till vårdcentralen för att kolla min hals.
sov sötigt!
bjuder på svingulliga cambilder! enjooooy yoursssssssseeeeeeeeeeelf

no doubts, just points.

1. rätt vinnare i festidifestivalen
2. har blivit sjukare. I love feber!
3. har pluggat fysik och engelskagrammatik
4. läs punkt 3 en gång till.
5. läs punkt 4 en gång till och följ instruktionerna.
gå vidare
6. fikat med mamma på kafferosteriet i malmö, rekommenderas!
7. åkt 4 mil för att byta en lampskärm
8. blivit trött
9. skrivit ett xtra ordinärt blogginlägg om min fantastiska lördag.
10. funderat på att sova.
hoppas  ni haft en mysig lördag. sov gott 



tack så jävligt mycket.

låg ju sjuk ganska stor del av sportlovet vilket var för mindre än två veckor sedan. nu de senaste fyra dagarna har jag haft svinont i halsen när jag svalt men ingen har riktigt tagit det på allvar.
sen varje gång jag har ont i halsen så brukar jag säga "AAAAAAAA" framför spegeln och kolla om jag har halvfluss (svullna halsmandlar med små vita prickar) och vad får jag se idah när jag äntligen bestämmer mig för att göra mitt lilla test, jo feta svullna mandlar med feta stora vita fläckar. jag menar det finns ju uttryck man använder ibland för att överdriva lite men asså nu så höll jag bokstavligt talat på att spy när jag kollade mig i spegeln! vad gör man åt halsfluss? kan man dö?
skulle vara väldigt tacksam om något har ett svar eller experience av det som kan berätta lite om det.
annars har kvället varit väldigt mysig och jag har kollat på johnny english reborn som var dagens kvälllshumor.
*johnny och en asiat står på en brygga. asiaten börja göra värsta karatemoves och johnny tittar förundrat på snubben. när spektaklet är klart och johnny känner att han inte orkar mer så stampar han på en av brädorna på bryggan som flyger upp.* tänk er att trampa på en kratta men som istället för huvudet, flyger rätt upp "ollonnästet", "snårskogen", "jipppedijooo", "where things happen" etc etc, kalla det var ni vill men I was like; AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH-HA-HA-HA-Ha-Ha-ha-ha-ha-h-a---haaa... det där var inte ens roligt.
sov gott små jordgubbar!
moi et moi, piff och piff, fnatt & fnatt

|


friday

då var det äntligen fredag, tack för att du kom till sist du är efterlängtad. eller... när jag tänker efter så nej. om faktumet inte hade varit att jag måste sitta hela jävla helgen (vilket jag kommer göra) och plugga fysik och engelska grammatik så hade jag sett fram emot det men... ja. nästa vecka kommer bli underbar!
sitter nu på espressohouse all by myself och pluggar, faktiskt helt ok. måste försöka att vara lite ambitiös nu sista terminen och efter mycket diskussioner med mig själv (ja, jag diskuterar med mig själv, men det gör ni med så käft) så har jag kommit fram till att jag faktiskt pluggar bättre själv. tyvärr är det sant. beroende lite på vad det är.
and so on..
kemiprovet som jag hade nu på morgonen efter en livsfarlig idrottslektion gick faktiskt helt okej och det känns som att jag antagligen kommer klara av att få g. UNDERBART!
nej nu ska jag vara lite seriös i  max 2 minuter till och sen måste jag hem och släppa lös adhd-draken inom mig, yesplease!
ikväll kommer michael och hans familj + släktingar som jag inte träffat på evigheter och ska fira mamma, uppdaterar om jag inte ligger inne på psykandelningen.
PUSS OCH KRAM!

what do you do when time leaves you?

skola skola skola.
nu går jag i nian och jag tror aldrig jag har varit med en sån jävlig termin som denna (i alla fall när det gäller skolarbete).
den enda gången på dagen jag öppnar datorn är när jag antecknar på lektioner. det är otroligt, jag har knappt tid för facebook eller annat längre.
kommer antagligen vara lite sämre uppdatering men jag ska försöka mitt bästa för att hålla igång.
här kommer många nice bilder från.......... (haha, komiskt va?)..... SKOLAN!!!!!
älskar i alla fall min klass 



söndag

idag är det söndag! DAFUQ!? tisdag!?
hrmm
HEJ bloggen, idag är det T(s)I(ö)S(n)D(d)A(a)G(g), jag har varit sjukt seg hela jävla dagen, spelat gitarr, fixat present till mamma och inte förrän på kvällen blev jag aktiv och drog iväg på konfamöte och sen lite senare på dans, svinroligt.
kom hem från dansen och kollar facebook och chillar och helt plötsligt ploppar det upp att någon lyssnar på spotify, tänker inte mer på det TILLS jag läser vad låter heter.. UPPBLÅSBARA BARBARA? duuuuude... jag menar okej, det finns låtar som heter lille lasse sitter och gråter och acapella i acapulco men en uppblåsbar kvinna i 40-års klimakteriet, KVÄLLEN ÄR GJORD!
imorgon ska jag upp 6 och uppvakta mamma som fyller år. hihi.
sov gott alla små bloggisar!
ps kan även meddela att jag ÄNTLIGEN fattar vad bloppis är haha, trodde det var ett töntigt slagord för blogg men nu fattar jag: blogg+loppis= bloppis! tada!! jag är så intellektuell (är det med 4 L?) ds
SOV SÖTT!
när jag var hos min mormor på sportlovet fick jag en jättefin bild som hon tagit på mig och min kusin, åh. måste bara säga att jag har jordens sötaste lilla kusin!
och jag vet att ni äälskar kvaliten! ett vanligt foto taget med webcameran, göttigt.

chez norea

dagen spenderades mycket loj till och börja med, var hemma, lyssnade på musik, förberedde lite saker till onsdag, pluggade. sen frågade norea om vi skulle träffas så jag stack till henne, vi drack te, sjöng och gick sen ut på stan och kollade i affärer. satte oss till sist på eh och snackade.
sen stack jag hem slängde på mig gitarren, rusade till mejeriet, sen hem, lagade mat (på 20 minuter), stack till dansen, vadå magsår?
i vilket fall som helst, så slutade det med att norea kom hem med ett par jeans och jag med ett par örhängen som liknar de på bilden nedan, men svarta och med vingar iställer för fjädrar, snygga!
nej nu är det dags för mig att sova, har en så jobbig studiedag framför mig imorgon...
har ny design så klicka gärna uppdatera!

Did I tell you, I love you?


Studion

Japp, idag var det dags för mig oxå. Nu har jag officiellt förlorat min seriösa sida. Jag besökte the studio med världens finaste vänner och tog en massa bilder med våran fantastiske posefotograf! Och som grädde på moset så var han pervers oxå, awesome! Men jag hade i alla fall hur roligt som helst och det var verkligen en speciell upplevelse!

Igår var jag med Max hela kvällen, så himla mysigt.
En mysigast av allt är att veta att det inte är svaneeskolan i Lund som står på schema imorrn, NICE!

Sovgott sötnosar!


springtime

godmorgon solstrålar, herre min gud vad min dag redan är gjord,  skinande sol! love it!
lyft röven från datastolan och palla er ut, det är vår förfan!

friday

hejsan bloggen, gjorde matteprov idag och det gick antagligen helt ok, efter skolan satt jag en stund med max och becci innan jag stack hem.
senare ringde jag hannah och så träffade jag henne och vi har varit på stan och sen snackat tills nu, mys!
träffade max, hugo, elliot och sören på vid cafe&le så var ett tag med de oxå. kulkulkul!
är nu hemma och otroligt trött! imorrn ska jag träffa max, sätta upp lampor och sånt hihohahe.
massa pussar!
hann även inom kicks på vägen och köpte följade:
otrooooooooooligt bra foundation!
bild från google, så inte exakt den jag har men samma märke och superduperbra! framförallt i kombination med foudationen!
sen schampoo och balsam från aussie, galet bra, finns för de flesta hårtyper, love it! luktar dessutom underbart!

ny månad nya tag.

hej bloggen, idag var jag först i den fina skolan och hade pms, efter skolan träffade jag alva, åh har inte sett henne på otroligt länge det var skitmysigt!
denna månaden bygger på att jag när jag var sjuk låg en hel dag och kollade på lyxfällan och insåg att om jag fortsätter som jag gör nu så kommeer jag hamna där med risk för personlig ekonomisk ruin. så nu är det dags att sluta med fikandet mm och börja spara och sånt. nu har jag verkligen bestämt mig. som sagt, pengar är inte riktigt min ljusa sida! :)
jaja, sen stack jag till dansen och har nu suttit och pluggat matte ett tag. love it.
imorgon är det matteprov och jag känner en viss press inför detta provet då det är typ 40% av betyget men annars är det luugnt mannen..
ha det fint!

RSS 2.0