wokwok

har precis haft hemkunskap och jag har wokwokwokwokwokwokat med hattthatti, vi ska även nästa vecka göra husmanskost, och adam ska vara gruppledare för våra bacondoppade fläskbitar med senaps doftade svampborgogner. mmmmmmmmm...
nu sitter jag på franskan och får minuspoäng på oböjda verb, LOVE IT !
bilder kommer på våran potatis wok som vi stack ut genom fönstret för att få en underbr grön läskade bakrund.
pusssssssssssss



WOKI WOKI



höhö ♥

pluggpluggplugg

sitter nu klockan 23.37 och 59 sekunder och försöker pressa in lite engelska glosor, det går väl... sådär, vad är skillnaden på turn on och turn out liksom!?!?!
no:n till imorrn har ja verkligen försökt sätta samman och det funkar väl bra , fick vg på det senaste läxförhöret så ska försöka keep it up!
imorgon blir det spanskaglosor och maxmaxmaxmax som gäller, mysigt, min fina älskling. ♥
nej nu ska jag försöka trycka in call off i min hyperslowmotionärasnabbventilerade hjärna.
HESTHEST HA D!

finafinafina älskade syster. ♥

maskinen ärlikamed kärlek

var i fredags och såg maskinen och dom var så JÄVLA HEST, höhö.
lördag var en fantastisk stäääääddag, nej, dock inte men rent blev det. sen på kvällen var det mysmysmys hos Julia och den natten asså är en natt jag sent kommer att glömma! Norea ( www.noreasandberg.blogg.se ) , Majti, Lovisa, Julia, Elsa och Klara. Ni gjorde min natt asså. När vi satt och spelade in när vi sjöng och sånt på natten, masssa stämmor, riktigt mysigt!
iaf på söndagen stack jag hemom och duschade sen till återträffen med konfan och att träffa alla igen var bara mer än magiskt, det var helt sjukt så lycklig jag var. jag älskar er med hela mitt hjärta.
idag vaknade jag ganska tidigt och stack till skolan och träffade hattihattti, fina människa, jag älskar dig. vi lyssnade på justin bieber och allt var som vanligt, nästan iaf, host Matematiklektionen HOOOOOOSOSOOSOSOSTT.
sen stack jag till sjukhuset och gjorde allergitest och för dom som är intresserade vad jag var allergisk mot ring : 112.
nu var min lilla tanke att plugga lite engelskaglosor som är till imorrn och sen skriva lite NO. sen kommer magnus hit med min ballonglön, värt varenda sekund slit må jag säga.
ha det HEST!

balloooooooooooon

tjatja bloggen!
hej, nu har jag inte gjort ett blogginlägg på alldeles för länge men jag har ju JOBBAT, tro det eller ej men jag har sålt ballonger på malmöfestivalen.
har jobbat ihop ca 5000 kr nu och det känns värt allt slit till max!
ikväll är det jobb men det blir extra roligt för MASKINEN ska ju komma och spela på stora scenen!! hade ju dock velat se dem menmen whatever , jag får sitta och sluka helium med ayla istället, och nöja mig med avståndslysssning, haha.
nej nu ska jag ägna mig åt Buddhismen.
ha det!

tja!

tja! det får inte johanna säga för då får jag poka henne i njuren. öhm..
hejsan iaf , sitter nu i skolan och nördar på min Moc, hehe. och johanna sitter brevid mig och lyssnar på JB and JSmith , ASBALL!
nej nu ska jag ta med mig min macbbook och gå in på lenas lektion, höhö.
puss


fnattinutteni

höhö, hejsan bloggen.
som sagt skolfoto idag och en allmänt rolig dag med fnattifnatti! hihi puss.
har även haft fms-test som var EXTREEEEEEMT ROLIGT! meheh... jag är trött :(
har varit med max hela ftermiddagen och han stack precis, asså fyfan vad trött jag är , nej nu ska jag ta ner min justin bieber plansch, ta med mig en till sängen och hålla den i famnen. sen ska jag sova.
jag älskar justin bieber. nat.

höhö.
maj gad.
jaja anyway.
godnatttinattii


skolfoto.

jaha, idag är det skolfoto, asball!
nej, dock inte men det är i alla fall idag andra dagen i skolan och det känns faktiskt mer än okej, jag trodde att alla (framförallt killarna) skulle vara helt osociala, tillbakadragna, tysta och stela men dom var liksom helt tvärtom. Det var så sjukt mysigt att träffa alla igen!
nej nu ska jag kolla igenom min 554 plagg som jag har lagt upp som förslag för dagens vardagsunderhållning, så därför återkommer jag ikväll med dagens oufit.
JUSTE! jag får inte glömma att trycka mer mina datapapper i väskan, vi ska få våra macdatorer idag! det ska verkligen bli riktigt kul!
nej nu ska jag hitta några kläder man kan göra fms-test i och sen ska jag klä på mig, äta frukost, sminka mig och packa ner lite grejer till dagen.
ha d !
puss



ps om det är någon som känner för att veta detta så läs,
jag var med johanna. när man är med johanna blir man crazy. så jag föreslog att vi skulle ta fler hål i öronen och så tog jag ett till i ena och ett till i andra, och johanna tog sitt femte/sjätte i ena och andra i andra, haha oj, hoppas ni förstår lite iaf, är anyway sjukt lycklig! ds


fint...

hmmm, ursäkta snabbspolningen ... (h)

http://www.youtube.com/user/jjjjjackpot


kläder, myskväll ooch överlevande ost..

hejsan bloggen!
då jag lovade igår att jag skulle lägga upp lite bilder från shoppingen idag så hade jag tänkt göra det.
idag har i alla fall jag varit med johanna och gjort tacotårta (a) sjuuuuk mysigt, så tände vi massa ljus och mamma vad sött och mysigt det blev!
höhö, men vi råkade lägga en mycket intelligent ost som var helt överlevnadsberoende och den ville inte smälta så det blev lite torrt men men...
sen har vi spelat gitarr och spela in massa sjuka videor när vi mimar till justin bieber, haha, kanske kommer upp en sen, grejen är bara den att det blev något fel när jag skulle lägga upp den på youtube så bilden är i snabbspolning och ljudet normalt, sjuka grejer men anyway.
bilder i mängder kommer i alla fall nu, pusspussss



min nya tröja och nya treggings höhö superbra silkerdroppar!
skitbra inpackning för frissigt hår!



Och så kommer lite cambilder..... (h)











Tack för världens mysigaste kväll.
Jag älskar dig till tusen, min fina syster.



shoppingdag

hejsan bloggen!
kom hem från nova, mycket nöjd efter en mycket bra shoppingtur!
vad som inhandlades var följande:

tjöja, h&m 199:-
treggings, h&m, 149:-
aussie miracle moist inpackning, kicks, 125:-
silkesdroppar, kicks, 165:-
casting creme gloss chocolate, kicks, 115:-
smått&gott typ pennor, stift oxå.

jaa, så nu har jag gått från blont hår med utväxt ful till max, till chokladbrunt fylligt hår, YES!
imorrn blir det skola för första gången på knappt tre månader... fast, det ska ändå bli rätt kul att träffa alla och så.
nej nu måste jag nog dra mig mot kudden,
lägger upp en bild på mitt hår nu, bilder på kläderna mm kommer imorrn, ha det bäst!
puss




snabbis

hejhej bloggen!
sitter och klinkar lite på gitarren och ska snart ut till nova med Rebecca och shoppa höstkläder och lite så.
bara för att jag vet att johanna inte kan undvika att lyssna på justin bieber anyhow så tänkte jag lägga ut en liten länk till en mycket fin låt, och kanske kommer det ikväll upp en film där jag spelar själv. vi får se! bilder från shoppingen kommer iaf.
Justin Bieber – Down To Earth - Acoustic Version
puss


stunden till ära!

hejsan allihopa!
men nytt hopp om bättre uppdateringar har jag bestämt mig för att börja om på nytt och ge mig själv en ny chans.
denna bloggen kommer nog mest att handla om mode och kanske lite inslag om mitt liv och så.
Stunden till ära tänker jag lägga upp en bild på mitt gamla jag, det är nämligen så att jag till terminstarten ska byta stil nästan helt.
jaja ha d!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0