skolfoto.

jaha, idag är det skolfoto, asball!
nej, dock inte men det är i alla fall idag andra dagen i skolan och det känns faktiskt mer än okej, jag trodde att alla (framförallt killarna) skulle vara helt osociala, tillbakadragna, tysta och stela men dom var liksom helt tvärtom. Det var så sjukt mysigt att träffa alla igen!
nej nu ska jag kolla igenom min 554 plagg som jag har lagt upp som förslag för dagens vardagsunderhållning, så därför återkommer jag ikväll med dagens oufit.
JUSTE! jag får inte glömma att trycka mer mina datapapper i väskan, vi ska få våra macdatorer idag! det ska verkligen bli riktigt kul!
nej nu ska jag hitta några kläder man kan göra fms-test i och sen ska jag klä på mig, äta frukost, sminka mig och packa ner lite grejer till dagen.
ha d !
puss



ps om det är någon som känner för att veta detta så läs,
jag var med johanna. när man är med johanna blir man crazy. så jag föreslog att vi skulle ta fler hål i öronen och så tog jag ett till i ena och ett till i andra, och johanna tog sitt femte/sjätte i ena och andra i andra, haha oj, hoppas ni förstår lite iaf, är anyway sjukt lycklig! ds


Kommentarer
Postat av: johanna

HAHAHAHHA JAG ÄLSKAR DINA INLÄGG <3<3

2011-08-18 @ 23:28:57
URL: http://bobsak.blogg.se/
Postat av: Anonym

HEHEHE, ASFINT! <3<3

2011-08-19 @ 11:44:51
URL: http://goldendesign.blogg.se/
Postat av: Ida

skulle aldrig våga själv, tror jag :)

2011-08-19 @ 12:06:45
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: fanny

det var faktiskt inte så läskigt som jag trodde det skulle vara. haha, men sen hade jag ju en kompis som stöttade till 110% ;)

2011-08-22 @ 08:05:21
URL: http://goldendesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0