unexpected

ibland blir allting så oväntat. som inför denna veckan tänkte jag, gud vad skönt, allting kommer att vara så lugnt, inga läxor eller prov, bara so inlämningen.
sen en kväll, helt plötsligt så får man reda på att man har typ 5 läxor till dagen efter, sen 5 fler till dagen därpå, allting bara köttar ihop, sig är det en massa andra problem som uppstår samtidigt, man får problem hemma, i skolan, men kompisar och allting bara trillar över en. berget byggs upp och man inser hur lite som krävs för att sätta ett liv i svajning.
detta inlägget var inte menat som ett wajnit inlägg, men nu vet ni varför jag hållt mig undan från datorn ett litet tag.
kvällen min har spenderats i värpinge med älskling, sjukt mysigt. sen innan idag var jag med sötaste becci.
imorgon är det valborg och jag vill bort bort bort från 46.000 fulla  studenter i staden, så jag drar härifrån. hoppas ni i alla fall får en fin valborg och har haft en fin vecka och helg.
min tanke var att snart ha en frågestund, kommer svara på alla era frågor. så ställ nu många! inte för att jag har sådär underbart många läsare, men kan ju bli några styckern i alla fall, puss på er!
på senare tid har jag köpt lite nya grejer, bland annat ett linne från ginatricot med extreeemt djup ringning där bak och på sidorna, mest tänkt till att andvändas med min rosa sportbh när jag dansar, sen en vit hoodtröja från cubus som jag ska ha på dansuppvisningen, en vit och en rosa sportbh från newbody och sist men inte minst en blommig bustier från ginatricot, tycker det är så fint att använda till ett par höga jeans, shorts eller kjol. kollade på vinden häromdagen och hittade farmor gamla tröja som jag tog ner, även min svarta  höga långa kjol som jag köpte på hm förra våren, här kommer några flashiga bilder.

stay calm.


vågis

började dagen med flätor vilket resulterade i att jag hade ganska vågigt hår sen när jag tog ut det, tror jag ska börja med det lite oftare!
nu på kvällen spelade jag först gitarr och sen åkte jag hem och började skriva på mitt so arbete som ska vara inlämnat på fredag. bra fanny, du ska alltid dra ut på skiten till sista jävla minuten. tough shit.
jaja, här kommer lite bilder på mig och från när jag och matte satt och derrrrrrrrrpade oss på mattelektionen.

sometimes when I'm lonely.

sitter i ett svinkallt rum med ett täcke som vägrar bli varmt och fryser. dagn har varit mysig, kanske inte riktigt hunnit med vad jag borde men det är helg, Skitsamma.
vaknade och då hade mamma köpt hem en jättefin frukost, sen åkte jag till konfan och var där nästan hela dagen med mina fina konfirmander.
är fortfarande väldigt trött sen jag och becci dygnade, och brukar inte direkt sova så mycket i veckan heller haha. så kommer inte ta igen det...damnit.
kom hem vid halv sex och började kolla på balklänningar, det står mellan två stycken, men tänkte kolla lite på stan oxå för då kan man ju faktiskt pröva dom, vilket känns en aning mer tryggt.
från internet, vilket är min plan B om jag inte hittar nån på stan, så har jag hittat en vit ganska enkel klänning med en remsa runt hela magen som är i transparent spets, sen har den några knappar där fram och sitter ganska löst. kan tänka mig den för att den kan man ha på alla studenter och sen som solklänning senare i sommar.
den andra är en klänning som är korallfärgad, vilket kan vara ganska fint om man är lite brun. den är lite längre dör bak och har inslag av svart tyg på vissa ställen, har inga axelband så det kommer jag nog få sy på. väldigt djup och fin rygg.
gud, detta valet kommer att vara omöjligt.
när jag virrat bort mig bland alla möjliga tyger så kommer mamma och säger att vi ska till ayla, så vi åker dit och äter middag och nu kom jag precis hem.
imorgon sätter allting igång igen och denna veckan är det mycket som ska göras. oh god.
hoppas ni har haft en fin helg, puss på er.
undrar om det bara är jag som funderar på om man kan klämma in huvudet i datorn och samtidigt ändå ta en bild...
var ju tvungen att testa, annars skulle det överlämnas till nattens gåtor och det vore väl onödigt?
det gick, om ni inte märkte det.

I know your fears, and you know mine. we've had our doubts but now we're fine.

är offciellt påväg tillbaka till bloggandet.
hej!
dagen började  med att hannah kom hit, vi snackade drack te och hade koncentrationsproblem som vanligt. awesome. sen skulle hon på party party och blev hämtad av en nercabbad bil, wow.
sen skulle klara och majti ner och sola, så jag hängde på. trodde jag skulle få klaustrofobi men det gick skitbra och nu ser jag redan fina resultat. har ju ett mål att vara snyggt brun till balen.
senare kom max hit, idag hade vi 11 månader, kan inte förstå det. tiden går så fruktansvärt fort. hade en jättefin kväll, pratade och bara var. ibland är det verkligen sann lycka, att bara vara. testa det nån gång.
klockan är nu snart tre och han gick precis. det sorgliga är att jag redan saknar honom.
anyway så ska jag göra suduko på mobilen nu tills jag tappar den i huvudet och knäcker näsbenet.
pussoch godnatt!
gryningens högklassiga bild får stå för en remote control for men.

händer en del i mitt liv nu, ledsen att bloggen blir lidande.

älskar er mina trogna läsare. <3



from a day to another.

ledsen, arg, besviken men framförallt hjälplös. så jävla hjälplös. vad gör man i en sån här situation? finns det någon handbok eller hur ska man lära sig egentligen?
"åh, när inte ens Fanny kan så kan nog ingen"
vadå? varför förväntas alltid jag kunna ha svar på saker och ting, förstår inte det.
men som ordspråket säger: man blev bara gedd det liv man var trodd att klara av.

jag älskar dig och jag hoppas att du vet det. en annan sak jag bär inom mig är en längtan att du ska berätta för mig när du är redo och när tiden är inne, det kan bara du bedöma. jag lyssnar vad du än säger.
att leva ett liv utan din närvaro skulle vara som att leva ett liv utan luft. det skulle helt seriöst inte gå.



like a rose, trampled on the ground.

kvällar, tankefyllda söndagskvällar. det finns ingen tid på veckan som jag sjunker i djupare tankar än nu. allting har varit, i sju dagar och om bara några timmar så drar allting igång igen. jag kommer inte ha tid att tänka eller vara, bara göra vad som ska göras.
visst är det underbart att leva men det skulle inte göra så mycket om man hade fått hinna njuta av det oxå.
så bara två sista ord innan jag rusar tillbaka till verkligheten.
lev livet.

dear we topia inventor, you could put up a pineapple somewhere.

satt hela morgonen framför datorn och spelade we topia, besatt. träningsvärk Överallt efter igår.
nu på kvällen var jag på bio med ayla och såg hungerspelen som jag ska ha recension imorrn, lovely.
otroooligt bra film, men hade hjärtpuls 578 under exakt hela filmen (reklamen oxå). ayla höll mig i handen och varnade för alla överraskningar och berättade hur det skulle sluta, vilket kind of gjorde så jag kunde klara av att se den.
helt fantstisk huvudroll och sjukt bra gjord film!
rekommenderas!
hoppas ni har haft en lika fin helg som jag har, mina fina fina läsare!

I hold you close in the back of my mind.

varning för långt inlägg!
vaknade till strålande sol och en meter tjockt duntäcke korvat runt hela kroppen, hade satt elementet på nästhögta värmen och hade valt att sova med mjukisbyxor oxå då jag frös. va? vadå svettig? förstår inte vad du pratar om.
pappa cyklade iväg till jobbet och jag blev ensam kvar här hemma. rummet har börjat gegga ihop sig med kläder så egentligen borde jag städat.  men det var någonting som flugit i mig, jag ville ut och springa. och sällan som den känslan kommer sagt och gjort jag satte på mig träningskläder och begav mig ut.
sprang ca 68m innan mina lungor kippade efter luft och mitt knä höll på att sprängas, sanningen kom ifatt mig.
jag bestämde mig för att gå i snappt tempo istället vilket var smartare och nu ser jag goda resultat och börjar känna fett goda träningsvärker i benen redan.
jag gick på hardeberga hela vägen ut till ayla, satt och snacka med henne, vi la ut en filt på hennes gräsmatta och solade, åt lunch och pluggade franska.
begav mig hemåt, duschade och sprang ner till bussen ut till värpinge. solen sken, det var varmt och vindstilla. jag och max tog en lång promenad och satte oss på mitten av gränsen mellan två åkrar under ett träd. snackade, skrattade, myste och lysnade på en galen fasan som slogs med en skata några meter bort.  vi masade oss över åkern och åt bueno och gick hem till honom, snackade, kollade film.
nu ligger jag här helt lycklig, tänk vad livet blir vad man gör det till. det är faktiskt helt obeskrivligt.
fick ett linne av ayla som hon köpt i Paris, hon har ett likadant, gorgeous!
(ursäkta alla förjävliga cambilder!)

Fredag.

ingenting mer... för denna veckan. herregud vad underbart med fredag, ÄNTLIGEN!!!!!
nästan inga lektioner för mig idag haha, på lunchen jag med hatt och matte till coffee break och käka lunch och sen efter skolan följde jag med till bazaaaaar där hon slingade håret och sen drog hon jag och primus till EH där vi spenderade hela kvällen.
stack hem och åt och sen drog jag majti och hade girlsnight och bara satt och snackade och myste.
nej nu håller jag seriöst på att svimma, sov gott.
i brist på annat får ni min nya profilbild, fotograf är JULIA och glöm inte att trycka på uppdatera har justerat lite småsaker.

tell me how ugly I am, but that you'll always love me.

har varit en fin dag idag, jag blev slaktad av kvävebaser men annars har det varit en lugn dag. nu är det över och det enda jag behöver tänka på med skolan är so, franska och lite så.
nu på kvällen var det dans och det gick jättebra, har nog världens bästa lärare. kan verkligen alltid få en på bra humör. dock så skadade jag mitt knä ordentligt och kunde knappt cykla hem haha, det var värt det!

nu har jag suttit och spelat gitarr i snart 2 timmar och mina fingrar är sår. har också hitttat min plan B balklänning. vilket innebär att om jag inte hhittar en finare tills balen är kommen så blir det denna, hehe. men tyvärr så kommer jag inte visa den för jag tycker det ska bli kul med en liten överraskning.
nu är det dags för mig att stänga av huvudet lite, så tänkte bara ligga och tänka ett tag, sen ska jag sova riiktigt gott.
kvällens högklassiga webcambilder består av min fina målning och Lillenalle, mannen i huset och mina fina smultronlakan. Sen kommer en bild på en sliten, trött och allmänt vrakig tumlare. hoppas ni inte får mardrömmar nu, puss.

taste it, feel it, hate it.

Syftar på mitt hår då, matte och becci är gooliga 

vart hittar jag kraften att stå på egna ben?

började dagen men ett par underhållande timmar i skolan bara för omväxlingens skull.
sen var det dags för en tyst minut för mitt hår som jag klippte av igår, jag vill verkligen ingenting annat än att ha tillbaka det. sen hade jag en tyst minut till för picnik.com som ska stängas ned den 19 april. det är verkligen IT hemsidan.
imorgon ska jag: 1 bli halshuggen av min no-lärare 2. halshugga min frisör som har tunnat ut de få håstråna om finns på mitt jävla huvud, så nu har jag inget hår kvar. 3. gå på träff i skolan med min klass 4. dansa dansa daansa.
är det någon som vet om ricinolja fungerar och gör så att håret verkligen växer snabbare? i så fall kontakta mig snarast!
hoppas ni har haft en roligare kväll än vad jag har haft det. puss på er, mina hjältar.
förutom att sitta med genetik upp i näsborrarna så har jag denna kvällen redigerat bilder där jag har mitt hår kvar med picnik, buuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

first day

skola, sen stack jag in till stan och drog gräsklipparn genom ogräset och nu ser jag ut som en fånge. men annars är jag nöjd och sånt!
dagens följdes av lite moraliskt stöd när mina älskade töser dip dyade håret, rosa och lila. blev jättefint!
nu har jag pluggat no för hela notan och om någon har något tips på hur man blir allvarligt sjuk på en dag så skulle detta vara ett bra tillfälle att tipsa mig!
hoppas ni haft en fin kväll!

98634 timmar senare

kom precis hem efter en sjukt lång och dryg bilfärd genom vårat avlånga land, ca 6 timmar i C-läge är inte najs och sånt nä.
för att jag ska finna någon som helst mening med att trycka på publiceraknappen så tänkte jag rekommendera min fina vän, Klara, s blogg.
Hon är en av mina största inspirationskällor och  världens goaste värmlänning. Vi träffades i somras på konfirmationen och nu är vi båda konfaledare, träffas och festar med tjejgänget och bara förgyller vardagen med lite myskvällar och plugg  och så.
checka in hennes blogg, puss.
www.writings.devote.se

( • Y • )

Hejsan!
Idag har jag varit med farbror min och kollat på 22 900 tranor som åt hö. Lärorikt som det var kom jag inte därifrån två öre smartare men det var otroligt fascinerande!

Nu ropar farmor att det är mat och sen är det dags för Ave Caesar.

Ha det bäst!


Crazy

Långfredagen blev för min del ganska konstig. På vägen upp till farmor var jag sjuk och när jag kom fram så bara steg och steg febern. Jag började känna mig stel i nacken, fick ont i huvudet och ögonen, mådde illa och höll på. Vi ringde till sjukvårdsupplysningen och undrade vad det kunde vara och de sa att det var milda tecken på hjärnhinneinflammation. Men enligt dom så skulle jag vänta till imorgon (idag) och se om det blev värre och i så fall ringa efter hjälp. Jag tog en febernedsättande och somnade gott. Vaknade nu på morgonen och allting var som bortblåst. Det enda som var kvar är mensvärken men det finns ju inte så mycket att göra åt... Annars mår jag toppen!

Jag tror någon vill att jag ska ha en kul påsk med släkten, jaja i vilket fall så hoppas jag att nu käkar er riktigt feta och så hörs vi igen när jag kommer hem.

Pussss


the cat hates me


glad påfk

vaknade halv etttt och hade svinont i nacken, sket i det och bakade en kaka och sen stack jag ut på stan för att träffa amanda, julia och hannah. skulle överraska hannah som fyller år  idag, GRATTIS min fina vän. du är guld värd, glöm aldrig det. <3
sitter nu hemma och fyller påskägg till mamma och pappa och dricker te, känner mig lite halvt sjuk. har frossa och svinont i huvudet. hoppas att det går över tills imorrn då jag ska sitta i en bil i 4 timmar. ska nämligen upp till västegötlan till farmor och fira påsk.
vi hörs antagligen ikväll, annars får ni ha en underbar påsk!

litta blandat

vaknade idag med becci vid min sida, kollade på en film och mosade till sist oss upp.
sen var det dags för onyttig frukost med milkshake och italiensk ost.
idag var även första dagen som jag provjobbade på sushiresturngen, rå epok. allting gick verkligen jättebra, men skulle dock behöva johannahatthatthatt att knäcka min rygg nu eftersom den gör ganska ont efter alla tunga backar med disk jag lyft idag. nu återstår det bara att se om jag får jobbet och planera arbetstider, lovely!
hur har erat lov varit änsålänge?
några bilder från senaste veckan, kommer fler en annan dag på våran fina klass, 9a. kommer gråta när vi skiljs åt.

bildbomb, del 2


bildbomb, del 1

fina vänner och våfflor, som det ska vara en måndag såhär på påsklovet helt enkelt!

I've got the spirit, but lose the feeling, feeling, feeling.

-Godermorgon Fanny, dags att vakna!
-Jaha, vad är det?
-Det var snöstorm för en timme sen med SÅHÄÄÄR stora snöflingor!!
SAY WHat. Vaknade av strålande blå himmel och inte ett spår av snö syntes till.
Nu sitter jag och drar en frukost, spelar gitarr, lyssnar på musik och läser skvallerblaskor. Simultankapacitet.
Idag ska jag träffa Becci, får se vad vi hittar på.
Ha d!

sånt som får mig att le.

Bilderna är får de senaste dagarna i skolan.
Finns väldigt många fler saker och personer som lyser upp mitt liv, men kom inte med på bild just dessa dagar.

take a broken love song, keep it by your side.

började dagen med att sitta i sängen i två timmar och spela gitarr tills mina fingrar värkte.
masade mig upp, käkade frukost och kollade på footloose med mamma, otroligt bra film.
sen kom ayla och vi drog in till malmö och fikade med våra morsor. åkte vidare våran lilla tripp till ikea där vi köpa galgar och french hot dog.
fyra aprilskämt och en middag senare sitter jag nu här med min nattbindel eller ljusskydd, kalla det vad du vill, och myser. väntar på den rätta tiden att komma så jag kan gå och lägga mig.
NU kom den! godnatt!

finafina lördag

började påsklovet på bästa möjliga sätt. att STORSTÄDA!!
nej, efter att jag städat så kom max hit. han gick precis. 12 timmar senare. har haft de mysigaste 12 timmarna på sjukt länge.
för att avrunda natten gick vi tillsammans ner till game center och köpte BLAZZ BLUE, nej max, Burn.
det är den enda anledningen till att jag ligger och bloggar nu.
imorgon ska jag sova länge, dvs tills första bästa skata börjar försöka trycka in en valnöt i mitt fönster, som imorse.
juste sa jag att jag hatar fåglar?
vi hörs imorrn, sov sött fina läsare!
jag älskar dig så otroligt mycket.

RSS 2.0