true story

~when you miss your sister too much, dye your hair in her color. ~



second hometown with mamii

hey
min dag har hittills bestått av packning, fika, saknande av gosse, packning, provande av kläder, packning, träning och snart hårfärgning.
på schemat står packning.
nu kanske vissa av er som inte läst mitt förra inlägg undrar varför jag packar...? jo, imorgon så ska jag till paris med mamma och bara vara där i några dagar och titta på mode, shoppa, titta runt, mysa och ha det bra.
då jag pratar franska hemma, känns det verkligen på nåt sätt som att komma hem när jag är där. mamma är nog egentligen en parisiska, hos smälter in bland alla snygga höstfärgade fransyskorna. det är nog när jag ser henne där som jag är som lyckligast för jag vet hur mycket hon älskar paris och jag vet hur glad hon är när hon springer unt från butik till butik och diskuterar om hon ska köpa den blåa , gröna, röda eller svarta tröjan så slutar den med att hon glatt springer till kassan med alla fyra. något hon aldrig hade gjort i Lund.
nej nu ska jag packa lite till, sen ska jag springa ner och hämta sushin jag beställde precis och sen ska jag färga håret och sen försöka sova då väckanklockan redan är satt på 03.30.
" Fnofno det är dags och vakna klockan är HALV FYRA...! "
fick mitt barnbidrag igår och allt ska sparas till paris, shit vad det ska shoppas. ska köpa massa saker, plus någonting till JohannaGosseJosseHatti <3
johanna du ska veta att jag kommer sakna dig lika mycket som en mongolid enhörning saknar sitt horn.
pussheeeeeej
en lite bättre bild på hur jag såg ut igår.

yeeeey

hej bloggen , hemma efter ännu en skubbkväll , fast denna gången måste jag ju lätt säga att jag såg en aning speciell ut. det är ju nämligen halloween och jag hade tuperat hår med uppstående lugg, kavaj skjorta och slips, en amesome sminkning med blåtira och sår mm, anyways, här kommer iaf en liten bild nu som jag tog innan hos klara. nu ska jag sova och förbereda mig för en amazing packdag, åker nämligen till mitt andra hem på tisdag, nämligen, Paris.

pussss och godnatt.

this weekend

okejokejokejokejokej, förlåt men jag har faktiskt världens bästa förklaring,
när jag kom hem efter världens roligaste fredag så har internetet lagt av och jaa , vi har ett nytt så vi fattade ingenting och då dem på telia är sjukt snabba på att svara i sin kundservice när man hamnar på plats 5787853 i kön så tog det en tid innan vi lyckades få igång det igen, dvs vi fick igång precis.
ANYWAY
i torsdags efter att jag hade bloggat mitt mycket fina hippie yoo inlägg så somande jag och hatti mkt gott och sen vaknar man av att man känner ett kallt finger peta en huvudet och säger: Fnofno det är dags och vakna klockan är fem! så då går man upp och duschar och sen fixar vi oss riktigt snygga och sen så åker vi utstirrade till skolan där vi möts av andra utklädda, bla av en avatar och en indian.
vi går runt en hel dag och blir helt utstirrade ; ASKUL.
sen efter skolan stack jag hem till nisha (nishaa.blogg.se) och sov där med henne, amanda och hannah , somnade på golvet, sen vaknade jag men kramp i höften och somnar skinka,
stack senare på dagen hem och duschade, sen stack jag på bio och såg Pina, så sjukt bra film, asså jag älskar den. helt fantastisk!
sen var jag bara hemma och typ sov och snackade men älskling.
nu idag är det skubb och ledar träff med halloween efterfest, SJUKT KUL så nu sitter jag hemma hos klara och sminkar mig som en typ zombie blandat med massa annat men ja det går hehe.
bilder kommer.
pussssssssssssssssssssssssssss på er

hippie yoo hippie yeey

tjäääna bloggisch, mitt huvud gör ooont
är hos hatti och vi har ägnat de senaste två timmarna till att testa kläder, och vi kommer se så JÄVLA balla ut imorrn , inte men okej, det kan gå.
nu stängde johanna ner dator så nu måste jag oxå göra det,
godnatti, och imorgon lovar jag att det kommer lite roliga bilder, pusss och godnatt.
jag har downs.

preparing for colored SPLASH

hey bloggen
idag började jag med att göra knäckebröd med urvriden filmjölk på, ASGOTT
sen flöt dagen på ganska bra men dagens gåta har varit svår, jag har försökt lista ut vilken relation jag har till Hannahs och Maxs sten som de bär runt på, för ena sekunden är jag dess mamma, sen dess syster och till sist dess kusin. I dont get it.
efter skolan hade jag punka på min cykel, lämnade in den, sen stack jag hem, bakade scones som blev helt förjävligt äckliga (vilket de alltid blir när jag bakar utan JOHANNA... ) , sen stack jag till dansen, dansade som en idiot och vem är där när man kommer om inte david, sjukt förvånad, han va där och tränade med sin mj duo partner, brukar ju inte träffa honom förrän  torsdagar, as u know.
dansen klickade verkligen idag och det gick sjukt bra, tog kanske i lite väl mycket för jag har ont i mitt knä nu men ja.
när jag kom hem hade pappa gjort tacos, så jag åt, pluggade no, spelade gitarr, sjöng och sist men inte minst så kolllade jag på vad jag ska ha med mig imorrn när jag ska sova hos johanna, vi ska nämligen ha LITE SMÅTT speciella kläder på fredag då det är FREAKY FRIDAY i skolan.
nu ska jag sova ett tag och sen vakna med ett soligt humör!!!!!!!!!!!
... nej men min tanke var dubbeldejt med kudden, pussss och KRAAAAAAAAAAAAM .
asså detta måste vara den fulaste bilden som någonsin tagits hahah.

With the eyes of desire.

hey bloggen
min dag börjare med en timmes plåga dvs en timmes snooze sen var det dags för idrott och konditionstest, då min kondition inte är riktigt på topp (konstigt nog) så sprang jag bara 2,5 varv för det var allt mina lungor pallade.
sen var det massa andra lektioner och sen stack jag heem, shit, tror inte jag varit så trött på länge som jag var idag när jag kom hem.
anyway, när jag kom hem så pluggade jag no lite halvt, sen spelade jag gitarr och sen stack jag och handlade och sen lagade jag tacos med mina urgulliga världens sötaste vänner me myself och I , sjuukt mysigt.
sen stack jag på dansen och fick reda på att jag ska få gå "modevisning/dans/shitnånting" i en glittrig skölpaddedräkt, så nu tycker jag att alla ska komma och kolla på det för att det kommer bli en saga ni kan berätta för era barnbarn!
saknar min hattihatti, längtar till fredag då vi ska vara............. HAHA ni trodde ni skulle få veta va, NÄH! hehe, bilder kommer på fredag, puss och godnatt.
min sofistikerade tidpunktsväninna, du lyckas alltid få mig att spänna mina käkmuskler och dra på mungiporna, mitt hjärta har en känsla för dig. min huvudbonad.
(översättning- min fina vän, du får mig alltid att le, jag älskar dig hattihatti.)

sjukommaåttagångertioupphöjtifem

hej bloggen, idag efter skolan stack jag och klippte mig, fucking lugg bullshit som jag klippte i lördags själv ser helt stört ut men resten är HELT OK.
sen hem och hämtade gitarren och sen spelade jag gitarr , sjukt kul att jag snart kan kompet till Good Riddance, asså plockkompet.
sen stack jag hem, spelade gitarr, dansade sen kom ayla och nu har hon hjälpt mig med potenser negativa tal procent och statistik i 4 timmar, haha
sjukt glad för nu kan jag liksom nästan det.
ajja, sjukt tråkigt inlägg, men jag är trööööttt godnatt.

through one year. just do it.

för ett år sedan, 12 månader sen, det var det den sista dagen jag kände mig helt frisk.
jag växte tio cm den sommaren och musklerna i mitt knä hände allt annat än med. muskeln som går över knäskålen började strama och trycka på knäskålen i mitt högra knä och knäskålen började trycka på brosket under som så småningom började lossna. jag kunde inte riktigt sträcka ut mitt knä för att muskeln var inte så lång, jag började halta. jag kände inte det själv. och så kom konsekvenserna.
jag blev sned i ryggen då jag inte slutat växa än så växte min rygg snett och jag fick något som kallas för skolios dvs en sned ryggrad. inte så kraftig skolios men om jag inte skötte mig blev den värre.
jag fick prooblem med nacken då jag inte ville eller ja, vägrade sluta avända min 15 kg tunga axelväska, min nacke fick en felbelastning och jag hade femhundranittioelva klämda nerver.
jag började gå hos en naprapat som kostade en halv förmögenhet, jag fick diagnosen mb schlatter (muskelsjukdom) i båda knäna, skolios och nackbesvär. hon förbjöd mig att hoppa, springa, dansa, rida och gå i trappor.
jag lever för dans, älskar hästar och ridning, springer mycket, hoppar mycket längdhopp och bor på tredje våningen utan hiss.
okaj, det var bara att sluta med det mesta, så i ungefär ett år har jag tränat pilates, spinning och dans. jag vägrade sluta med dansen och ja, jag hade tur och min skolios blev inte värre.
jag köpte även ryggsäck och sen vi fick våran dator i skolan så har den hjälpt mig så otroligt mycket.
igår så läste jag en klasskompis blogg och läste hur hon hade varit ute och tagit en runda längs havet och blev så fruktansvärt ledsen, jag kan inte springa utan att mitt knä viker sig, jag får inte springa för då kanske jag aldrig blir frisk. jag kommer aldrig få känna känslan om att få kunna springa obehindrat. känslan av att få känna sig riktigt frisk.jag somnar.
jag vaknar, med en tanke i huvudet. springa. jag måste springa, jag har ett knäskydd och jättebra skor det borde gå. med hjärtat i halsgropen sticker jag ut, ut och springer. jag flyger fram, det känns ingenting, min kondition är dålig, jag stannar och går, jag har vunnit, jag ler, skrattar och tar sats och hoppar upp på en bänk och hjular sen fortsätter jag springa det känns som om jag svävar fram.
jag springer, stannar går nån minut, springer , stannar, springer.
för varje gång blir det längre och längre. mina lungor kippar efter luft och jag kväver mig med luft och springer vidare. så småningom kommer jag hem.
jag tittar på klockan. 17.34. jag har sprungit i en och en halv timme.
jag lägger mig ner på golvet i hallen och bara tänker, låter mina lungor återhämta sig.
idag, var det ett år sedan jag sprang sist, idag tog jag upp kampen om att ha en sjuk kropp som verkligen strävar mot en, jag tänker vinna den här kampen. jag tänker komma med ett friskt knä OCH bra kondition.
för nu har jag lagt ner så mycket tid på att inte göra det jag vill, från och med idag tänker jag inte göra det längre. för jag ska bli frisk med bra kondition.
för idag var känslan där, bara ett stråk av känslan, att kunna springa obehindrat och att få känna sig riktigt frisk.

dont you dare...

nej fanny ta inte saxen och klipp din lugg, nej sa jag, NEJ SA JAG, NEJ FANNY, NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!
KA BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM.
too late.
fan fanny fan.
efter en otroligt mysig natt med konfakompisar chokladfondu och en massa mer förstörs min lilla familjedag av att jag klipper av skiten, smart fanny SMAAAAAAAAAAAAAART.
jaja det ser iaf inte värre ut än vad det gjorde innan.

ja! josse hjärta frasse

hej bloggen,
var precis på musiken men hatti och spelade in en film och sen åt vi bulgur till lunch och sen stack vi till coop och köpte smultronstänger
och nu så har jag och josse döpt varandr till josse och frasse , så det blir liksom jossefrasse hattifnatti!
och nu så ska vi snart ha so och vi kommer dö av prat!
pusshej!
gosse hjärta krasse.

kraaaaaaaaaam

hej bloggen
förlåt för dåligt bloggande, mitt internet har varit på samma nivå som de intressanta händelserna i mitt liv.
idag var det anyway dans med daviiiiiid och idag var typ första gången som jag verkligen fick till alla detaljer, becci satt och kollade på och allt var på topp.
sen kom jag hem, spelade gitarr på min gitarr som inte går att spela på och sen typ kollade jag flaggor, är beroende av flaggor för er som inte vet och jaa, nu försöker jag klämma fram små tankar ur mitt huvud som inte innehåller orden, KRAAAM eller HATTIHATTI, ni fattar inte hur kul de va idag haha.
KRAAM på dig HATTI.
förlåt för ett astråkigt inlägg, pussss och godnaaaaaaatt
hittade en asgay bild som jag och en kompis tog och photoshopade på mitt öga för skitlängesen hahaahhaha

.

~You turn me off at the push of a button.

And you pretend that I don't mean nothing.

I'm not a saint that's easy to tell.

But guess what, honey, you ain't no angel~



skitkuuuuuuuuuuul

hej bloggen, kul att man trodde att vi började 8.00 skitkuuuuuuuuuuuul att man då var i skolan 07.40 och får reda på att vi börjar 09.00 skitkuuuuuuuuuuul att jag kunde sovit fortfarande liksom,
asså jag pallar inte, för det var inte kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul :(
blöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

goderafton

*signatur melodi*
gokväll och välkomna till dagens uppdatering!
vi börjar med rublrikerna
1. fler gitarrer har gått sönder detta året visar en undersöking av uppsala univeristet, kan det bero på att getternas kiss fräter sönder granarna som gitarrerna görs av?
2. usa:s flagga allt mer populär på tröjor, vad kan det bero på? vi har träffat Fanny Malmström som är en av de nöjda kunderna.
3. ica-chef i lund bitchblickad av ballerina-choko fantaster.
4. killas anses mer manliga de senaste veckorna uppger en okänd källa, muskulösa, pigga, ja rena läckerbitarna helt enkelt.
det var dagens rubriker, välkommer till dagens uppdatering!
1. hej bloggen, som jag berättade så har min gitarr gått sönder och jag letar som en liten idiot efter en musikaffär som kan fixa den, så himla jobbigt att inte kunna spela, det är det första jag gör när jag vaknar och det sista jag gör innan jag somnar. jaja, jag får väl leta vidare, om det är någon som har ett tips på en bra musikaffär i lund så skulle det uppskattas!
2. hej bloggen, idaag var jag med johanna efter skolan på stan och hon letade efter en tubhalsduk och jag efter en snygg tröja, hittade en med usa:s flagga hehe, och johanna fick sin gråa tubhalsduk till slut, sen gick vi och fikade på espressohouse och det var riiiiiktigt mysigt, hattfnatt <3
3. hattiochfnattis lunch bestod av risifrutti, plopp och såklart ballerina choko, asså det var det sista paketet och jag lovar, har dom inte fått in fler imorrn så blir jag besviken på chefen där, han fattar inte hur mycket ballerina-choko betyder för oss :(
4. jag och johanna kommer upp från trappan och går in genom dörren till våra skåp och vilka står inte i kungastolens position där om inte: oscar, anton, blåe, max w och såklart adam! underbar syn, var tvungen att fotta.
det var allt för mig! nu är det dags för per-olof-eric att berätta lite om vilket väder vi har haft idag, varsågod!
-tack för den presentationen! idag har vädret varit mycket soligt och runt 15+ ° i södra götaland, uppe i norrland har renarna frusit och det har dragit sig mot mindre än 5 grader.
*andningspaus och bytar bild*
imorgon kommer världen gå under och det kommer bli en ny istid och stilla havet kommer bli en skridskobana för mammutarna som kommer återfödas.
det var allt för idag! tack!
- tack för det per-olof-eric! hoppas ni alla ha det bra, gokväll!
*signaslutmelodi*
fnatti! nu ska jag göra en hallonbåt! :D:DD:D:D:D:D:D:D:D

90° - 360°

heeeei bloggen
natten till idag var mer än underbar, tjejer ni är verkligen så sjukt fina.
satt uppe typ hela natten, somnade i ett soffhörn med 90° böjd rygg, vaknar en timme senare av att min rygg krampar och tuggummit jag glömde spotta ut innan jag somna hadee klistrat fast min gom med allt. jag vänder mig om och somnar med ryggen uttöjd/tryckt 90° på andra hållet.
vi vaknar, går till coop, sen kollar vi film, sjunger singstar och sen drar jag hem.
kommer hem till en snarkande mamma, duschar med mitt nya smoothieschampoo, mamma vaknar vi sticker och handlar.
jag drar till skubb och vi leker solnedgång och hjärntvättade myrslokar i tre timmar och nu är jag hemma och har spelat gitarr som är sönder och tänkte nu sova var min lilla planering.
juste, igår morse var jag och hämtade mina nya skor som kommit med posten från nelly.com , bilder på dom kommer kanske imorrn.
pussss och godnatt

amen de är lugnt!

hey bloggisch!
igår stack jag hem till primus och spelade irländsk folkmusik i fyra timmar och jag tror aldrig har haft så kul.
om ni vill bli på lite bättre humör tycker jag ni ska tänka er primus sjunga och spela denna låten The Dubliners – The Rocky Road To Dublin med riktigt irländsk accent och byta mellan altflöjt, gitarr och blockflöjt mellan varje vers och sedan komma vandrandes in genom dörren som en forntida egyptisk krigare med en låtsas oscar bakom sig till denna låten Madness – Our House , nu vet ni vad jag gjorde hela eftermiddagen igår!
klockan tio igår ringde karro (liferosen.blogg.se) och vi snackade ett tag sen bestämde jag mig för att åka in till bjärred och sova hos henne. väl inne i bjärred kommer jag hem till karro och hon har fixat med lvande ljus och en massa sånt nere i källaren asså nuttinutti på henne <3, vi kollade på sex and the city och sen somnade vi
sen nu är jag hemma för att jag ska idag med mamma och några kompisar, min barndomskompis clara till nått ställe och gå på spa, sjukt mysigt.
sen ikväll blir det åka till julia på mysnatt med tjejerna och imorrn blire konfa, berättar mer om dagen och kvällen imorrn.
pussss på er.
-primus, har du ett uttag som jag kan ladda min mobil i? 
-javisst! 
*kopplar in laddaren*
-den måste ju sitta skönt!
*tar fram en fåtölj för mobiler*
-så fixat!
-AHAHHAHAHAHHHAHAHA
ny skinnjacka igår / topshop /

it's gone, oh man

sorgens dag, jag trampade snett på dansen och mitt knä knakade till ordentligt. lyckades stappla mig hem och pappa fäller kommentaren: om det fortsätter göra ont så måste du sluta dansa så du inte får men för livet.
min första tankaé var: hellre dör jag, fuck no att jag slutar dansa nu, aldrig i livet.
jag dör hellre.
menmen dagen annars var bara finfin, plugget lönade sig, fick mvg på min omfysikläxförhör för första gången i hela mitt liv och det finns ingenting som beskriver känslan, jag har hittat ett bra sätt att plugga på.
imorrn så är det musik med hatthatti och massa chill lektioner, anyway så ska jag efter skolan hänga med primus och spela gitarr och sjunga och snacka. väl behövligt. sen drar jag kanske inom, majti gumman på väg hem och hämtar min halsduk och snackar lite.
pusspuss nu ska jag sova för att jag är trött, logiskt Iknow, madeitmyself. hehe. godnatteni.

förstrålad hjärna

hey bloggen
igår kom jag hem efter en skum skoldag och hade sån jävla huvudvärk, stack hem till hannah och dansade och åt skyflakes och sen stack jag till dansen och dansade sönder min fot hehhe,
sen stack jag hem och bokstavligt talat stängde av min dator och mobil och stoppade näsan i fysikboken och det lönade sig, nu kan jag fysiken.
idag är det det den bästa dagen på veckan nämligen torsdag och vid detta lagret har ni mog lärt er vad det betyder, JO dans med David. ska bli skitkul. 
nej nu ska jag läsa igenom fysiken en sista gång innan no:n.
Pussssss på er.

cocacola och vriskad vröist.

hejsan bloggen
efter skolan idag stack jag med hem till nisha i två timmar sen rushade jag hem och laddade min mobil och så ringde jag emil och träffade honom på stan och stack och fikade och snackade i typ tre timmar riktigt mysigt och han tyckte jag var liten som var 14 , inte mitt fel att jag är född i december, och det var föörsta gången på länge som jag kände mig riktigt kort...
anyway, sen stack jag till dansen och satte på mig mina 12 cm klackar och dansade och gick, och nu kan jag inte röra min vrist så jag gissar på att jag vrickat den när jag trampade fel, och mina vader känns som vibrerande pungråttskulor och ja, jag lovar det känns inte bra...
när jag väl lyckats ta mig hem så spelade jag gitarr, dansade och pluggade lite och nu är jag så slut i huvet så att om någon hade sagt till mig att jorden blev skapad för ett år sedan av steriliserade hjärntvättade njursviktiga valrossar på ben så hade det inte förvånat mig .
nej nu ska jag sova, det är nog bäst för mig och dig och mänskligheten.
puss och godnatt.
bilder från shoppingen i lördags.

linne , ginatricot
jeans , ginatricot

dagens check!

min extraordinära checklista för dagen, 

- skrattanfall, check
-hårfärgning, check
-städning, check
-shopping, check
-pluggning, check
-motion, check
-gitarrspel, check
ni ser att min välorganiserade liv har en otroligt stabil grund och att den verkligen bygger på högst livsförlängande saker!
ÅHNEJ, attans, glömde ta foton på vad jag köpt i helgen men jag lovar att de kommer imorgon! då kan jag även passa på att lägga upp en liten bild på min gitarr som jag tappade så att det gick sönder... MEN DET VAR faktiskt inte mitt fel, gitarrväskans handtag var nästan helt loss och jag cyklade med den och så helt plötsligt så går ett band av, jag bara okej whatever, sen när jag är framme så sätter jag mig ner på en bänk och väntar på att min lektion ska börja, så håller den i det sista handtaget och så bara lossnar skiten så gitarren flyger i marken och dör förevigt, nej men vi ska lämna in den på lagning, lite störiga pengar, kostar kanske en tusenlapp att reparera då hade ju nål och tråd varit ett billigare alternativ om jag hade tänkt på det innan jag cyklat.
jaja, nu ska jag sova, skönhetssömn ni vet.
PUSS
charmigt!

ni kanske inte ska spela gitarr nu...? - VA, vadå? vi ska inte spela gitarr?!

heeeeeej bloggen!
gårdagen flöt på bra och det var riktigt mysigt på skubb!
sen sen jag en vit tomte som står i porten på allhelgona och vem är det inte om inte HATTI! hihi,
jag och hatti stack hem till mig och myste, kollade film och snackade. de filmer som kollades var:
-tusen gånger starkare. 6 av 10 toast, den var bra men det blev liksom för mycket och inte jättebra skådespelare.
- high school musical 2. 8 av 10 toast, ALLTID lika bra! humuhumunukunukuapuaamakahikihalahimihoo, YEAH!
- horrible bosses, 5 av 10 toast, haha den var bara helt sjuuuk , om inte den psykiska rädslan för att bli påhoppad av en pervers tandläkare hade stigit inom mig under filmens gång så hade den var sjukt bra...
sen så idag så åt vi falu-alltannatän-rågrut till förfrukost och sen stack vi till espressohouse och här sitter jag nu efter scones, cocacola och en chailatte och ska plugga var tanken, måste nämligen skriva klart min argumenterande text. Johanna har åkt med bussen och nu ska försöka komma på ett ämne att skriva om.
Hoppas att allt är bra med er, pusspuss.
bilden är tagen med mobilkamera så ja, xperia ftw!
VADÅ? VI SKA INTE SPELA GITARR..? vad får dig att tro det? :/

no way! YES way!

tjenare bloggen
igår var det lördag och jag gjorde äpplemos heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela dagen , skitkul att ha en liten mosig  tradition med familjen haha. hrmm..
jag var även ute och shoppade lite saker jag behövde , som typ
- ett par svarta jeans / gina tricot
- mönstrat linne /gina tricot
- strumpor och underkläder / gina tricot
sen lite badrumsartiklar och lite till.
sen på kvällen skulle vi iväg till några vänner så jag passade på att inviga mina nya jeans och fyhelvete vad sköna dom är!
nu idag har jag spelat gitarr, bakat lite och nu kilar jag snart iväg på skubbblubb.
ikväll bir det hatteni och det ska bli myyyyyyyyysigt , as usual, saknar lilla hattfnatt, höhö.
vi har kommit på en ny syndrom, begravningssyndromen, sök upp det på wikipedia,
Begravningssyndrom- det är ett normalnedfunktionssättande syndrom som gör så att man måste känslosamt begarava människor i sin trädgård.
hurså..?
måste kila, mer bilder och dylikt kommer ikv eller imorrn ha d!
pussss
ett gott skratt förlänger livet är det inte så? så varför inte.

how to love

tjeeeeeeeeeeeeena bloggen
mitt internet är back on track och även mitt bloggande!
i onsdags var jag på dans med sannaminpanna och det var asball, vi dansar till how to love, av lil wyne, vilken har blivit min nya favvolåt! och sen dansade vi även till Cannabus 2011. asbaaaaaaallt.
igår var det DEN ROLIGASTE dagen på heeeeeeeela veckan. nämligen torsdagen och när ordet torsdag klingar i mina öron så tänker jag på världens bästa danslärare david ron och hans lektion vilket genast gör mig på bättre humör. det finns ingen som kan få mig att bli så glad och pepp på dans som han. så det skrev jag till honom efter lektionen och berättade vad jag kände!
nu tänker ni, eh wtf? berättade vad för honom, och nej det var inget sånt, han är bara världens bästa danslärare och jag ville att han skulle veta det så jag skrev det och en sekund senare kommer hans status upp  så är det det jag skrev som han skrivit, ahah.
anyway, det var riktigt roligt, dansade typ 5 timmar sammalagt igår hehe.
idag så jag jag gjort so prov och det gick SKITBRA , johanna stack sedan till assemundetopre *spansktalande mansröst*  och jag stack till espressohouse och fikade med karro och det var asmysigt, hehe.
sen stack jag hem och spelade gitarr och sen typ kom ayla mde sushi och satte sig här och åt den och så snackade vi och hade mysigt.
sen nu typ sitter jag och snackar med victor baaaajs på skype,
jag är cool och jag gillar sköldpaddor, hurså?
nej nu ska jag snacka lite till men minigangsta sen ska jag dansa var tanken, BARA för att jag känner för det,
pussssssssssssss
heheh, asså jag känner mig..skum.
ascharmigt!

krash boom, wooooooooooow

hejsan bloggen
mitt internet där hemma har krashelikrashkrashbooomwooooooooooowat och jag har inte kunnat blogga förlåt.
nu sitter jag i alla fall på hemkunskapen och har precis gjort hummus och myntasallad me carl stenberg, och jaa jag vet, nu kommer min blogg komma upp om man söker på : hur blir man av med carl stenberg? men det kanske kan locka fler läsare? vad vet jag.
nu ska vi i alla fall provsmaka allting.
igår var det modell läran för min del och det var sjukt roligt! tror jag ska fortsätta med det, sen kom jag hem och pluggade och spelade gitarr och typ dansade
idag blir det dans och massa massa plugg.
pusssssssssss

dagens

efter världens mysigaste kväll igår med victor och världens finaste Hatti så somnade jag väldigt gott, finaste människorna! puss på er. 
idag vaknar man klockan tolv och har femhundranittioelva missade samtal från ayla och majti, ringer ayla och bestämmer att vi ska ses på stan och fika lite senare efter att jag pluggat, och plugga, sen ringer jag majti och bestämmer att vi ska ses på skubbelilubb
så efter nån timmes plugg sticker jag ut med eva&eva och ayla och fikar och snackar, sen så bestämmer vi oss för att det är en genväg om man går genom botan så det gör vi och när vi går förbi en gräsmatta så jag: FANNY! och min första tanke är: YES jag är omtyckt! ihihihihihiih me shit vem var det? kanske borde vända mig om och kolla?
jag vänder mig om och vem kommer inte springandes mot mig om inte majti, lovisa elsa och julia, så söta, så sitter dom i botan och spelar gitarr, sjunger, käkar chips och myser. vi bestämmer att jag ska komma ner till dom senare.
jag vinkar hejdå till söta aylis och springer upp och byter om och hämtar lite mer plugg+dator och springer ner till dom, och duktig som jag är så pluggar jag litegrann sen spelar vi gitarr och sjunger och sen sticker vi till skubb.
på skubb så är det bestämt för bakning så vi bakar en massa muffins, maränger och chokladbollar samtidigt som vi försöker koppla in ett högtalarsystem för att lyckas spela musik tills vi inser att det står en fet flygel i rummet och så spelar vi och sjunger med den istället, smaart afaaan.
sen sticker jag hem och käkar, pluggar och spelar gitarr och nu har jag ont i mina fingrar så har bestämt mig för att låta Johannes Blundman ta över gitarrplockandet.
godnatt små bloglovers!
pusss

nöff

hejsan alla!
igår var det grillning i stadsparken, eller ja det skulle vart det och det började bra men... slutade med att vi satt på turkkebaben och åt falafel , mysigt vart det iaf! (Y)
sen idag stack jag med nisha och lily till entré riktigt mysigt var längesen vi sågs och nisha hade ALDRIG varit där, ja du hörde rätt, hon hade aldrig varit där.. haha.
sen stack jag hem och typ spela gitarr och sen ringde Victor och bara HEJ du ska till stan så då stack jag till stan med honom och min älskade hattihattfnatt hihi, så gulligt! vi gick och letade efter ägg som Victor gömt i en buske bakom hemmakväll men så hade nån tatt dom så vi gick till hemmakväll och köpte läsk istället hehe. sen typ gick vi runt och snackade och dom gick med mig hem typ och ja sen stack dom.
så nu sitter jag här och har spelat lite gitarr och bloggar , mysigt.
imorgon så är det kanske johanna och ankan på schemat om dom kommer och våldgästar mig, annars ska jag plugga ekonomi sen på kvällen är det skubb och fyfan vad alla kommer gråta nu helgen efter det sista lägret tillsammans haha känner att en av dem kommer vara jag...
saknar framförallt emil och bh men alla de andra oxå och jag pallar inte att vi typ inte kommer ses igen.
nej nu ska jag sova var tanken, NEJ juste jag måste bädda min dumma säng, hihi mina fina smultronlakan, godnatt alla fina människor!

RSS 2.0