With the eyes of desire.

hey bloggen
min dag börjare med en timmes plåga dvs en timmes snooze sen var det dags för idrott och konditionstest, då min kondition inte är riktigt på topp (konstigt nog) så sprang jag bara 2,5 varv för det var allt mina lungor pallade.
sen var det massa andra lektioner och sen stack jag heem, shit, tror inte jag varit så trött på länge som jag var idag när jag kom hem.
anyway, när jag kom hem så pluggade jag no lite halvt, sen spelade jag gitarr och sen stack jag och handlade och sen lagade jag tacos med mina urgulliga världens sötaste vänner me myself och I , sjuukt mysigt.
sen stack jag på dansen och fick reda på att jag ska få gå "modevisning/dans/shitnånting" i en glittrig skölpaddedräkt, så nu tycker jag att alla ska komma och kolla på det för att det kommer bli en saga ni kan berätta för era barnbarn!
saknar min hattihatti, längtar till fredag då vi ska vara............. HAHA ni trodde ni skulle få veta va, NÄH! hehe, bilder kommer på fredag, puss och godnatt.
min sofistikerade tidpunktsväninna, du lyckas alltid få mig att spänna mina käkmuskler och dra på mungiporna, mitt hjärta har en känsla för dig. min huvudbonad.
(översättning- min fina vän, du får mig alltid att le, jag älskar dig hattihatti.)

Kommentarer
Postat av: Johanna

FNATTI DU ÄR UNDERBAR MIN LIVSNJUTANDE PERSPEKTIVSSTUDERANDE VÄNINNA AV KVINNLIGT KÖN

2011-10-26 @ 08:45:28
URL: http://bobsak.blogg.se/
Postat av: PONNYSKRUTTARNA - Sandra

sv: hej tack för du tog dig tid att skriva lite om dig sj. Jag läste franska i skolan i ett år men la av för att de va så svårt. men tycker det är fint! :D

2011-10-26 @ 21:00:25
URL: http://www.ponnyskruttarna.wordpress.com
Postat av: nisha

jag älskar dina udda frisyrer !!! fattar bara inte hur du pallar sitta och göra de ;s ser kompliserat ut elr e de bara jag som e dum???

2011-10-27 @ 22:06:46
URL: http://nishaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0